Ze neni ta poza dotazena? Ja sem ju sem dal proto, ze se mi tady libi jak je celkove mohutny a neni zde videt jeho siroky pas a ze neni ta poza dotazena? 90% fotek je dotazenych, tak je dobre videt i fokty kde dotazeny neni treba jako na teto.
omg, jde oto, ze to je blejsknute mezi pozama, takze nic nemel zmacknute, aha ze ...
no a co jako, ja jsem tady tu fotku nedaval proto aby musel byt v nejake poze ale proto jak uz sem psal, ze se mi vyjmecne libi cela jeho postava, je tu obrovsky a plny, tak proto...
To máš tričko species - Palumbovej suplementačnej firmy? Aj ťa sponzoruje, či to len tak? Nebudeš točiť niečo pre rx.muscle, oni majú ženskú kulturistiku pomerne dobre podchytenú, inak moc rád si prečítam ďalšie postrehy z tréningov v las vegas a pod.:)
JJ je to tricko Species Nutrition. Bronwyn (i ja) pracovala pro Species Nutrition v ramci probehleho USA Championship. Dnes se pro RXMuscle natocil kratky trenink nohou ovsem kdy a vubec se to na strankach objevi zatim nevime.
omg co mate furt s tim pasem ? Ma sirsi pas no a co jako ? Jako jeden z mala, mozna jedinej s tech tezkotonazniku perektne ovlada brisni stenu, narozdil od ostatnich od Rockela, Dextra az po Wolfa a Greena u kterych budete hledat ploche bricho jako ma Cutler hodne tezko...
omg co mate furt s tim pasem ? Ma sirsi pas no a co jako ? Jako jeden z mala, mozna jedinej s tech tezkotonazniku perektne ovlada brisni stenu, narozdil od ostatnich od Rockela, Dextra az po Wolfa a Greena u kterych budete hledat ploche bricho jako ma Cutler hodne tezko...
Popř. Samuela, kterýho taky dávali někteří za vzor v estetice a má přitom jeden z nejhorších bachorů.
Ja nejsem zadnej odbornik na kulturistiku, ale z meho laickeho pohledu se mi bricho Cutlera vzdycky libilo, takovy hardcore, zadna estetika a v tom vidim tu krasu. Naopak, vsichni vychvalujou jake ma Dexter neuveritelne pekne bricho, a pritom ja ho vzdycky uplne nesnasel, prijde mi to jako zelvi krunyr to asi zalezi na cloveku
abych rekl pravdu, tak me vic vadi na kulturistovi geneticky siroky pas a spatny tvary brisnich svalu, nez vypoukle bricho kdo vic z ceho vseho mozneho
Co si vzpominam tak nejhur na tom z top spicky byl driv Shlierkamp, treba v poze bricho stehna, proste kdyz dal ruce nahoru, tak to bylo videt nejvic...nulove vecko, nejhnusnejsi pas, co sem videl
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru