|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Rashad Evans vs. Tito Ortiz |
| Evans |
|
46% |
[ 6 ] |
| Ortiz |
|
53% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 13 |
|
| Autor |
Zpráva |
c87

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 3:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
deemao

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 4:15 am Předmět: |
|
|
Co jsem zatím viděl: Vitor looks hungry, very hungry.. Snad bude mít zápas co nejdříve, jsem zvědavý, koho mu dají.
Ortiz - Evans: Tito toho moc nepředvedl, škoda, že mu nevyšla ta guilotina. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
škoda, škoda ty gilotíny..., tlačil sem to očima, ale nevyšlo to... Evans zápasil jako za starých časů, víc do toho šlapal a myslim, že kdyby ještě víc tlačil na pilu, tak sundá Ortize už v 1. kole u klece, každopádně krásnej přehoz v 1. kole... v tom druhym kole už bylo viděz, že Tito pomalu odchází a byl víceméně pasivní. škoda, že nezvedl rychle prdel z tý země a snažil se místo toho nesmyslně boxovat, když klečel...
Moje hypotéza pro title fight s Jonesem ale je, že dostane totálně na prdel... on má ve zvyku hodně bojovat z ústupu a chodit do protiútoků, jestli nevymslí na Jonese něco jinýho, tak nevim, jestli je to nejlepší nápad s jeho 180 cm jít proti 193 cm Jonesovi, který má nejdelší rozpětí paží v UFC... Jonesovi to na dálku vyhovuje, na blízko má zase ty jeho šílený kolena...
ještě je tu samozřejmě Rampage, ale tomu moc proti Jonesovi nevěřim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
Co se týče Belforta ... old Belfort is back! strašně rád bych ho příště viděl proti Bispingovi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
jinak kdyby někdo měl odkaz na zápas Chada Mendese, tak ho sem hoďte... díky! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
to ze evans vyhra mi bol ojasne uz davno, ale velmi milo ma prekvapil ortiz v rozhovore tesne po zapase
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
díky, bohužel jsem to nestihl, už je to smazaný...
|
|
| nahoru |
|
 |
franus

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | | to ze evans vyhra mi bol ojasne uz davno, ale velmi milo ma prekvapil ortiz v rozhovore tesne po zapase |
co prosim te rikal? jsem cizojazycny analfabet, diky....
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
hm..jeste pred chvili to slo..on to zas nekdo nahraje..sleduj mmashare.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
| franus napsal: | | ignasov napsal: | | to ze evans vyhra mi bol ojasne uz davno, ale velmi milo ma prekvapil ortiz v rozhovore tesne po zapase |
co prosim te rikal? jsem cizojazycny analfabet, diky.... |
řekl, že měl skvělou formu, ale na Evanse to nestačilo, že je to skvělý zápasník a přejemu hodně štěstí v zápase s Jonesem, poděkoval fanouškům a slíbil, že se vrátí... zhruba ve zkratce.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Ebersole je prostě borec  Moc pěkná sub defense a to GnP bylo velmi dobře pojaté a provedené. Myslím, že tento pán toho ještě dost ukáže v UFC. Aspoň bych si to přál. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
Belfort ma potesil a zarobil mi par euracov....
Evans - pekny vykon, Tito s ohladom na roky za zenitom vlastne tiez. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | franus napsal: | | ignasov napsal: | | to ze evans vyhra mi bol ojasne uz davno, ale velmi milo ma prekvapil ortiz v rozhovore tesne po zapase |
co prosim te rikal? jsem cizojazycny analfabet, diky.... |
řekl, že měl skvělou formu, ale na Evanse to nestačilo, že je to skvělý zápasník a přejemu hodně štěstí v zápase s Jonesem, poděkoval fanouškům a slíbil, že se vrátí... zhruba ve zkratce. |
prdel je jak nikdo nepocita s ti ze by Jones dostal na budku. kez by...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
výsledky zápasů dopadly do jakýsi budoucí storyline absolutně skvěle...
Vitor.... pecka!!!
MacDonald? Wow
Evans? Já myslel, že ho Tito zničí.... mě překvapil. A hlavně... Evans vs. Jones/Rampage? Cokoliv je pecka...
# Get Those Horrifying Shorts off TV as Soon as Possible Bonus: United States Brian Ebersole - mazec =) sem skoro blil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|