dneska místo tréninku jsem dodělal kufry, a tlustou 50mm osu na axel, stačí to jen očistit, natřít a bude test
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
dneska místo tréninku jsem dodělal kufry, a tlustou 50mm osu na axel, stačí to jen očistit, natřít a bude test
Můžeš je pak blejsknout ať se inspiruju? Já mam kufry taky teď v bližší době v plánu. Btw jak budeš řešit super yoke? Máš ty kufry "yoke ready" :DD ? Nebo to budeš mít zvlášť?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
jo zblejsknu ti je, jsou to takový hybridi, ale jsou přesně takový jak jsem je chtěl mít. Joke nebudu dělat samostatný, udělám jen takovou nástavbu kterou zaháknu za kufry, ale to až časem.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
jo zblejsknu ti je, jsou to takový hybridi, ale jsou přesně takový jak jsem je chtěl mít. Joke nebudu dělat samostatný, udělám jen takovou nástavbu kterou zaháknu za kufry, ale to až časem.
Já to mam v plánu právě udělat tak aby kufry šly přidělat k axlu a byl z toho yoke bez svařování, ale ještě nevim přesně jak :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Já to mam v plánu právě udělat tak aby kufry šly přidělat k axlu a byl z toho yoke bez svařování, ale ještě nevim přesně jak :)
na axel těžko, protože těžko docílíš toho aby se ti při větší zátěži neprotáčel na zádech. Při joke drží trubka na zádech bych řekl uplně jinak než při dřepu a neměla by se točit.
ta pitomá nemoc mi totálně rozhodila trenaly, ted' jsem dost pozadu a pochybuju že se dostanu do formy v jaký sem byl před tou chřipkou
dnes zkouška farmers walks 2x90kg
celkem naběháno cca 250m
nejdál jsem došel 42m za 23s
pro příště to chce upravit trošku dlaně aby se mozouly tak netrhaly a vylepšit chůzi
no ještě jsem si byl zkusit tlustou 50mm osu na axel a jako musim říct že je to uplně o něčem jinym než klasika
1xpřemístění+výraz
5x42
5x67
5x87 přemístění z pásku
přemístění z pásku + výraz
1x92 - při pouštění osy dolu abych mohl provést druhé přemístění jsem chtěl brzdit osu o stehna, ale vyjela mi z rukou a plnou vahou mi spadla na levé stehno a výsledkem toho je koňar jako prase
0x100 - už to prostě nešlo, na třikrát jsem to nepřemístil
no zkrátka tlustá osa mě nemile překvapila, přemístit 50mm osu z pásku je těžší než jsem čekal, o klasickém přemístění ani nemluvě to je pro mě u vah nad 80kg zatím nereálné
foto kufrů pro Morica, kufry jsou zatim jen v základní barvě aby nerezly, dnes pujdou do tmavě modrého vrchu
no zkrátka tlustá osa mě nemile překvapila, přemístit 50mm osu z pásku je těžší než jsem čekal, o klasickém přemístění ani nemluvě to je pro mě u vah nad 80kg zatím nereálné
Klíč je extrémně rychlé a explozivní provedení. jakmile to drží na pásku, přitáhni to k břichu ať to drží co nejlíp na místě a udělelj co nejrychlejší výpon a extenzi v bocích jako při klasickém přemístění. Koukni na wygha, ukázkové:
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Klíč je extrémně rychlé a explozivní provedení. jakmile to drží na pásku, přitáhni to k břichu ať to drží co nejlíp na místě a udělelj co nejrychlejší výpon a extenzi v bocích jako při klasickém přemístění. Koukni na wygha, ukázkové:
dík Cizo, Wygh to je na tyhle věci přeborník. Mě se krásně z pásku přemíst'ovalo s klasickou osou, ale tohle je děs, nehledě na to, že mám krátké prsty a tyč mi v ruce ani pořádně nedrží.
dnes
čistý tlak ve stoje s nápravou
12x42
5x67
5x80
3x87
2x90
1x92
1x94- s 50mm osou to je PR
0x96- škoda zasekl jsem se kousek před propnutím rukou
chtěl jsem jezdit push press, ale přes bolavé koleno to nešlo.S výsledky jsem byl spokojený.I činka se mi dnes přemíst'ovala z pásku líp.
arnoldovy tlaky ve stoje
3x12x13
přítahy na hrazdě
5x8
biceps EZ na široko
10x51
8x61
2x5x69
biceps jednoruč
3x12x13
biceps EZ na úzko
3x8x51
foto kufrů pro Morica, kufry jsou zatim jen v základní barvě aby nerezly, dnes pujdou do tmavě modrého vrchu
Díky moc za foto, kufry vypadají perfektně! A ta kláda je monstrózní, kolik má v základu? jinak čistej tlak 94kg je docela úlet, takže gratulace
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru