|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smik
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Držím palce ať to maká.
Tu mrtvolu cvičíš klasickou? Nebo nějakou modifikaci? Mě z té klasické hamstringy nikdy nebolely, asi mám naprd techniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 12:21 pm Předmět: . |
|
|
Tak musím po třech dnech užívání říct, že ten gainer Go Pro je nejen dobrý chuťově, ale poprvé se mi u gaineru s mým rychlým metabolismem stalo, že mě nasytil i na dalších 45-60 min, což jsem dříve měl po gaineru hned za 15-20 min kvůli zvýšení inzulínu hlad.
Trénink:
benpress
1x10x40 kg
5x5x55 kg
mrtvý tah
1x8x40 kg
1x6x50 kg
4x5x55 kg
shyby 1x6
dřep
1x10x40 kg
4x5x55 kg
upažování s jednoručkami
1x10x7 kg
3x8x10 kg
lýtka ve stoje
3x10x40 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Držím palce ať to maká.
Tu mrtvolu cvičíš klasickou? Nebo nějakou modifikaci? Mě z té klasické hamstringy nikdy nebolely, asi mám naprd techniku. |
já odjakživa, když napíši v tréninku mrtvý tah, myslím rumunský s širším úchopem - tedy obě ruce nadhmatem a hlavní pohyb je v trupu, ten klasický se střídavým úchopem, kdy pohyb vychází hlavně z nohou nepovažuji vzhledem k rozvoji svalové hmoty zad za tak dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 10:59 am Předmět: . |
|
|
počasí :- (
z toho víkendového šíleného počasí jsem od včerejška nějaký nastydlý, tak vzhledem k tomu, že od zítra 3 dny učím v trenérské škole, to nebudu raději riskovat a trénink posunu. Regenerace jinak opravdu super, ale to počasí je na draka, ten teplotní skok ze 35 v Itálii na 15 stupňů se mnou opravdu mává, ale snad to bude hned v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
freimene bude nasledovat proslov. sorry
ja ti uplně všchno z toho, co děláš ohromně věřím. Musim přiznat, že bio inženyrstvi jsi mam pocit udělal jen to fiklo a ne pro to že jsi vychcany ale proto, že jsi tak cílvědomý a persistentní. Určitě u tebe vidím spustu vlastností, které tuhle moji důvěru v to co děláš ještě jen umocňují. Líbí se mi a asi vždycky líbily tvoje realistické cíle, které jsi podle mého názoru opravdu naplnil vždy špičkově ! v čemž ti neupírám právo být pro hodně lidí inspirací, koneckonců i pro mně ačkoli jsem o tolik starší a cvičím o tolik déle. Tvoje sportovní výkony byly podle mého názoru vždy skvělé, možná mi připomínáš trochu franka zane jen s tim rozdílem že on byl jen posraný čitel a ty už jsi vlastně vědec. Uznej si sám kam až tvě tvá víra v sebe a svoje schopnosti dovedla a věř tomu, že tě dovede ještě dál. Člověk k této tvé stránce osobnosti nemůže být necitlivý a proto také spoustu lidí svou pouhou existencí štveš, protože oni si díky tobě uvědomují kde mohli kurva bejt kdyby se víc snažili.
No nic tak snad už jen " respekt hochu a budu rád sledovat tvůj log, konečné seriozní log a víš co ty vole? ja vím že tvůj cíl teď uplně pohodový, jsme stejne typy, ja sam dokazal teď nabrat z homosexualních (už) 72 kg na 82 a myslim si frei že v slušné kvalitě (tuk tak 13%) to máš v kapse i dřív"
nicmeně kdybys chtěl tak se ozvi a mužem si spolu konečně zacvičit. Budu hrat teďka v jednom americkým seriálu a potřebuju se dostat do formy !! ještě lepší američani chcou svalyyyyyyy chapeš.
no tak čus zatím
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 7:21 pm Předmět: . |
|
|
Výuka v trenérské škole + Jídelníček
Dnes jsem po 5 hodinách výuky v trenérské škole hotový a ještě 2 celé dny přede mnou. Zítra již ale určitě cvičit půjdu večer po výuce, ale dnes jsem to raději ještě posunul, protože mám zkušenost raději 1-2 dny počkat a vše odbýt za 3 dny, než jít cvičit na krev a pak být nastydlý dva týdny. Napíšu Vám zatím ten jídelníček, která jsem si sestavil, až do pondělí dodržoval, včera a dnes strava volnější.
Jídelníček
Snídaně:
Emco ovesné vločky instantní 65 g
gainer Go Pro Extrifit odměrka 45 g
4 tbl. Beef amino hydro Extrifit 8g
Po tréninku:
gainer Go Pro odměrka 45 g
protein WPC 80 odměrka 25 g
kreatin Creapure Extrifit 5 g
Oběd:
tuňák ve vls. šťávě 150 g, pytlík rýže
Svačina:
cottage 150 g s 1 ks celozrnného pečiva
hodinu před večeří Gainer Go Pro odměrka 45 g + odměrka WPC 80, kreatin 5 g
Večeře:
hovězí zadní minutkový steak 150 g
pytlík rýže
před spaním Velký bílý jogurt 380 g
V netréninkový rozdíl ten, že nedávám protein, jen gainer s kreatinem a místo druhého jídla s masem jen špagety se sýrem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 7:48 pm Předmět: . |
|
|
Dnes od 9 do 17h výuka v trenérské škole, takže jsem byl pěkně unavený, ale tohle je význam logu - pokud bych ho neměl, cvičit bych dnes rozhodně nešel a ještě jeden den odpočíval po nachlazení, ale už je to snad dobré. Váhy na základních cvicích jsem dal lehce, abych za dva dny hned mohl trénovat znovu a tvrději, naopak ruce jsem nešetřil, protože ty naštěstí nepřetrénuji.
Trénink:
benchpress
1x10x40 kg
5x5x50 kg
mrtvý tah
1x8x40 kg
4x5x50 kg
dřep
1x8x40 kg
4x5x50 kg
biceps s velkou činkou ve stoje
1x10x30 kg
3x8x35 kg
triceps horní kladka naširoko
1x10x30 kg
3x8x35 kg
břicho
Omluvte prosím fotku, ale nedalo mi to, takové břicho jsem neměl od té doby, kdy jsem naposledy závodil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
to se mi zda nebo bydlis porad na masarne? jinak slusnej six-pack _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 12:22 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem si dal po pořádném spánku opravdu tvrdý trénink, tělo jsem rozdělil napůl a druhou polovinu dám zítra. Takový trénink bych se ale nikdy neodvážil zařadit (teprve pátý trénink), kdybych neměl takovou suplementaci, ráno Beef amino hydro a gainer, nyní po tréninku, gainer Go Pro, WPC 80 a kreatin, k obědu budou následovat steaky, tak věřím, že to regenerace utáhne.
Trénink:
benchpress
1x12x40 kg
1x6x60 kg
1x4x70 kg
1x2x75 kg
4x5x60 kg
dřep
1x10x40 kg
1x6x60 kg
1x4x70 kg
1x3x75 kg
3x5x60 kg
upažování s jednoručkami
4x8x10 kg
supersérie 1x6x7 kg + 1x6x5 kg + 1x6x2,5 kg v předklonu
výpony ve stoje
3x8x50 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 3:50 pm Předmět: Re: . |
|
|
zatracení ektomorfové
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 3:51 pm Předmět: . |
|
|
Druhý trénink je za sebou takhle poprvé hodně znát. Zítra to je 2 týdny co cvičím, odjíždím na Moravu dělat rozhovory, tak fotku přikládám dnes. Mám za sebou tedy celkově 6 tréninků a suplementaci - hmotnost budu vědět večer, nemám zde váhu.
Trénink:
mrtvý tah
1x8x40 kg
4x5x60 kg
shyby
3x5
biceps s velkou činkou ve stoje
3x8x30 kg
francouzský tlak s rovnou tyčí
3x8x30 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
spica..jde ti to od ruky..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|