|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Morico napsal: | | Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/253354-barbar/
Když sem to sledoval tak sem se nějak extra nebavil, ale nějak ten film zvláštně působí. Určitě nečekat nějakou akci... |
Jo Valhallu jsem taky nedávno viděl, je to spíš taková hypnotická věc než film, ale já mam rád tu severskou přírodu, takže mi to svým způsobem bavilo. |
Pre boha, ten preklad, že barbar...no videl som to už dávno a moc som sa na to tešil, bol to zaujímavý, priam snový a tvrdý film + výborný Mads, ako vždy. |
Přesně tak, Mads je super, stejně jako v novým Souboji titánů, tam byl taky perfektní! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/253354-barbar/
Když sem to sledoval tak sem se nějak extra nebavil, ale nějak ten film zvláštně působí. Určitě nečekat nějakou akci... |
U toho jsem málem usnul, jeden z nejnudnějších filmů, co jsem kdy viděl. Jen ta příroda byla pěkná. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
chlapi, viděl jsem ten Rise of the footsoldier - a super, díky za doporučení! vážně jízda. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Turakam napsal: | | Morico napsal: | | Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/253354-barbar/
Jo Valhallu jsem taky nedávno viděl, je to spíš taková hypnotická věc než film, ale já mam rád tu severskou přírodu, takže mi to svým způsobem bavilo. |
Pre boha, ten preklad, že barbar...no videl som to už dávno a moc som sa na to tešil, bol to zaujímavý, priam snový a tvrdý film + výborný Mads, ako vždy. |
Přesně tak, Mads je super, stejně jako v novým Souboji titánů, tam byl taky perfektní! |
no jediné pozitívum toho súboja titanov, inak to bola ubersračka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | chlapi, viděl jsem ten Rise of the footsoldier - a super, díky za doporučení! vážně jízda. |
Není zač
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Morico napsal: | | Turakam napsal: | | Morico napsal: | | Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/253354-barbar/
Přesně tak, Mads je super, stejně jako v novým Souboji titánů, tam byl taky perfektní! |
no jediné pozitívum toho súboja titanov, inak to bola ubersračka. |
Ja když hodnotim filmy, tak se na to snažim dívat z pohledu prostě jestli mi to bavilo nebo nebavilo (to je důvod proč se na filmy koukam) a hlavně si na začátku tak nějak řeknu co od toho očekávam .. tady od toho jsem moc neočekával, takže jsem ani nebyl zklamanej ...,líbily se mi efekty a celkově to bylo dost akční, z herců jedině a právě Mads ... jinak příběh, scénář sračka a znovu bych se na to nepodíval, ale když sem na to koukal, tak jsem se vyloženě nenudil. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
Vcera na Prime, http://www.csfd.cz/film/178905-dobry-rocnik/
Jako film skvele natoceny, Crowe me tam neskutencne sedel a uz jen proto ze to netocil Scott, jsem se snazil vychutnat si film co nejvic. Navic jsem byl rad ze se to netocilo jako obvykle nekde v americe ale v Evrope a pak hlavne ve Francii a jejich vinicich obklopenych krasnou prirodou. Ale celkove to byla pro me strasna nuda a verim ze za par dnu uz si na ten film nezpomenu. Asi neni tento typ filmu stvoreny pro me. 7/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
Tommy: Jojo, velmi fajny film. Mam ho doma na dvd a pravidelne ho raz za 3-4 mesiace skuknem s priatelkou pri nedelnej sieste _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
A Good Year patří rozhodně do top20 mých oblíbených filmů. Famozní prostředí, hudba... ze všeho jde neskutečná pohoda... do toho Crowe a krásná Francouzka. Supr flashbacks, vše má parádní styl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Doporučtě nějakou dobrou, novější komedii, už jsem dlouho nic takového neviděl :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Doporučtě nějakou dobrou, novější komedii, už jsem dlouho nic takového neviděl :) |
Tohle jedna z mála výjimek, kde jsem se i upřímně zasmál ... nic novýho nečekej, klasická romantická komedie ve stylu "potkaj se, něco se pokazí, on to vyžehlí, happy end", ale je tam spousta vtipných gagů.
EDIT: sem idiot a odkaz jsem nedal :DD : http://www.csfd.cz/film/273582-zkus-me-rozesmat/ _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne po srpen 22, 2011 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
a ted nam prozrad, kterou klasickou romantickou komedii, mas na mysli?! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
skúste Win Win, síce nie zrovna romantika, ale kvalitka a úsmevných momentov nie je núdza. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|