Mr.Olympia 2011

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr.Olympia 2011
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tak jak to dopadne ?
Jay Cutler
50%
 50%  [ 73 ]
Kai Green
16%
 16%  [ 24 ]
Phil Heath
23%
 23%  [ 34 ]
Branch Warren
5%
 5%  [ 8 ]
Dennis Wolf
2%
 2%  [ 4 ]
nekdo jinej
1%
 1%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 145

Autor Zpráva
pain2

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Je zajímavý, že nikdo moc nepočítá na titul s Warrenem i přes to, co předvedl poslední dva roky... Je to paradox, přitom je podle žebříčku nejlepší profík.

žebříček o ničem nevypovídá. Cutler soutěží jen na Mr. O, kdežto Branch soutěží i jinde, ano sice úspěšně, ale to neznamená, že je nejlepší na profi úrovni. A navíc si nemyslím, že Branch vyhraje Mr. O, on nemá ten správný typ postavy. Není dvakrát líbivý, ale to neovlivní... genetika je genetika.

Cutler prostě představuje v americké společnosti toho správného vlastence i ten důstojný výraz a on naopak líbivě působí. Osobně si myslím, že Mr. O vyhrál 4x nejen díky svalům.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zacharo

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysvětlení je jednoduché, funkcionáři si nemůžou dovolit mu to dát i kdyby byl nejlepší.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Warrenovi to přeju, ale pochybuji o tom
Doufám, že příjde někdo kdo mě/nás nemile překvapí
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
YUD napsal:

Je zajímavý, že nikdo moc nepočítá na titul s Warrenem i přes to, co předvedl poslední dva roky... Je to paradox, přitom je podle žebříčku nejlepší profík.

žebříček o ničem nevypovídá. Cutler soutěží jen na Mr. O, kdežto Branch soutěží i jinde, ano sice úspěšně, ale to neznamená, že je nejlepší na profi úrovni. A navíc si nemyslím, že Branch vyhraje Mr. O, on nemá ten správný typ postavy. Není dvakrát líbivý, ale to neovlivní... genetika je genetika.

Cutler prostě představuje v americké společnosti toho správného vlastence i ten důstojný výraz a on naopak líbivě působí. Osobně si myslím, že Mr. O vyhrál 4x nejen díky svalům.

Nevim, mě se třeba Cutler vůbec nelíbý Prostě ho nemám rád, ale jenom jeho
dzordn2

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Al Auguste 7 týdnů před Olympia 202 Showdown, pokud tedy to zavázané koleno neznamená nic vážného:

http://arnophotography.zenfolio.com/p33437445#h35ad882f
YUD

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já samozřejmě vím, že žebříček nic neznamená... A taky si nemyslím, že by Branch vyhrál v téhle konkurenci a při své koncepci postavy. Jen sem se pozastavil nad tím paradoxem, že kulturista s takovými výsledky je prostě při tipovačkách přehlíženej.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Branch přijde zas parádně připravenej a bude první za Jayem/Philem/Kaiem - pokud nepokazej formu
Wolfík asi nějak supr formu, aby se mezi ně dostal, neudělá... navíc já sním krom estetickýho problému - vadí mi ten žížala-pas a pak na to širokej zádovej (v tomhle mám radši záda Kaie) - i problém s jeho slavnejma lejtkama.

Jinak ty vítězství Jaye... kdyby to mělo bejt za něco jinýho, než svaly, tak... kdo jinej by to měl mít? Nikdo jinej tak neobjíždí Zemi kvůli quest appereances. Ale v jeho případě to za svaly je... vždy přijde tak připravenej, že prostě vyhrát musí. Respektive nikdo ho nemůže porazit.
Loni s Philem to možná bylo vyrovnaný, ale pokud má někdo vyhrát, tak aby porazil vítěze předtím, tak musí být lepší - né stejně dobrej. A Kai? Kai je působivej, ale loni pokazil formu a letos? To se uvidí v predjudgingu, až budou stát vedle sebe. Já budu fandit Kaiovi, ale vyhrát musí lepší

Jinak, jak vidíte umístění Dextera? Podle mě do top6 vůbec nepůjde.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím, že do té 6 se dostane. Nevím přesně kterej rok to bylo, jak Dexter porazil Cutlera.Tak nechápu proč ho nedokáže někdo porazit letos? Minulý rok to mohl dostat Phill. Tento rok to dostane ASI jestě Cutler, ale příští si myslím, že už néee
myval

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.Cutler
2.Phill
3.Kai

..
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, Dextrovi neverim, je uz podle me proste za zenitem a necitim u nej takovy ten naboj tu chut znovu bojovat o titul a navic i pokud dojde ve forme, tak kdyz dojde ve forme takovy Green tak proste nema Dexter sanci.
Svuj sen si splnil a asi citi ze uz na to ted nema, tak to vidim ja.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen tak mimochodem , nezaleti se nekdo podivat nazivo ? vstup pry stoji 2-3 000 , no letenka je drazsi ale zajel bych , tak se kdyztak nekdo ozvete do pm
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm 2/3000 vstup a co letenka, hotel atd... Stejne to je nahovno jen tak na otocku a dat za to tolik penez, to chce aspon na tyden a zacvicit si tam v tech slavnych fitkach :)
kubaz

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jasny , nerikam jen na otocku , zustat tam par dni , jit do gold gymu , apod. , ano vim ze letenka je 15k a vic , ale do las vegas bych se rad podival , takze se jen ptam , jestli nekdo chce
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude někde přímý přenos? A v kolik hodin to začíná?
Džimy

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych byl rád za nějaký odkaz kde to pojede live, pokud to teda někde bude.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: