_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nedá mi to a musím se tady s vámi podělit o žádost, která mi včera přišela do soukromých zpráv od jednoho nového uživatele, kterého samozřejmě nebudu jmenovat. Musel jsem si to přečíst pomalu a 2x abych to pochopil. Nejde tak ani o pravopisné chyby, kterých je tam požehnaně protože je možné, že dotyční je cizinec tak že neovládá dobře česky ale spíš o ten problém s kterým chce poradit.
zdravim chci jse zeptat ja cvicim uz 3 mnesice roste mi to dobre ale zada ubec ne cvicim a rostou mi nevic za celi 3 mnesice jsem zada ne cvicil ani jednou a virostli mi strasne mnoc a prsa cvicim 3 krat tidne pondeli streda patek a rostou mi strasne malo skoro ubec nemuze te mi nak poradit kdistak jse podivejte na moje fotky mate dobrou postavi jak dlouho cvicite ?
ty vole toho kdybych potkal vecer v parku, tak zabehnu petistovku pod 10 sekund :)
ty vole co to je ? :D
Progeria - nemoc způsobující předčasné stárnutí, postihuje zhruba 1 z 8,000,000 narozených dětí. Obvykle umírají ve věku kolem 13 let.
To tohoto topicu to snad ani nepatří, je to spíš smutný....
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru