"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
redis

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vikio

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

He´s pulled the antler off :D
Jayson

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim cim si to tenhle sport zaslouzil ze se k nemu na netu hlasi sami divni lidi bez jakekoli sance byt v nem dobri, nebo se oto aspon pokusit... (dokonce i tady na foru jich par je )
MAST3R

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

katuschka

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
http://www.ruzovyslon.cz/eroticke-pomucky/vibratory-pro-zeny-jak-vybrat-spravny/

Koukam na to a pak mi dojde, ze je to moje oblibena ZUMBA lektorka - je to proste holka vsestranna :)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nEcro

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boha zase nejaky trapny panthersky junior... vsadim se ze sem ho minuly rok posadil aspon 5x na prdel protoze sou sraci ...
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:

nevim cim si to tenhle sport zaslouzil ze se k nemu na netu hlasi sami divni lidi bez jakekoli sance byt v nem dobri, nebo se oto aspon pokusit... (dokonce i tady na foru jich par je )

Nám pověz kdo?
nEcro

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom divni lidi to troubi do sveta... a sance v nem byt dobry je relativni, v CR muzes byt dobry, par lidi muze byt dobrych i na evropske urovni ale nevim o nikom kdo by uspel v NFL
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
jenom divni lidi to troubi do sveta... a sance v nem byt dobry je relativni, v CR muzes byt dobry, par lidi muze byt dobrych i na evropske urovni ale nevim o nikom kdo by uspel v NFL

To je pravda, přeci jenom zas tolik klubů v ČR ještě není, takže se dá nějakým způsobem prosadit, daleko lépe jak např. v hokeji, kopané.
Jen ať se ame. fotbal dál rozšiřuje, ať jsou i kluby v menších městech a bude to velká paráda.
medwed

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
...

no napr ty... jak si to troubil do sveta...
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Frozz. napsal:
...

no napr ty... jak si to troubil do sveta...

Asi o mě hodně víš co . Co jsem troubil? Že začnu s fotbalem? Ano začnu, až mi začne škola a budu mít finance, ono to není zas tak málo peněz, vše jsem psal do logu. Já myslím, když začnu hrát a bude mě to bavit, budu mít šanci být dobrej na své pozici, chce to jen čas, úsilí a motivaci, kterou jsem vždy na plno věcí měl.
Vůbec mě neznáš a takhle tady skrytě poukazuješ, to mě dokáže vždy spolehlivě vytočit :).
kubaz

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja taky verim tomu ze az se mi bude chtit robit , tak udelam meloun za prvni rok ... takze asi tak nejak chapes to jak muzes rikat ze v necem budes dobry kdyz to absolutne nemuzes vedet ikdyz ono pak zalezi co je pro tebe dobry , jestli to znamena ze te po treninku poplaca trener po zadech a rekne ze muzes jit dal roznaset piti tak nemam nic proti
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja taky verim tomu ze az se mi bude chtit robit , tak udelam meloun za prvni rok ... takze asi tak nejak chapes to jak muzes rikat ze v necem budes dobry kdyz to absolutne nemuzes vedet ikdyz ono pak zalezi co je pro tebe dobry , jestli to znamena ze te po treninku poplaca trener po zadech a rekne ze muzes jit dal roznaset piti tak nemam nic proti

Nauč se trochu číst a porozumět psanému textu, je rozdíl mezi:
"Já myslím, když začnu hrát a bude mě to bavit, budu mít šanci být dobrej na své pozici" a "Jak můžeš říkat, že v něčem budeš dobrý. když to absolutně nemůžeš vědět".
Dobrý je pro mě něco jiného než že mě trener poplácá po zádech, toho už jsem zažil dost

Naposledy upravil Frozz. dne po srpen 08, 2011 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát
medwed

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
...

no vim o tobe pouze to cim se prezentujes tu na foru tzn milion videji striktni techniky ale nake video s VYKONEM nikde, dale aktualni forma na ktere je bud blbe osvetleni nebo je rozostrena a tak nejde videt ze ve skutecnosti bys mohl z fleku hrat ve spartakovi...

proste kubaz to asi shrnul moc hezky jedna vec je neco si predstavovat a druha vec je prijit a zacit...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: