|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bronwyn

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
To máš tričko species - Palumbovej suplementačnej firmy? Aj ťa sponzoruje, či to len tak? Nebudeš točiť niečo pre rx.muscle, oni majú ženskú kulturistiku pomerne dobre podchytenú, inak moc rád si prečítam ďalšie postrehy z tréningov v las vegas a pod.:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Jay je takový prcek? Však je jen o kousek vyšší než Bron. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 1:31 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | To máš tričko species - Palumbovej suplementačnej firmy? Aj ťa sponzoruje, či to len tak? Nebudeš točiť niečo pre rx.muscle, oni majú ženskú kulturistiku pomerne dobre podchytenú, inak moc rád si prečítam ďalšie postrehy z tréningov v las vegas a pod.:) |
JJ je to tricko Species Nutrition. Bronwyn (i ja) pracovala pro Species Nutrition v ramci probehleho USA Championship. Dnes se pro RXMuscle natocil kratky trenink nohou ovsem kdy a vubec se to na strankach objevi zatim nevime. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 2:28 am Předmět: |
|
|
Tak Dan naodpovídal za mě. Pro Species byla hlavně práce na stánku na USAs, tím pádem jsem se mohla i kouknout na ktg. které mě zajímaly a být u toho. Video se točilo dnes, no záleží jak se povede kvalita... Pokud ne, tak nic nebude. Ale Palumbo nás taky pozval na večeři - je to hodně chytrý chlap a sympaťák.. No a samozřejmě tu mám k dispozici doplňky Species a fakt lepší protein než je Isolyze jsem v životě neměla a to neříkám proto, že jsem pro ně dělala! Ale chuť výborná a rozpustnost taková, že to normálně rozmíchám ve sklenici lžičkou bez cucků.... 27g proteinu/30g odměrce...
Jinak k výšce Jaye - já mám 163cm, tak si to můžete porovnat :) Wolf je daleko svalově větší a i kvalitnější, ale myslím, že Jay tu 5ku dostane.
Postřehy se sem asi nehodí... jen malá poznámka co jsem tu zaznamenala: zdejší fitka jsou na profíky hrdá, že u nich trénují, protože oni taky slouží jako tahák na turisty - i když to vyzní blbě, ale prostě teď o USAs taky hodně lidí šlo do Golds, právě proto, že tam Jay, Vlk, Burnieka a spol trénují... a tím pádem má fitko peníze za vstupy, suvenýry, trička...A nebyli to zdaleka jen kultíci, ale třebas i celé rodinky, kde evidentně cvičil synek ale i zbytek rodiny měl trika bb.com atd.. _________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
"But budes trpet bolest discipliny a nebo utrpis bolest z porazky".
|
|
| nahoru |
|
 |
Timex

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
tak to je jasny, ze ty znama fitka delaj jen lidi. Kdyby v Metroflexu netrenoval Warren a Coleman, tak je to jen jedna z mnoha zapadlejch der nekde v Texasu...
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
*libi sa pise.Metroflex je dobre fitko,ale take akych je v USA milion.Jedinecne fitko z neho spravili prave osobnosti _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Ale Gold`s gym je trosku ina historia  ale ano,vdaka zlatej ere je tam kde je _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
omg vsechny slavne a zname posilovny, kde by si chtel kazdej zacvicit se staly slavnyma a znamejma jen diky lidem/kulturistum. To neni jak socha svobody nebo ajfelovka... Golds gymu je plna prdel a myslis, ze nekdo touzi si zacvicit v Golds Gymu nekde v Madarsku ? Kazdej by si chtel zacvicit v Golds gymu ve Vegas nebo ve Venice a proc ? Protoze tam cvici slavni kulturisti, stejne jako ten Metroflex, nebo Bev Francis PowerHouse Gym... Otom to je, ze si reknes, tak tady cvicej vsichni ti borci, ne o tom, ze tam sou super stroje a nebo prach, bordel, vsechno roztrhane a cinky pohazene (Metroflex)...
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
Vidiš, nadáváš na Metroflex a přitom kam to dotáhl Branch, Ronnie atd..?Takže asi moc o new a speciálních strojech není, jde to i bez toho. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|