to je sice pravda ale zrovna esteticky to nepůsobí...
_________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
to je sice pravda ale zrovna esteticky to nepůsobí...
to netvrdím, ani neříkám, že se mi to třeba líbí...ale přijde mi vtipný, když někdo řekne, že se mu dřív líbil ale že teď už je to neúnosný a přitom takový břicho měl při tréninku i loni i předloni. Na soutěži ho měl vždy perfektní alespoň co se týče ostrosti ( mimo loňskou Olympii, kde byl mimořádně nafouklý)
btw. estetika jde při tréniku s 200 kilovou činkou pár dnů před soutěží trochu stranou. Při pózingu nebo fografování mi Kai přijde estetický mimořádně.
říkám, počkejme si ještě 3 dny, jak to bude vypadat na pódiu...
me se vubec nelibi, narozdil od Colemana nemel jeste skvelou formu s uzkym pasem (Mr. Olympia 1998) Ja doufam ze Mr.Olympia tenhle rok vyhraje bud Phil Heath, Branch Warren nebo Dexter Jackson
Tak trošku fail Ale svědomí mám čisté, bo tuto fotku považuje za aktuálku dalších x desítek lidí na FB. Když jsme u toho, nemáš Jari něco aktuálního? (.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru