|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co preferujete? |
| Mohutnou objemnou postavu co vyplnuje triko, s vetsim procentem tuku |
|
43% |
[ 42 ] |
| Vyrysovanou postavu, sixpack, zily, minimum tuku. |
|
56% |
[ 55 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ricky1
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Keby som si mal vybrat, ci chcem vyzerat ako jeden z nich, tak urcite si radsej vyberiem butlera _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
powr
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 4:55 pm Předmět: mě motivovalo tohle, ne příliš tuku a viditelná síla |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Keby som si mal vybrat, ci chcem vyzerat ako jeden z nich, tak urcite si radsej vyberiem butlera |
Já Pitta =)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Staci zajst do Salebovho performance training logu a odpoved si kazdy najde sam, ked zhliadne videa a jeho formu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 3:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
Objem je takovej pohodlnější, ale člověk vypadá jak prasátko  Když jsou žíly tak se člověk cítí líp, ač jsem to ještě nezažil  Jinak s tím upnutým neupnutým trikem, když někdo má co ukazovat tak ať ukazuje, ale když tj něco na styl holky s proporcemi ala co cm výšky to kg váhy, tak by mělo být trochu soudnosti _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Ricky1 dne po srpen 29, 2011 5:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Líbí se mi nejvíc to, když je vidět, že člověk cvičí (přiměřený objem), ale zároveň je vyrýsovaný s malým podkožním tukem, to se mi zdá i do života nejvhodnější. V podstatě se mi nelíbí ani obr s větším množstvím tuku, ale ani vyrýsovaná vižle. Ideal:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Líbí se mi nejvíc to, když je vidět, že člověk cvičí (přiměřený objem), ale zároveň je vyrýsovaný s malým podkožním tukem, to se mi zdá i do života nejvhodnější. V podstatě se mi nelíbí ani obr s větším množstvím tuku, ale ani vyrýsovaná vižle. Ideal:
|
jenze tenhle ideal kdyz se oblikne tak ani neni videt ze cvici. Neco jinyho je na plazi, tam zaboduje, ale v obleceni jeho postava zanikne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
:D prej není vidět, že cvičí...
já jsem menší jak on a je na mě vidět, že cvičím... souhlas s Frozzem
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem spíš pro objem. Udělat si pořádná ramena, ruce 45, prsa aby sedly k ramenům a macatý stehna. Trochu podkožního tuku aby to zakrylo žíly (10%) a je to ideál.. Váha tak 85kg, takhle bych chtěl dopadnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Tak já jsem spíš pro objem. Udělat si pořádná ramena, ruce 45, prsa aby sedly k ramenům a macatý stehna. Trochu podkožního tuku aby to zakrylo žíly (10%) a je to ideál.. Váha tak 85kg, takhle bych chtěl dopadnout :) |
Mohutnej při 85 kilech a 10% tuku? Leda pokud měříš 160 na vejšku :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|