PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Se na něj vyseru to bude shit .

Nevim, jestli to je shit nebo ne (nejspis to ale do nej nebude mit daleko:) ), ale uz jen ten obsah informaci, co uvadi vyrobce, budi jiste pochybnosti. (Pokud to tedy na obalu neni popsano podrobneji...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Beast34

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
reklama je to idiotská a mrzí mě to, protože jinak se jejich produkty hodně prodávají (a nekupují si to jenom "amatéři"), což určitě svědčí o nějaké kvalitě..
a třeba pro mě osobně není reklama důvod si něco koupit nebo naopak nekoupit a konkrétně tohle mi přijde stejně ubohý jako reklamy od ostatních výrobců na 100% spalovače tuků aniž byste hnuli prstem apod.

ked uz je rec o trapnych reklamach tak podla mna na celom svete v tomto vedie MuscleTech Tie ich Ezopove bajky co tam pisu :D a tie obrazky k tomu... neskutocne grafy ako s ich protakom nabrali testovane subjekty o 973% viac svalov ako placebo skupina :D a neviem koho neskutocna premena len za 12 tyzdnov pouzivania klucovej zlozky onanoblic halo

sa mi paci ako sa snazia budit dojem ze predavaju "anabolika"

tak ale zase co si budeme hovorit na 14 rocnych 50kg chlapcov co jedia rozky s pastiekov a nitrix a cakaju ze budu korby to asi zabera
Petey

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beast32 - maju kvalitne veci,a nejak sa asi odlisit musia ale mas pravdu,tie reklamy su naozaj neskutocne blbe
Spazik

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Beast32 - maju kvalitne veci,a nejak sa asi odlisit musia ale mas pravdu,tie reklamy su naozaj neskutocne blbe

Nezapomeňte, že jsou cíleny na Američany
Beast34

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:

si mi ubral dva čísla
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem objednal Extrifit boruvku jsem zvědavej no.
Ajvo

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kejchal napsal:
Draper napsal:
Jinak koupil jsem si dalsi z rady prichuti proteinu Combat od MusclePharm a to vanilku. Z 90% kupuji jen cokoladove proteiny, ale ted, pokud si jeste nekdy nejaky koupim, tak to bude asi vanilkovy combat, protoze lepsi a vyraznejsi vanilku jsem snad jeste nemel a dokonce predcila i cokoladobou prichut. A hlavne necitim tam ethylvanilin, ktery jsem dost vyrazne citil u vanilkoveho Pharma Whey od PHD, coz davalo proteinu mirne nahorklou chemickou pachut.

Ted jeste zkusit prichute tripple berry, coz me moc nelaka a coko arasidove maslo, coz muze byt zajimave.

Nejak jsem si ten combat ted oblibil a asi u nej zustanu, kdyz prestali vyrabet muj nejoblibenejsi starej Pharma Whey...

Ted ho dojidam s vlockama a je to fakt dobry. Celkove ta vanilka je hodne povedena. Doufam, ze se pristi tyden konecne dostanu k sepsani cele recenze, ve ktere bude 5 prichuti Combatu s fotkama i dlouhodobyma zkusenostma. Napisu vam pak tady nejakej vycuc.

Nerad, ale pridavam se k fanouskum Combatu :-) Nerad proto, ze to je z US and A a clovek nikdy nevi. Nezbyva nez jim verit. Ale ta chut, ta je famozni. Jeste kdyz se k tomu prida dobre traveni, tak se clovek i na ten protein tesi :-) Mam coko - arasida a s vychlazenym mlikem to je skoro jako snickers :-) Prista varka bude vanilka, tu mi pred daaavnou dobou znechutil vitalmax, tak uvidime
Partridge

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je furt řeč o tom extrifitu, ten profil u WPC 80 který je tady v e-shopu je absloutní bullshit! nesedí vůbec nic, všechno je zvednuté o x gramů.
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ajvo napsal:

Nerad, ale pridavam se k fanouskum Combatu :-) Nerad proto, ze to je z US and A a clovek nikdy nevi. Nezbyva nez jim verit. Ale ta chut, ta je famozni. Jeste kdyz se k tomu prida dobre traveni, tak se clovek i na ten protein tesi :-) Mam coko - arasida a s vychlazenym mlikem to je skoro jako snickers :-) Prista varka bude vanilka, tu mi pred daaavnou dobou znechutil vitalmax, tak uvidime

Myslim, ze Combat bude v poho, vsak uvidime...
Jinak ta vanilka je fakt famozni, mne ji zase trochu zprotivil PHD Nutr. (asi jedina prichut, ktera mne od nich nechutnala) prave kvuli te nahorkle chuti diky ethylvanilinu, coz mohlo byt jen u te sarze, co jsem mel, ale to je tak rok.
Setty

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kejchal napsal:
Draper napsal:
Jinak koupil jsem si dalsi z rady prichuti proteinu Combat od MusclePharm a to vanilku. Z 90% kupuji jen cokoladove proteiny, ale ted, pokud si jeste nekdy nejaky koupim, tak to bude asi vanilkovy combat, protoze lepsi a vyraznejsi vanilku jsem snad jeste nemel a dokonce predcila i cokoladobou prichut. A hlavne necitim tam ethylvanilin, ktery jsem dost vyrazne citil u vanilkoveho Pharma Whey od PHD, coz davalo proteinu mirne nahorklou chemickou pachut.

Ted jeste zkusit prichute tripple berry, coz me moc nelaka a coko arasidove maslo, coz muze byt zajimave.

Nejak jsem si ten combat ted oblibil a asi u nej zustanu, kdyz prestali vyrabet muj nejoblibenejsi starej Pharma Whey...

Ted ho dojidam s vlockama a je to fakt dobry. Celkove ta vanilka je hodne povedena. Doufam, ze se pristi tyden konecne dostanu k sepsani cele recenze, ve ktere bude 5 prichuti Combatu s fotkama i dlouhodobyma zkusenostma. Napisu vam pak tady nejakej vycuc.

Ja minuly tyden koupil Triple Berry, protoze uz jsem mel vsech vanilek atd po krk a uz jen otevreni vika mi vyrazilo dech...ta vune, neskutecne, hned na to dostanes chut-ktere ja imho dost dobra, skoro mi prislo, ze ve vode lepsi nez v mlece (do mleka jsem mel akorat prvni davku, tak jsem mozna neodhadl pomer prasku:mleka...) s tim, ze cim min vody tim lip (mam rad huste proteiny)
. Jsem taky hodne zvedavy na jejich ostatni prichute, priste jdu do Combatu urcite zas... (skoda, ze jich nemaji vice)
masternay

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta příchuť - triple berry, to je mix tří lesních plodů?
myval

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak reklamu pro Extrifit fakt nedělám i když to podle mě je dobrý protein .. nicméně já většinou kupuju Amix, s tim jsem spokojen..
vicvega

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj kamarad mi nabidl cca rok a něco stary protein - 100% Whey Protein Isolate od ATP je to kvalitni protein ?? a není to moc staré ?
roxtidy

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cus, mel jsem takovou "mensi" pauzicku v cviceni a tim padem i v suplementaci. Poslednich 8 mesicu jsem jel bez jakychkoli doplnku. Shodil jsem 17kg behem 6 mesicu (puvodne 124kg, 195cm). A to vse jen diky uprave jidelnicku a pravidelnejsimu treninku (byt jsem velmi omezen kvuli zraneni oka), absolutne bez doplnku.
Nyni jsem si jeste striktneji poskladal jidelnicek a koupil jsem protein (pozdeji doplnim jeste nejakou formou kreatinu). Zvolil jsem Cesky Promil a jejich Whey protein 80 a jsem plne spokojen (mam coko a vanilku). Chutove jsem spokojen, neni z toho citit zadne umele sladidlo apod., rozmixovat se da taky pekne. Ve srovnani napr. s Matrixem nebo Pure Whey od Champion nutrition ma o neco vetsi penivost a vic prasi. Nic kritickeho jak to nekteri tady zvelicuji. A cena velmi prijatelna (1kg pytlik za 340kc).
Ti, kteri si nevedi rady by si meli uvedomit, ze nejsou zadni profici a nemeli by z vyberu proteinu (a to plati u vetsiny suplementu) delat vedu a nenechat se masirovat reklamou, ktera ciha na kazdym rohu. Porad jde pouze o DOPLNEK a nic vic. V 99% pripadu jste beztak pouze kondicni cvicenci (stejne jako ja po 10 letech cviceni).
Mejte se
JimBob

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 8:35 pm    Předmět: Extrifit Odpovědět s citátem

Tenhle týden jsem si od Extrifitu pořídil Professional CFM Iso 90 % a zatím nemůžu být více spokojen. Míchám si ho společně s Maltoxem stejný značky ve vodě, rozpustnost parádní, žádný nadýmání nebo problémy se vstřebáním (jako když si obvykle zvykám na novou značku :D) a i chuť je super hned na první ochutnávky, a to jsem bral vanilku, kterou jindy vůbec nemusím.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: