|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | ignasov napsal: | Rise of the footsoldier - 8/10
|
Drsný film. |
Taky jsem se na to mrknul a libila se mi pasaz s tvrdakem po telefonu manazerem pizzerie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Patt byl kokot. Celkově ta nová generace po turcích už byli jen vypatlanci zfetovaní.
Původní skvadra která s ním hlídala byli oproti nim mazáci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
powr
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 12:33 pm Předmět: All she can :-) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Rise of the footsoldier - 8/10
-Filmy vynikající avšak hodně brutální a po jeho shlédnutí sem se musel zamyslet nad tím jestli je tohle fakt svět kam bych chtěl přivést potomky. |
Vcera jsem na to koukal, dokonce jsem to dal na dvakrat, coz je u me uspech, protoze se obvykle na film nevydrzim divat vic jak pul hodiny v kuse :) a opravdu hodne dobrej a drsnej film. Jen si rikam, jestli je tohle opravdu realita nebo to bylo dost pritazene za vlasy, i kdyz to bylo na podle skutecne udalosti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ernandes napsal: | Rise of the footsoldier - 8/10
-Filmy vynikající avšak hodně brutální a po jeho shlédnutí sem se musel zamyslet nad tím jestli je tohle fakt svět kam bych chtěl přivést potomky. |
Vcera jsem na to koukal, dokonce jsem to dal na dvakrat, coz je u me uspech, protoze se obvykle na film nevydrzim divat vic jak pul hodiny v kuse :) a opravdu hodne dobrej a drsnej film. Jen si rikam, jestli je tohle opravdu realita nebo to bylo dost pritazene za vlasy, i kdyz to bylo na podle skutecne udalosti. |
ja to tak mam taky, teda je rozdil jestli se divam na PC nebo v TV, pokud v TV tak se dodivam v klidu na cely film ale kdyz na PC tak vzdy jen tak ctvr hodiny a pak musim cekovat co je noveho na netu XD
No a pak je jeste otazka co je to za film, kdyz je to nejaka packa, tak se prikovany na zidly divam az do konce i na PC, naposled Class.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ernandes napsal: | Rise of the footsoldier - 8/10
Vcera jsem na to koukal, dokonce jsem to dal na dvakrat, coz je u me uspech, protoze se obvykle na film nevydrzim divat vic jak pul hodiny v kuse :) a opravdu hodne dobrej a drsnej film. Jen si rikam, jestli je tohle opravdu realita nebo to bylo dost pritazene za vlasy, i kdyz to bylo na podle skutecne udalosti. |
Ja si myslim ze pribarvene to je na 100procent a s realitou to bude mist spolecne par faktu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
ked som si precital knihu o cernakovi (slovaci poznaju... ) tak tento film je podla mna este lahka kava.... v 90tych rokoch na slovensku bol iny divoky zapad ...rezali sa hlavy, hadzali sa granaty, vybuchovali bomby, ludia boli dobiti na smrt, xy ludi zakopanych po lesoch...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
Agent bez minulosti (Bourne Identity)
Mám rád věci od Ludluma, i když zrovna knižní předlohu k Bournovi jsem nečetl, takže jsem hodně očekával a zklamaný jsem rozhodně nebyl. Snad jen to bylo až příliš rychlé a tempo, které vám nedá prakticky ani minutu na odpočinek, protože jedna akce střídá druhou, Vám neumožní se dost rychle sžít s vedlejšíma postavama (s Bournem se díky jeho dokonalému hereckému výkonu sžijete okamžitě). To je ale jen jediný malý detail, co tomu u mě pár bodíků ubral, jinak dokonalá podívaná.
Bournův mýtus (Bourne Supermacy)
Poslední zbytky jakési idylky uprostřed pekla, které na Vás dýchly v prvním díle jsou hned na začátku semlety na prach. Tempo je ještě rychlejší než v prvním díle, ale tady už to nevadí, protože hlavní postavy znáte a ty vedlejší jsou dobře představené a rychle si uděláte představu o tom, v jaké je Bourne kaši. Zároveň ale víte, že je mu to úplně jedno, protože nemá co ztratit. Ještě lepší podívaná než první díl, ale to nejlepší teprve přijde.
Bournovo ultimátum (Bourne ultimatum)
Nepřipravujte si k tomuhle filmu popcorn, protože nebudete mít ani ani půl minuty klid, abyste si ho nacpali do pusy. Tempo už rychlejší být nemůže, každý záběr ve filmu (a že jich je tam sakra hodně, protože střih je neuvěřitelně rychlý, na což si budete při sledování téhle série chvíli zvykat, stejně jako na těkavou, nestabilní kameru) tam patří a žádný tam není navíc a samoúčelný. Bournovo sžití s jeho rolí je dokonalé, ale chvílemi už máte pocit, že to přeci není možné, aby tohle všešchno vydržel, nejen fyzicky, ale psychicky. Přemýšlíte, co s ním asi udělali, že víc připomíná stroj, který nikdy neudělá chybu, než člověka z masa a kostí. Ale když si uvědomíte, co ho žene kupředu a že nemá na světě nic, co by mohl ztratit, protože přišel úplně o všechno kromě vlastního života, který pro něj ale v takové podobě nemá vůbec žádnou cenu, věříte Bournovi zkrátka všechno. Dokonalé završení série a pro mě jednoznačně nejlepší film v daném žánru, jaký jsem měl zatím možnost vidět.
Donnie Darko
Přečetl jsem si recenzi, ale netušil jsem, co od filmu čekat. V první řadě mě překvapila spousta idylický scén, nebo snad ani ne celých scén, ale jednotlivých obrazů, při kterých jsem se nemohl než pitomě usmívat, protože ve mě zkrátka vyvolávaly pocity neuvěřitelné pohody a připomínaly mi dobu, kdy mi bylo tak 16 let. Donnieho prostě musíte mít rádi, protože je vlastně úplně obyčejný poberťák, jen "trochu" výjimečný, ať už je to tím, že je nadprůměrně inteligentní, trošku rebel, nebo kvůli tomu, že hledá způsob jak cestovat v čase. Donnie Darko se mi líbil víc, než na stejnou, nebo podobnou notu drnkající Butterfly effect. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
| myval napsal: | Někdo nějaký tip na film podobný Lovci pokladů, Indiana Jones, Mumie a tak? prostě nějaký akční.dobrodružný, mysteriozní film .. nebo nějakou dobrou komedii |
The Priest, jestli ti nevadí trochu klišé a nereálnosti :-). Podívej na trailer, mě se to celkem líbílo. Postapokalyptická země, knězové vs upíři, úplně nový film, akce, prostě akční scifi s nádechem hororu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
kucí (cizo), kde mám stáhnout Donnieho Darka s titulkama nebo dabovanýho? nemoh jsem to prostě sehnat, klasický zdroje jsem zkoušel..někdo link? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | kucí (cizo), kde mám stáhnout Donnieho Darka s titulkama nebo dabovanýho? nemoh jsem to prostě sehnat, klasický zdroje jsem zkoušel..někdo link? |
Doporučoval bych s titulkama, zkus hellspy, tam by mohl být. Já ho bohužel nesosal ale dostal, takže link neporadím. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|