_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Boli ste niekto na nového Conana? Mňa veru príjemne prekvapil.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
No je to určite jedna z najintenzívnejších akcií, aké som mal za dlhú dobu možnosť vidieť, Conan je oooveľa bližší knižnej predlohe, Momoovi sedí, skvele sa hýba a šermuje, nemazná sa s nikým, mrmle a kleje si cimmersky, ale filmu by určite pomohlo minimálne tak 5-10 min naviac, kde by si človek mohol trošánek vydýchnuť a pokochať sa scenériami pri presunoch hrdinov z miesta na miesto. Scenáristicky nie všetko sedí a pod., dalo by sa veru čo-to vylepšiť, no verím, že film na seba zarobí a dvojka nenechá na seba dlho čakať, bola by škoda teraz ponechať tak slušne rozbehnutý materiál, uvidíme ako si povedie v box offisoch...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Včera jsem se na tvé doporučení podíval na Ben-X, a je to fakt super snímek. Ten konec mě teda dostal, vůbec jsem to nečekal, celkově se mi líbil děj, nápad a bylo to i dost spjaté s realitou.
Většinou si mezi filmy dávám přestávky, ale tohle jsem zkouknul najednou.
9/10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
http://www.csfd.cz/film/253354-barbar/
Když sem to sledoval tak sem se nějak extra nebavil, ale nějak ten film zvláštně působí. Určitě nečekat nějakou akci...
Když sem to sledoval tak sem se nějak extra nebavil, ale nějak ten film zvláštně působí. Určitě nečekat nějakou akci...
Jo Valhallu jsem taky nedávno viděl, je to spíš taková hypnotická věc než film, ale já mam rád tu severskou přírodu, takže mi to svým způsobem bavilo.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Jo Valhallu jsem taky nedávno viděl, je to spíš taková hypnotická věc než film, ale já mam rád tu severskou přírodu, takže mi to svým způsobem bavilo.
Pre boha, ten preklad, že barbar...no videl som to už dávno a moc som sa na to tešil, bol to zaujímavý, priam snový a tvrdý film + výborný Mads, ako vždy.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru