|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
nějaka krize , nějak mně nebaví cvičit tak hledám inspiraci a znova nakopnutí , už to trvá cca druhy tyden a nemužu se do toho pořad dostat .
Snad se to zpraví po zavodech v sobotu ,
uvidíme,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
krizička pokračuje , hodně smutný
snad se to zítra zlomí na zavodech ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 3:09 pm Předmět: 21.července |
|
|
21.7 .
Min pauza dva týdny , od všeho , ( trenink, suplementy , atd ,, )
Duvod není motivace dál trenovat , hledam velký impuls na další blížící se
závody . nějak mi to tedka nejde , nejlíp bude nachvili pauza a odpočinout si .
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
aho a nějaké info ohledně výsledků na závodech?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
ja sem taky musel bejt driv namotivovanej na kazdej trening, ale ted uz to neresim a beru to cviceni jako dejchani, srani a dalsi dulezite cinnosti. Nekdy se me chce, nekdy se me nechce a nekdy je trening super a nekdy si po treningu reknu - hm dneska to stalo za hovno, ale tak odjel sem to, nemuze to bejt furt super a tak to jde dokola.... Myslim si, ze kdyz nekdo ma neco rad, tak nepotrebuje motivaci aby to delal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 3:02 pm Předmět: 24. zaří |
|
|
Tak pár dní flákání uběhlo jak voda , udpočinku bylo dost , sluníčka taky .
A tak jdem zase na sobě makat . Pauza byla super nic nedělání a ta strava ,
no radší nebudu psát ,
Ale termíny závodu se blíží tak jdem zase na sobě pracovat ,
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
doufam, ze budes na kost. Hmoty mas docela dost, takze bych se nebal aj nejakou spalit na ukor perfektni pripravenosti... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | doufam, ze budes na kost. Hmoty mas docela dost, takze bych se nebal aj nejakou spalit na ukor perfektni pripravenosti... :) |
neboj budu se snažit a neudělám takové chyby jak v přípravě na republiku ,
časem mužeš pak posoudit sám , Hmota co to je ta mi chybí ,
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
protoze ja si myslim, ze na te nasi urovni, treba jaka ted je na IFBB MCR staci perfektni pripravenost, je tam docela dost objemnejch borcu, ale vetsina vypada jako kdyby jeli kvalitnejsi objem a pak prijde 75/80kg nebo kolik SCHWACA a smete je tam pripravenosti... Zkousel si v poslednich tydnech, kdyz si videl ze to nestihas nejake husarske kousky jako 3 hodiny denne aerobka atd. ? Nebo sis rekl uz na to seru nejak to dopadne ? Ja totiz nechapu jake chyby si mohl udelat, kdyz ti mel pomahat Vinogradov, kterej byl znamej perfektni pripravenosti a ty jsi neposral zaver nebo odvodneni, ale mel si proste jeste furt hrozne moc tuku na sobe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | protoze ja si myslim, ze na te nasi urovni, treba jaka ted je na IFBB MCR staci perfektni pripravenost, je tam docela dost objemnejch borcu, ale vetsina vypada jako kdyby jeli kvalitnejsi objem a pak prijde 75/80kg nebo kolik SCHWACA a smete je tam pripravenosti... Zkousel si v poslednich tydnech, kdyz si videl ze to nestihas nejake husarske kousky jako 3 hodiny denne aerobka atd. ? Nebo sis rekl uz na to seru nejak to dopadne ? Ja totiz nechapu jake chyby si mohl udelat, kdyz ti mel pomahat Vinogradov, kterej byl znamej perfektni pripravenosti a ty jsi neposral zaver nebo odvodneni, ale mel si proste jeste furt hrozne moc tuku na sobe... |
Slavek je super , ano s koncem mi pomáhal ja ho poslechl ve všem , ale ,,,
Takže nevyšlo odvodněnní ,, nesedli racia jak jsem psal tedka jen rýže bez vody ,
dále trenoval jsem jak .... a aerobka byla vše vypadalo super , ale pak jsem se přetrenoval a šel jsem do kytek , Ti kteří mně viděli dva tydny před zavody se jasně zhodli šlo to do pr,,,, svaly šli rapidně dolu , zajímave je že jsem přibral ke konci tuk a to nechape nikdo , prostě zkušenost a víme jak dále,
Taky podle toho bude vypadat trenink jídelak a vše kolem, takže hmotu zvalitnit a ještě něco navíc hodit a vykreslit to , to bude naše priorita, jestli to vysekám na kost to nevíme takže zatím nic nechci předbíhat ale neboj pak tady postnu nějake bližší foto tak sám porovnáš ,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|