Hledám film:
Bylo to o rodině. Komedie. Táta, máma, syn a dcera. A ten syn doma nainstaloval kamery a živě vysílal vše co se dělo u nich doma. V nazvu to mělo tušim slovo: ONLINE. Neví někd?? Díky.
Ahoj, mám takovou prosbu :) nevítě někdo název filmu, měl by být z české dílny, poměrne nový ( max tak 2 roky tipuju), děj by měl být o tom, že dva mladí lidé se omylem dostanou do nějakyho časovýho paradoxu v nějaký starý budově (odehrává se to v současnosti) a octnou se v tý samý, akorát za dob komunismu.. jednomu z nich se podaří dostat zpět, ale jednomu ne .. díky
Ahoj, mám takovou prosbu :) nevítě někdo název filmu, měl by být z české dílny, poměrne nový ( max tak 2 roky tipuju), děj by měl být o tom, že dva mladí lidé se omylem dostanou do nějakyho časovýho paradoxu v nějaký starý budově (odehrává se to v současnosti) a octnou se v tý samý, akorát za dob komunismu.. jednomu z nich se podaří dostat zpět, ale jednomu ne .. díky
Uz je to tady uz se opet vraci, v mnoha vecech shitovina ale i ja tomu kouzlu podlehl a kdyc byl decko tak to sledoval, doufam ze ty nove dily budou koukatelne.
Jo, filmek hodně dobrý. Ty jako slušný člověk ano, průser je, že děti přivádějí na svět a vychovávají i lidé jako ti z toho filmu.
A abych nebyl OT, tak dneska večer si dám http://www.csfd.cz/film/10651-ronin/ prostě ta kombinace De Niro, Reno a Bean...
Strach a hnus v Las vegas.
Gilliamův úlet o dvou smažkách, podnikající "drogově-vzdělávací" výlet po Las Vegas. Fantastický Benicio del Toro a těžce přehrávající a všelijak se pitvořící Johny Depp. Je to síla, takových filmů se moc netočí.
-Filmy vynikající avšak hodně brutální a po jeho shlédnutí sem se musel zamyslet nad tím jestli je tohle fakt svět kam bych chtěl přivést potomky.
Tak jsem si to vyjmecne stahl a jsem zvedavej, co to bude...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Gilliamův úlet o dvou smažkách, podnikající "drogově-vzdělávací" výlet po Las Vegas. Fantastický Benicio del Toro a těžce přehrávající a všelijak se pitvořící Johny Depp. Je to síla, takových filmů se moc netočí.
? Nevím jestli je to tvůj názor a jsi Lima co toto hodnocení postoval na CSFD, ale dle mého názoru hraje výborně postavu - Hunter Thompson is known also for his unrepentant lifelong use of alcohol, LSD, mescaline, and cocaine (among other substances); his love of firearms. Prostě si ho nastudoval.
? Nevím jestli je to tvůj názor a jsi Lima co toto hodnocení postoval na CSFD, ale dle mého názoru hraje výborně postavu - Hunter Thompson is known also for his unrepentant lifelong use of alcohol, LSD, mescaline, and cocaine (among other substances); his love of firearms. Prostě si ho nastudoval.
Hunter S. Thompson byl hustej chlap, doporučuju nějaké knížky od něj. Je to podle skutečné události, ale to asi víte
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
uznávam, po rokoch sa mi opäť český film fakt páčil, občianksy preukaz je vydarené dielko.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru