lol, tka cim to jako muze bejt, ze to co rika mam hrozne potichu, jinak zvuky s te posilovny a hudba me jede normalne nechapu...
nastav si repráky na zvuk 2.0, nebo na sluchátka. Dělali mi tohle filmy přes mediaplayer, zvuky z filmu šli normálně ale lidi mluvili strašně potichu, jakoby z dálky
jj tenhle sval na predlokti ma Phil bez debat nejlepsi a naopak Jay ten sval skoro vubec nema, to je u nej snad jedinej sval, kterej ma fakt hodne naprd. Ale zase ma to predlokti velky z druhe strany, takze se to tak nejak vykompenzuje ...
jen tak mimochodem , nezaleti se nekdo podivat nazivo ? vstup pry stoji 2-3 000 , no letenka je drazsi ale zajel bych , tak se kdyztak nekdo ozvete do pm
zřejmě asi Dan James, jako každý rok
No kazdej rok rozhodne ne :-) Loni jsem byl. Letos jsem ve Vegas ted z urcitych duvodu a na Olympii nebudu.
Co se tyce financi tak zlaty balicek letos je nejak kolem 800 dolaru mam dojem. V nem jsou listky na vsechno co se kolem Olympie deje. Daji se pres net koupit i jednotlive. Pak clovek musi pocitat letenky, hotel, jidlo. To se da zajistit v hodne ruznem financnim rozsahu. Dalsi polozka s kterou clovek musi pocitat pokud nebydli v Orleans hotelu jsou taxiky nebo pronajmute auto. Vegas je strasne roztahane mesto a krome Stripu kde jsou hotely a atrakce namackane jeden na druhy je tu vsechno hrozne daleko.
Jinak pokud nekdo ma moznost se na Olympii podivat tak to podle meho nazoru rozhodne stoji za to. Clovek dostane uplne jinou perspektivu o tom jak strasne daleko se kulturistika a absolutni rozvoj tela dostal.
Tak ubytovani a jidlo zde na tyden vyjde stejne jako tyden nekde na Machaci cenove .... ale bohuzel je tu cena letenky (cca 25 000/zpatecni) a ty taxiky/auto, kdyz nejsi v pesi vzdalenosti od Orleans (v Orleans jsou vsichni ubytovani+ jsou tu seminare+ hala kde se zavodi, od Orleans na Expo a zpet jezdily kazdych 15 minut autobusy zdarma - takze je to takovy stycny bod).... jinak se tu chodit pesky da, Vegas ma chodniky a nadzemku, ale vsechno je hrozne daleko....
_________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
"But budes trpet bolest discipliny a nebo utrpis bolest z porazky".
Tak ubytovani a jidlo zde na tyden vyjde stejne jako tyden nekde na Machaci cenove .... ale bohuzel je tu cena letenky (cca 25 000/zpatecni)
já v tom teda vůbec nejsem zběhlej (nikdy jsem neletěl ) ale kamarád co lítá, mi říkal, že lentenka jde sehnat i o polovinu levněji, když si jí koupíš třeba o půl roku dříve....nevim, co je na tom pravdy
tak ta doprava ve vegas se da vyresit pribalenim skladacky do kufru ne heh :) Co to znamena silene rozlehle, kolik km je od toho hotelu vzdalena ta posilovna Golds Gym Flamingo ?
jen tak mimochodem , nezaleti se nekdo podivat nazivo ? vstup pry stoji 2-3 000 , no letenka je drazsi ale zajel bych , tak se kdyztak nekdo ozvete do pm
zřejmě asi Dan James, jako každý rok
No kazdej rok rozhodne ne :-) Loni jsem byl. Letos jsem ve Vegas ted z urcitych duvodu a na Olympii nebudu.
Co se tyce financi tak zlaty balicek letos je nejak kolem 800 dolaru mam dojem. V nem jsou listky na vsechno co se kolem Olympie deje. Daji se pres net koupit i jednotlive. Pak clovek musi pocitat letenky, hotel, jidlo. To se da zajistit v hodne ruznem financnim rozsahu. Dalsi polozka s kterou clovek musi pocitat pokud nebydli v Orleans hotelu jsou taxiky nebo pronajmute auto. Vegas je strasne roztahane mesto a krome Stripu kde jsou hotely a atrakce namackane jeden na druhy je tu vsechno hrozne daleko.
Jinak pokud nekdo ma moznost se na Olympii podivat tak to podle meho nazoru rozhodne stoji za to. Clovek dostane uplne jinou perspektivu o tom jak strasne daleko se kulturistika a absolutni rozvoj tela dostal.
se vsemi vydaji jsem obeznamen je mi jasny ze si nekoupim letenku za 15 , vezmu si sebou dalsich 10 000 a budu si myslet ze to je na vse , takovy vylet dohromady bude 50-60k+ , ale zatim sem nenasel nikoho kdo by chtel , velmi rad bych se tam podival
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru