|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Petey

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 6:26 am Předmět: |
|
|
ja tiez kupujem z ciech na brata v brne  bol by som blby ak by som kupoval tu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Tak mi přišel ten extrifit - boruvka a šáček čoko a kokos
Tak ten čoko a kokos mi připomíná čokoládovej Matrix.
Ta boruvka chuťově přijatelná, ale jak tu někdo psal je hodně vodová (dělám jen s vodou)
Jinak nepění a nedělá hrudky, což mě jako člověku, co dlouhou dobu pil protein bez příchuti tak nějak stačí. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Momentálne užívam
https://obchod.ronnie.cz/s-3860-mutant-whey.html
bol za dobrú cenu tu v SR, tak som ho vzal a milo ma prekvapil, rozpustnosť ok, nepení a príchuť vanilka, v ktorej ju mám asi naj vanilka, akú som mal možnosť skúsiť a to z dôvodu neumelej a nepresladenej príjemnej chuti, fakt odporúčam, Kanaďania sa pochlapili. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Momentálne užívam
bol za dobrú cenu tu v SR, tak som ho vzal a milo ma prekvapil, rozpustnosť ok, nepení a príchuť vanilka, v ktorej ju mám asi naj vanilka, akú som mal možnosť skúsiť a to z dôvodu neumelej a nepresladenej príjemnej chuti, fakt odporúčam, Kanaďania sa pochlapili. |
Taky sem měl a moc i nechutnala ta obilná krupička, prostě nemám rád když mi něco leze mezi uby. Jinak vanilka jo dobrý, ale fakt ta krupice to dost ovlivňuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Momentálne užívam
bol za dobrú cenu tu v SR, tak som ho vzal a milo ma prekvapil, rozpustnosť ok, nepení a príchuť vanilka, v ktorej ju mám asi naj vanilka, akú som mal možnosť skúsiť a to z dôvodu neumelej a nepresladenej príjemnej chuti, fakt odporúčam, Kanaďania sa pochlapili. |
Kolik si za něj dal? Já jsem ho chtěl kdysi taky koupit, ale neodvážil jsem se Se mi zdál strašně levný. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Turakam napsal: | Momentálne užívam
Kolik si za něj dal? Já jsem ho chtěl kdysi taky koupit, ale neodvážil jsem se Se mi zdál strašně levný. |
v SR 32 euro. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | Turakam napsal: | Momentálne užívam
Kolik si za něj dal? Já jsem ho chtěl kdysi taky koupit, ale neodvážil jsem se Se mi zdál strašně levný. |
v SR 32 euro. |
To je docela dost dá se sehnat za 699kč. kvůli tomu jsem si ho nekoupil, ale když píšeš, že chuť je ok, tak asi zkusím _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
tak nemozes chciet aby sa v SR predaval za rovnaku cenu... kurz (CZK - Euro) nepusti.. ta suma 32e je velmi dobra cena co sa tyka protakov celkovo v SR .. lacnejsie sa tu hadam 2kg+ balenie ani neda kupit.. tipujem ze Turakam objednaval z "HG" ?
edit: 1 Euro = cca 24,5 CZK... teda 699 Kc = cca 28,50 € (cize tych 32 je fajn)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Beast34 napsal: | tak nemozes chciet aby sa v SR predaval za rovnaku cenu... kurz (CZK - Euro) nepusti.. ta suma 32e je velmi dobra cena co sa tyka protakov celkovo v SR .. lacnejsie sa tu hadam 2kg+ balenie ani neda kupit.. tipujem ze Turakam objednaval z "HG" ?
edit: 1 Euro = cca 24,5 CZK... teda 699 Kc = cca 28,50 € (cize tych 32 je fajn) |
neobjednával som ale kúpil normál v kamennom obchode v TT a reťazec BW, teraz ho uvádzali, tak preto tá cena a ono Beast má pravdu, v SR ťažko nájsť proťák s podobnou cenou za vyše 2kilové balenie, už aj staré dobré dymatize išli hore a syntha tiež, no a myofusion je skoro všade v SR vypredaný a ak aj nie, tak cena vyše 40evri bezpečne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
Jelikoz jsem zde nekolikrat psal o Muscle Pharm Combat proteinu, jak mi chutna a ja nevim co vsechno :-), mam dalsi duvod tenhle protein pravidelne uzivat, jelikoz jsme (bez vedomi vyrobce i distributora) otestovali jeho cokoladovou verzi + jeste par dalsich proteinu na % obsah bilkovin.
Combat vysel z testu lepe, nez kterykoliv protein v testech na ronnie.cz vcetne toho naseho. Cely clanek je na titulce, odkaz v podpisu.
Veskery dotazy bych pak rad odpovidal v diskuzi primo pod clankem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Super, jsem rad, ze prave Combat dopadl jak dopadl, protoze je to momentalne muj bezkonkurecne nejoblibenejsi protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě, jestli ten předposlední protein od českého výrobce není náhodou extrifit
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
podle obsahu bílkovin (pokud bylo myšleno přesně 78%) by to měl být Promil 80 :) ale jinak má kolem 78% Extrifit WPC 80 a vítěz testů má jenom tuším 76 nebo kolik (ano, taky jsem se pídil po tom, kdo byl ten český šmejd :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Ale ten chow od smartlabs mě docela překvapil, zdá se to jako hodně solidní firma
Jaohodovej extrifit by měl mít pdole etikety 78, 2 %, tákže to asi opravdu vypadá na ten jahodovej promil.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
právě o tom mluvím :) jestli je to přesně 78% tak asi ten promil, jinak 78,7 g mají i WPC s příchutí vanilka a banán.. :)
a kdyby to byl Extrifit, tak by to jen přiživilo místní konspirační teorie o gigantické reklamě na Ronnie.cz, jak byly testy (v nedávném Ronnie testu) proteinu WPC 80 těžce zmanipulovaný apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|