Tvůj somatotyp mi přijde hodně podobný mému, i stavba těla, a mám to stejně. Buď chci jet na sílu a přibírám i dost tuku, a nebo zařadím hodně aerobky a stáhnu žrádlo, ale síla stagnuje nebo klesá. Nejvýrazněji je to u mne znát na benchi a overhead cvicích, záda, nohy se silově drží. Samozřejmě moje výkony jsou neporovnatelné s tvými, i když na Wilkse bych možná vyhrál
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Update - 18. 08. 2011
Vcera aj dnes som mal ist do posilky, no bohuzial som oba vecera zavrety v praci, mam strasny naval projektov, budem rad, ak sa dostanem domov pred polnocou. Cize treningy bohuzial nevysli, tak zajtra si dam nejake fullbody
elrubio napsal:
Tvůj somatotyp mi přijde hodně podobný mému, i stavba těla, a mám to stejně.
A ako si spokojny s paleo diet? Ja uz dlhu dobu uvazujem nad anabolic diet, ale jeden znamy zbehly vo vyzive ma od toho odradza, a ponukol sa mi so svojimi sluzbami, prekopeme moj jedalnicek :D
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Push Press:
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
1x90kg
1x95kg <-- Teraz som zvazoval, ci ist na stovku, ale neviem preco, rozmyslel som si to. Dnes teda nie :D
3x80kg
3x80kg
3x80kg
3x80kg
Dynamic effort Bench Press from pins (jezis, to je nazov :P):
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
Dvihanie noh v lahu na lavicke:
15xRacheljak
15xRacheljak
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Power Clean:
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
1x90kg
3x80kg
Power Snatch:
2x60kg
2x60kg
Goodmornings:
6x60kg
6x60kg
6x60kg
Leg Press:
12x200kg
8x240kg
8x240kg
Farmer's Walk:
6m x 115kg+115kg
6m x 115kg+115kg
Lahsedy na sklonenej lavicke / Bic. zdvihy s JC:
15xRacheljak / 6x18kg
15xRacheljak / 6x18kg
15xRacheljak
Push Press:
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
1x90kg
1x90kg
1x90kg <-- tu som mal podovne koncit, ale lietalo mi to hore strasne lahko, tak som myslel, ze prihodim
1x95kg <-- Uplne easy, bolo to hore za okamih, velmi som bol spokojny
0x100kg
0x100kg <-- Nevydalo uz a uz som citil aj predne delty. Mozno keby som sa nezdrzal na 90kach, tak by to padlo dnes. Smutny som.
Naposledy upravil Rachela dne po srpen 22, 2011 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
ked to pojdeš s premiestnením, tak stovečka padne.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
to souhlasim vcetne premisteni sem dal nejvic 95 a samostatne max. 96.. jestli bude chut, tak se o tu stovku mozna pokusim ve ctvrtek
tak držím päste, darmo stovka je stovka, myslím, že je to pekná méta v tejto kombinácii.
"Conor Bless"
Power Snatch:
2x20kg
2x40kg
2x50kg
2x60kg
2x65kg
1x65kg
Deadlift:
5x60kg
5x100kg
5x140kg
5x160kg
3x180kg
0x200kg
<-- Skusal som dnes ist z nizsieho setupu a viac pri DL zapojit nohy, pretoze vacsinou taham chrbtom a malo zapajam nohy. Ukazalo sa ale, ze nohy su ocividne moja slabina a prislo mi to dost tazsie nez obvykle, takze s tym musim do buducna ratat, a po dovolenke zacat zase aktivne drepovat, nech si zlepsim spodnu fazu DL.
Front squat (Ass to grass):
3x60kg
3x80kg
3x90kg
3x90kg
3x90kg
3x90kg
<-- Ritou az po dotyk s lytkami
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Box squats?
Ty vole!! To je huste, to musim niekedy vyskusat :D
já teda jezdím dřepy vždycky hluboký, ale tady z toho bych se nezvedl ani s vlastní vahou a navíc ten borec je ohebnej jak gumovej panák - perfekně udrží i při tý hloubce rovný záda, já bych měl při tomhle hlubokým dosedu záda do luku.
To musí bejt rasovina na kolena jako prase.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru