Jo ty jsi napsal, že to nemáš rád. Aha tak to jsem blbě přečetl. No já myslel, že právě něco takového se ti líbí. Když to srovnám s tím Davidem Moleonem tak mi to připadá dost podobné. Tak nic no
ale zas ten Moleon neni zas takova bomba, ma nejake vpoho sety na tube ale ma tam taky co se mi vubec nelibi, je to tak pul na pul, navic ty jeho mp3 az na par vyjimek za moc nestoji, neco jineho uz sou jeho akce kde ma uplnne jinou lepsi music.
6. muj mix, ale asi posledni, protoze me nasralo ze tam z niceho nic vznikly takove vynechavky, nechapu kde se tam vzaly, vse jsem delal jako driv, bohuzel je jich tam dost : ( delat znovu se me to uz nechtelo.
Ale na druhou stranu su spokojeny co se tyka ciste techna, takto si proste predstavuju kdyz se rekne techno, nic vic nic min. A celkove me to dalo nejvic zabrat, sice slabych 8 minut ale delal sem to snad 2,5 hodiny, mohlo to byt i delsi ale uz sem na to nemel nervy. Ono to i lip vyzni z kvalitnich sluchatek nez z repraku... aspon u me, lip tak jdou slyset detaily.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru