|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pomůže alkohol při nachlazení? |
| Ano |
|
40% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
59% |
[ 16 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
kid
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Pálí se víc a ředí se na cca 53 %- |
Máš recht. Myslel jsem na finále a ne na postup.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
Já moc nemam chuť na chlast, když marodim. Dávam si čaj a hodně spim. Nemarodil jsem už ale pěknejch pár let. Podle mě to trošku fungovat může, protože alkohol je deznfekce.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Já moc nemam chuť na chlast, když marodim. Dávam si čaj a hodně spim. Nemarodil jsem už ale pěknejch pár let. Podle mě to trošku fungovat může, protože alkohol je deznfekce.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | No, jeslti jste slyšeli někdy o francouizském paradoxu, tak tohle s tím souvisí.
Jde o konzumaci vína, které si francouzi dopřávají a "prý" díky tomu trpí méně na srdeční choroby a příhody...
A přitom žádnou extra zdravou stravou nejsou vyhlášení.
JENOMZE...tohle není díky tomu ethanolu, který tam cpou...nýbrž díky tomu, že je to destilát z přírodní potraviny. Podle mě jde o to, že ve slivovici už té přirodní potraviny je ku ethanolu méně. |
To si nemyslím. Francouzi a podobné národy zkonzumují hodně plodů moře a zeleniny, tudíž bych jejich odolnost vůči určitých chorobám sváděl spíše na stravu než na víno.
Často jsem viděl "statistiky" ve smyslu "Francouzi pijí hodně vína a jsou zdraví, tudíž víno je zdraví prospěšné", ale uvěřitelná statistika by srovnala velké množství skupin aby vyloučila ostatní vlivy. Já osobně jsou podobnou důvěryhodnou statistiku neviděl, proto zůstávám u svého "nevěřím statistice u níž jsem neviděl metodiku" ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
"...Podle Cordera to ale není jen o víně. Francouzi vydávají více peněz za jídlo a jejich strava je kvalitnější a pestřejší. " Zapomeňte na všechny ty dietní nesmysly a prostě jen jezte zdravěji - a hýbejte se ," nabádá. "Francouzi vstupují do cyklistických klubů - a pak si dopřávají fantastický oběd."...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
V Řecku snad každej kouří a mají taky jednu z njmenších statistik kardi nemocí. Je to tim, že žerou hromadu zeleniny a ryby.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | a co rum na průjem, ten funguje nebo je to taky jen fáma? |
Z rumu akorát bolí prdel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Korny napsal: | a co rum na průjem, ten funguje nebo je to taky jen fáma? |
Z rumu akorát bolí prdel...
|
presne tak,kdyz ho das moc,narazis si kostrc
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
To ani ne, spíš jsem narážel na ten klasickej vtip s bezdomovcem, nebo jak to přesně bylo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Kdokoli kdo se nějak zajímá o výživu a zdraví, a kdo si v tomhle století ještě pořád myslí, že tvrdej chlast v jakýkoli formě má léčivý účinky, je zcela bez debat idiot a hovado. Nejenže nemá, ale naopak tím člověk akorát zatěžuje nemocí nebo nachcípáním už tak dostatečně zatíženej organismus.
Slivovice žádný zázračný složky nemá, je to sračka se 40% alkoholu jako všechno ostatní. |
To jako myslíte že to nepomůže ani jako dezinfekce? Mě fakt bolelo v krku a uchu (myslím že se mi rozjížděla angína celkem) a jeden den sem průběžně daval panáčky a druhej den mám už jen tu rýmu...
Podle mě je to lepší než pít nebo kloktat šalvěj z toho mě akorát stejně vždycky bolí v krku víc nebo stejně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Octopuss napsal: | Kdokoli kdo se nějak zajímá o výživu a zdraví, a kdo si v tomhle století ještě pořád myslí, že tvrdej chlast v jakýkoli formě má léčivý účinky, je zcela bez debat idiot a hovado. Nejenže nemá, ale naopak tím člověk akorát zatěžuje nemocí nebo nachcípáním už tak dostatečně zatíženej organismus.
Slivovice žádný zázračný složky nemá, je to sračka se 40% alkoholu jako všechno ostatní. |
To jako myslíte že to nepomůže ani jako dezinfekce? Mě fakt bolelo v krku a uchu (myslím že se mi rozjížděla angína celkem) a jeden den sem průběžně daval panáčky a druhej den mám už jen tu rýmu...
Podle mě je to lepší než pít nebo kloktat šalvěj z toho mě akorát stejně vždycky bolí v krku víc nebo stejně :D |
No otázka je, jestli by se ti takhle nezastavilo i bez té slivovice, třeba to jen zvládnul imunitní systém.
Nejsem doktor, ale podle mě to co máš v puse nebo krku už jsou jen příznaky toho, co se děje uvnitř v tobě... Že by v krku lezl baci la ty si ho zabil slivovicí si myslim že není tak úplně reálná představa..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | To jako myslíte že to nepomůže ani jako dezinfekce? |
Soutěžní otázka: Co se děje v žaludku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|