PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
RAT

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Beast34 napsal:
RAT napsal:
Draper napsal:
a jeden USA (o 10,47% mene bilkovin)

bože ne, jen ať to není můj kokoládovej Myofusion

ja osobne si myslim ze to bude prave MyoFusion.. podla etikety to sedi

ty vole dyt uz na ty etikete je tech bilkovin zalostne malo, to snad ne

Rich to nějak nevychytal. Asi mu nějak ujela ruka, když ten proťák míchal...
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:

Už jsem od tebe pár příspěvků co se papání týče myslím četla a plyne mi z toho, že jsi opravdu gurmán, takže si nechám poradit . Mám chuť na čoko-arašíd nebo cookies...je to dobrý? Hodí se tenhle proťák vůbec do vloček? A jak je na tom s prašností, rozpustností, pěnivostí, krémovitostí?

muži: 2 odměrky (70 g) v 250 - 350 ml vody
ženy: 1 odměrku (35 g) v 150 - 200 ml vody

nemohla bych se při svý výšce a váze považovat spíš za muže? Těch 200 ml to je jak pro somálce. Já teda nevim, ale pro mě osobně je to jako když flusne . Ten Myofusion míchám dokonce jen se 170 ml. Když dám víc vody, tak se z toho stane mdlá břečka.

Rozpustnost vyborna, prasivost skoro nulova :) takze do vlocek na ochuceni ovesne kase naprosto idealni protein, krasne ho tam rozmichas (a prave tak to nejcasteji pouzivam ja). Co se tyka toho redeni, tak to bych si michal podle sve chuti. osobne tam moc te tekutiny nedavam, ale stejne si to vsechno jeste prislazuji sladidly (ne ze by nebyl sladky, je sladky dost, ale ja cpu sladidla vsude, protoze to mam rad poradne sladke :) )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:

Už jsem od tebe pár příspěvků co se papání týče myslím četla a plyne mi z toho, že jsi opravdu gurmán , takže si nechám poradit ..

LOL, kdyby tu v obchode prodavali v pytliku hovno Jaye Cuttlera, coby pretravene kvalitni, prevazne beef, bilkoviny, tak si to Draper nejen ze koupi, ale po oslazeni toho hovna pul kilem sacharinu to bude i doporucovat, takovy mam zase dojem ja.

Jinak se mi libi jak se tu meni takovy ten obecny vkus na proteiny
, prakticky vse, co se tu nejakou doby chvali a doporucuje tu padne z nejakeho duvodu v nemilost - dymatize, matrix, whey core, promil 80, pure whey, extrifit, phd atd. Jsem zvedavy kdy padne cerny petr na combat. Davam kapitalistum mesic, nez zas dojde neco super maxi modern ultra usage za par supu, co se samo zamicha, stravi a hovna po tom budou smrdet jako stromecek v aute...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:

co se samo zamicha, stravi a hovna po tom budou smrdet jako stromecek v aute...

pěnu ti to udělá jakou chceš, nebude prášit a v testu vyjde vždy o 10% proteinu víc, bude to jen z alpskýho mlíka a na obalu ti nejlepší čampijóni
Douglas

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Douglas napsal:

co se samo zamicha, stravi a hovna po tom budou smrdet jako stromecek v aute...

pěnu ti to udělá jakou chceš, nebude prášit a v testu vyjde vždy o 10% proteinu víc, bude to jen z alpskýho mlíka a na obalu ti nejlepší čampijóni

Pravda, na penu a etiketu jsem zapomel.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:

LOL, kdyby tu v obchode prodavali v pytliku hovno Jaye Cuttlera, coby pretravene kvalitni, prevazne beef, bilkoviny, tak si to Draper nejen ze koupi, ale po oslazeni toho hovna pul kilem sacharinu to bude i doporucovat, takovy mam zase dojem ja.

Pokud mam s danym vyrobkem dobrou zkusenost, tak to budu doporucovat a uz je kazdeho vec, jestli na me da nebo ne.
RAT

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Douglas napsal:

Pokud mam s danym vyrobkem dobrou zkusenost, tak to budu doporucovat a uz je kazdeho vec, jestli na me da nebo ne.

Přesně tak. Náhodou je super, že tady ty recenze jsou. Já si teda radši nechám poradit než abych koupila něco, co pak vysypu do hajzlu. Navíc já taky nedám sladidlo z ruky
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT: sorry za OT, ale ted me v tvem profilu pekne pobavila ta veta v kolonce zavislosti Naprosto s tebou souhlasim, musime rict Ronniemu, aby to tam doplnil
RAT

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
RAT: sorry za OT, ale ted me v tvem profilu pekne pobavila ta veta v kolonce zavislosti Naprosto s tebou souhlasim, musime rict Ronniemu, aby to tam doplnil

"Nemohu bez nich žít"
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě chvilu a bude rande na miskou vloček
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
ještě chvilu a bude rande na miskou vloček

Jo to bych bral a cokoladovej Combat k tomu na oslazeni :D
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:
petr616 napsal:
Beast34 napsal:
RAT napsal:
Draper napsal:
a jeden USA (o 10,47% mene bilkovin)

bože ne, jen ať to není můj kokoládovej Myofusion

ja osobne si myslim ze to bude prave MyoFusion.. podla etikety to sedi

ty vole dyt uz na ty etikete je tech bilkovin zalostne malo, to snad ne

Rich to nějak nevychytal. Asi mu nějak ujela ruka, když ten proťák míchal...

Vždyť Gaspari dělá proteiny
tak, jako by je dělal sám pro sebe držel bych se osvědčené české klasiky
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
RAT napsal:

Už jsem od tebe pár příspěvků co se papání týče myslím četla a plyne mi z toho, že jsi opravdu gurmán , takže si nechám poradit ..

Jinak se mi libi jak se tu meni takovy ten obecny vkus na proteiny
, prakticky vse, co se tu nejakou doby chvali a doporucuje tu padne z nejakeho duvodu v nemilost - dymatize, matrix, whey core, promil 80, pure whey, extrifit, phd atd. Jsem zvedavy kdy padne cerny petr na combat. Davam kapitalistum mesic, nez zas dojde neco super maxi modern ultra usage za par supu, co se samo zamicha, stravi a hovna po tom budou smrdet jako stromecek v aute...

Na Combat asi jen těžko dojde, protože je opravdu kvalitní ... na tom není co měnit, možná že už nebude tak supr vzhledově, prote mění obal, ale složení prostě nemá moc konkurenci.
lipidek

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano etiketové složení asi nemá konkurenci... Ale viděl už jsi někde nějakej nezávislej test složení? Zatím jsem viděl test, kde prokázali, že bílkovin bylo víc než proklamováno.. To je super a budiž to ke cti výrobce. Ale viděl jsi taky nějakej rozbor kvality těch bílkovin? A viděl jsi rozbor ostatních látek?? Myslím, že ne.. Nechci tu hanit Combat, sám jsem ho zkusil a byl OK, ale s výrazama "je opravdu kvalitní", "nemá konkurenci", bych byl opatrnej bez jasnýho důkazu..
mufsupermuf

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

složeni combatu nema konkurenci?to sou věci.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: