|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Moocha: Odpovím, co si myslím o tom cholesterolu..
takže zaprvé - individualita ve stravě je VŠUDE! Stejně jako matrix...
Někdo ti řekne, že nemáš jíst vajíčka, že z toho ve stáří bývá onemocnění mozku, ...Někdo ti řekne, že mu doktor diagnostikoval vysokou hladinu cholesterolu a svede to na vajíčka. Problém je, že často tito lidé konzumují tučná masa a s cholesterolem to přehánějí.
Klidně na to vyšetření jdi, nevím jak to probíhá, ale jediného čeho se musíš bát je to, že se budeš muset svléct před hezkou sestřičkou...O čemž silně pochybuji, když jdeš na krevní testy :D Víš co jsem tím chtěla říct...
Alespoň se můžeš právem připojit do klubu "vyvraceči mýtu o vejci"
Doporučená četba: http://www.nasevejce.cz/o-vejci/vejce-jako-potravina
Btw. to s tou marihuanou fakt nevim, ale nespoléhej na rady jako "pijte mléko". Radek John publikoval ještě s kýmsi knihu, ve které psal, že tohle si mohlo vymyslet maximálně ministerstvo zdravotniství, aby dostalo do puberťáků mléko..takže tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 6:04 pm Předmět: |
|
|
Já přece o marihuaně nic nevim
BTW: Díky, asi to bude opravdu od člověka k člověku. Určitě vyzkoušim přidat pořádně na vejcích a za pár měsíců si necham udělat test.
Nechci sice stranit jakýmukoliv ministerstvu, ale to s tím mlékem byl úžasnej plán :)
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Jary24
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Skor je to tak, ze lekara (sestru) musis donutit aby ti zaskrtla aj nieco, co sa ma sice urobit, ale kvoli setreniu na to kasle. Cize obava, zeby ti niekto robil testy na thc etc. urcite nie je na mieste.
S nicim netreba prehanat. Teraz nemusis do seba tlacit vajicka nasilu  Drz to na nejakej rozumnej hranici a skutocne si skus po nejakej dobe dat urobit cholesteroly a triglyceridy. Staci dobre vychadzat so sestrickou (cokolada, kava) a dohodnut, ze ti da urobit len tieto parametre. Dotycny lekar o tom ani nemusi vediet  Resp. da sa to uhradit formou samoplatcu. U nas to nie je nijak extra drahe... _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
Díky ta typy. Ona sestřička je hodně dobrá známá, už mě jednou protlačila na ortopedii, že jsem čekal snad jenom 3 tejdny (norma jsou 2-3 měsíce).. Takže se jí zeptam.
Tohle se mi bude hodit, ještě jednou dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, snad nebudu pronásledována za obnovení staršího tématu, nicméně nechtěla jsem kvůli "blbině" zakládat nový topic
dnes jsem si koupila celozrnný chléb a ve složení bylo
celozrnná žitná mouka 53%, žitný kvásek, pitná voda, řepný cukr, jedlá sůl, sladový extrakt, droždí
vím, že za realtivně "špatné" potraviny by mohl být považován ten řepný cukr (protože třtinový tam asi nebude...), ale mě zajímá, co je to vlastně ten sladový extrakt? Vím, že je to u výroby piva, a teď mě zajmá, jestli je to něco jako "bramborový škrob v jogurtu" - myslím prostě černá ovce složení toho výrobku.
Další otázka: Dostávají se při pražení semen
( (slunečnice, len, sezam...),když to opražímjen tak lehce dozlatova (žádné přehnaneé uhlíky) ani na některých místech to zlatavé není)
z těch semen nějaké důležité látky? Mastný hrnec po tom není, takže tuky urcitě ne, jen mě zajímá, jeslti se tím stihne zničit hodně důležřitých látek, popř. kterých...
Opravdu se nejedná o pražení pětiminutové, většinou tipuju ani ne dvě minuty, protože to pak prská...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
no původ na 100% Ti nikdo neřekne,to je asi výrobní tajemství,ale droždí kyne díky cukru,tak bych tipoval ,že je tam proto ten cukr i extrakt,co se týče opražení chleba bych neřešil,ten se hodinu válel v peci než se upekl,tak minuta na pánvi to nevytrhne
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
Já se ale neptám na pražení chleba, ale semínek :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
:)))
Prosímtě, a znamená vždy POUHÝ dotaz nějaký stres?
Copak ty jsi se stresoval, když jsi byl malý, kvůli tomu že slepýš nemá nohy a přitom je to ještěrka?
Já jsem se pouze zeptala a čekám jakoukoliv odpověď a zas tak málo pro mě 17kč není, abych ten chleba vyhodila :D
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
OK, tak normální odpověď:) troška bramborového škrobu pro zahuštění jogurtu, stejně jako nějaká stopová troška cukru v chlebu, jsou černé ovce výrobků? Pokud ano, tak pro koho a proč?
Aha, to vlastně nebyla odpověď, ale otázka
Možná by nebylo od věci chvilku jíst, co ti chutná...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 8:00 am Předmět: |
|
|
http://www.pivovarskaskola.cz/pdf/06pjVytazky.pdf
Něco málo o sladovém výtažku. Osobně si myslím, že je spíše ku prospěchu. Nejdeš ho ve spoustě potravin, používá se jako barvivo i kvůli chuti.
Semínka bych nepražila, je to zbytečné a teploty nad 100 stupňů ničí vitaminy rozpustné v tucích, ne nijak drasticky, ale ke ztrátám dojde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
sousedovic Toníček:
Jsem perfekcionistka, takže pokud ten škrob v jogurut být nemusí, tak ho tam nechci. V chlebu ten cukr asi být musí.
Nebudu dělat uraženou, ale já JÍM CO CHCI.
Fakt by mne zajímalo, proč přijdu lidem tak moc divná, když ujíždím na oříškách místo čokolády...
Hel: Díky za odkaz. No ono to pražení zbytečný není:D Ono to pak mnohem lépe chutná, obzvlášť ten sezam, se pozřít "syrový" dá hůž než pražený...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|