|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
masternay
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
Obsah proteinů 69,44% a že je oblíbený hlavně díky chuti obsahuje jen jeden protein  Všemi nadrženci na krémový protein oblíbený My..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
| RAT napsal: | Jestli je ten Combat tak dobrej co do obsahu a chuti, tak stojí za zkoušku, ale ta cena jen za 1800g pff |
Ten Combat opravdu vrele doporucuji, jak chutove tak slozenim je vyborny (pro me byla naprosto nejlepsi vanilka, lepsi jsem nikdy nemel, ale i ostatni prichute, co jsem vyzkousel, jsou luxusni) a to rikam pouze jako spokojeny zakaznik. No a ta cena? Ta odpovida kvalite. Urcite u nej nejakou dobu zustanu a celkove i u znacky MusclePharm, protoze napriklad jejich Assault je nejlepsi a nejsilnejsi pretreninkovka, co jsem kdy mel a udajne by sem postupne mely prichazet i dalsi produkty teto firmy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út srpen 23, 2011 11:08 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| masternay napsal: | Obsah proteinů 69,44% a že je oblíbený hlavně díky chuti obsahuje jen jeden protein Všemi nadrženci na krémový protein oblíbený My.. |
kdyby byl alespon kremovy :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
Muj skepticismus k US vyrobkum se jeste vicero prohloubil..
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
| RAT napsal: | | Draper napsal: | | a jeden USA (o 10,47% mene bilkovin) |
bože ne, jen ať to není můj kokoládovej Myofusion |
ja osobne si myslim ze to bude prave MyoFusion.. podla etikety to sedi
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
| Beast34 napsal: | | RAT napsal: | | Draper napsal: | | a jeden USA (o 10,47% mene bilkovin) |
bože ne, jen ať to není můj kokoládovej Myofusion |
ja osobne si myslim ze to bude prave MyoFusion.. podla etikety to sedi |
ty vole dyt uz na ty etikete je tech bilkovin zalostne malo, to snad ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
Combat v akci, asi bych mel nakoupit zasoby :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
to je dost dobra cena,36 eciek...uvazujem ze by som ho zobral _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Combat v akci, asi bych mel nakoupit zasoby :) |
čoko,cookies, nebo čoko-arašídu bereš?
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
neměl jste někdo kombat tripple berry? cokolada uz mi dochazi a zahravam si s touhle prichuti.. jen nevim co od toho cekat.. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Draper napsal: | | Combat v akci, asi bych mel nakoupit zasoby :) |
čoko,cookies, nebo čoko-arašídu bereš? |
muj favorit je vanilka, coko a cookies (ty jsou tak nastejno) hned za ni a coko arasid jsem bohuzel jeste nemel : ( Nejlepsi mit vsechno a brat si podle aktualni chuti :)
lipidek: tripple berry - ovocne prichute moc nemusim, chutnal jsem to jen jednou a celkem dobra.Pokud mas ovocne prichute rad, tak ti asi bude chutnat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
vanilka je nejhorší věc na světě =) a to u každýho proteinu, zmrzliny, všude
dá se ta čoko a ty cookies přirovnat k nějakejm jinejm proteinum, cos měl? Přecijen teď domá mám "ovocný" a toužím zas po týhle chuti =)
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | RAT napsal: | Jestli je ten Combat tak dobrej co do obsahu a chuti, tak stojí za zkoušku, ale ta cena jen za 1800g pff |
Ten Combat opravdu vrele doporucuji, jak chutove tak slozenim je vyborny (pro me byla naprosto nejlepsi vanilka, lepsi jsem nikdy nemel, ale i ostatni prichute, co jsem vyzkousel, jsou luxusni) a to rikam pouze jako spokojeny zakaznik. No a ta cena? Ta odpovida kvalite. Urcite u nej nejakou dobu zustanu a celkove i u znacky MusclePharm, protoze napriklad jejich Assault je nejlepsi a nejsilnejsi pretreninkovka, co jsem kdy mel a udajne by sem postupne mely prichazet i dalsi produkty teto firmy. |
Už jsem od tebe pár příspěvků co se papání týče myslím četla a plyne mi z toho, že jsi opravdu gurmán, takže si nechám poradit . Mám chuť na čoko-arašíd nebo cookies...je to dobrý? Hodí se tenhle proťák vůbec do vloček? A jak je na tom s prašností, rozpustností, pěnivostí, krémovitostí?
muži: 2 odměrky (70 g) v 250 - 350 ml vody
ženy: 1 odměrku (35 g) v 150 - 200 ml vody
nemohla bych se při svý výšce a váze považovat spíš za muže? Těch 200 ml to je jak pro somálce. Já teda nevim, ale pro mě osobně je to jako když flusne . Ten Myofusion míchám dokonce jen se 170 ml. Když dám víc vody, tak se z toho stane mdlá břečka. _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | vanilka je nejhorší věc na světě =) a to u každýho proteinu, zmrzliny, všude
dá se ta čoko a ty cookies přirovnat k nějakejm jinejm proteinum, cos měl? Přecijen teď domá mám "ovocný" a toužím zas po týhle chuti =) |
cookies trochu podobna Matrixu, ale to je jen muj subjektivni dojem, matrix uz jsem nemel tak 2 roky (na aktinu je recenze konkretne na ten combat cookies). Cokolada je luxusni, jak prava cokolada, neni tak horka jako treba od Championu, ale spis trochu mlecna, ale ne moc....tezko se tohle popisuje, je to proste cokolada no :-) Ty prichute jsou vsechny fakt povedene a kdo to mel, tak si zatim neztezoval, takze se nemusis bat, at koupis cokoliv. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|