ty masaze se mu fakt vyplacej, tolik let maka a nidky nemel nic utrzene. Fakt malo kdo chodi skoro denne na dvouhodinove deep tissue massage :) Se musi furt cejtit sveze, taky bych to bral, ale nedoplatil bzch se :))
ty masaze se mu fakt vyplacej, tolik let maka a nidky nemel nic utrzene. Fakt malo kdo chodi skoro denne na dvouhodinove deep tissue massage :) Se musi furt cejtit sveze, taky bych to bral, ale nedoplatil bzch se :))
tyhle amsáže se v česku ani nedělaj snad
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
toho Phila sice tak rad nesleduju jako Cutlera, ale kdyz ho vidim na podiu, tak musim uznat, ze to je borec co ma postavu hodnou tomu, aby xkrat vyhral Olympiu, coz u nikoho jinyho ted nevidim...
Mishin je dobry monstrum. Stejne jako ruskej kamos Wolf ma parfektni zada, ramena a kozy maj taky dost podobny, jen skoda tech slabejch ruk hlavne u pozy bicak zepredu, tam neni zadna separace mezi bicakem a tricakem a to mu podle me srazi dost bodu...
verim ze detaily prijdou s vekem, vzdyt je od Cutlera dobrejch 7/8 let mladsi ... Kazdopadne napruhovani jake ma Cutler nebo Green to kazdej nema to je fakt.
jko co američanum závidím jsou ty posilovny tam se musí perfektně cviičt tady v čechcáh musí člověk nějak improvizovat s některejma věcma protože an to nejsou nikdy stroje a když náhoodu jsou tak sjou rozbitý
jo Cutler vyhraje pak odejde a vyhraje Healt
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
No, já to více přeju Greenovi, protože je pro mě daleko impozantnější mr. olympia než Heath. Klidně se může stát, že ze Heatha bude věčný korunní princ, tak jako to bylo mnokrát před ním...
No, já to více přeju Greenovi, protože je pro mě daleko impozantnější mr. olympia než Heath. Klidně se může stát, že ze Heatha bude věčný korunní princ, tak jako to bylo mnokrát před ním...
pro me je taky Green zajimavejsi osobnost. Phil je az moc ''obycejnej'' treba jeho DVDcka sou opravdu hodne nudna, ale zase kdyby se mela hodnotit jen forma na podiu, tak u me urcite vede Phil...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru