|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
to si vystihol, tie philove tréningy - zívačka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
No, já co jsem tak zahlídl to video Cutlera na masíži, tak to vidím celkem jednoznačně. Nějak si neumím představit co by se muselo stát, aby to nevyhrál. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
cizo, jasne vypadal tam velkej, ale ten maser je malej krtek, takovejch 155cm ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
Já si stejně myslím, že 100% Kai Greene to vyhraje... jenže 100% Kai Greene nebyl k vidění pěkně dlouho. Jay přijde zas perfektní a asi to sebere.
Phil možná vypadá nejlíp esteticky, ale je prostě menší... oproti parádnímu pózování Kaie a kráčejícímu Cutlerovi to bude prostě málo, on to neprodá
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
O veliost nejde, ale už 4 týdny před O je ten vršek hodně kvalitní a vysušený. A právě vršek je to, co Cutler dlouho neměl tak dotažený, jak by se slušelo. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
Já vím, že nejde ale... přecijen když dva stojí vedle sebe, tak menší vypadá prostě jinak.
Viz Nunnova prohra proti Freemanovi 2 týdny zpět. Ale tj taky asi dost o rozhodčích, přecijen v poslední době jsou ty verdikty takový divný...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
2009 to bylo fakt super, jak nic neukazoval pred soutezi, furt chodil ve velkych hadrech, nikdo mu neveril, ze jeste neco dokaze, ale ja sem byl presvedcenej, ze pod tema hadrama je zivotni forma. 2010 uz sem si tak jistej nebyl a podle me byl mezi nim a Philem rozdil v bodech minimalni... Tenhle rok to podle me dostane lepe pripravenej s trojky Phil, Cutler, Green. Urcite uz by to nedostal za nevim co jako v roce 2007. Kazdopadne furt doufam, ze tu patou sosku dostane, je to pekny cislo 5x Mr. Olympia :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
Já reagoval na hovnivála, jasně o velikost jde, když se porovnávají závodníci. Já jen narážel na to, co mě na Cutlerovi zaujalo, ne to že je velkej, to byl vždycky, ale že ta kvalita jde rok od roku nahoru.
Heath vypadá super, Greene ve spoustě póz taky, ale když pak v lajně pózujou základní postoj, nebo záda zepředu, tak je vidět, že tu kostru holt tak širokou nemají. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
Já si myslím, že Green nepřijde v nějaké excelentní supr formě...určitě bude lepší než loni, ale na Heatha to určitě stačit nebude. Heath bude minimálně tak dobrý jako loni a nevěřím, že by Green udělal takový progres za rok, aby ho přeskočil (možná velikostí jo, ale estetičností a vyrýsovaností ne).
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
seva to je zavadejici srovnani. Phil byl podle me v te dobe jeste pred zacatkem pripravy, takze daval telu oddych, kdezto Green je po soutezi v plne palbe, to nemuzes srovnavat...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | seva to je zavadejici srovnani. Phil byl podle me v te dobe jeste pred zacatkem pripravy, takze daval telu oddych, kdezto Green je po soutezi v plne palbe, to nemuzes srovnavat... |
jn, ale ze zadu mu da aji tak na frak si myslim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
Uvidime na Olympii, kolik toho Heath stihl za rok nabrat na sebe, ja to Philovi a Dextrovi preju kazdy rok, protoze to jsou proste libive postavy. Nicmene pokud se Jayovi, Philovi a Kaiovi povede perfektni forma tak to bude hodne pekny souboj o sosku.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
a doufejme, že povede.... zrovna včera sem koukal na Mr. Olympia 1998 (1. výhra ronnieho, kde porazil flexe, nassera, shawna, kevina, cormiera a nvm koho eště) a ... no chce to zvednout tu úroveň
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|