|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co preferujete? |
| Mohutnou objemnou postavu co vyplnuje triko, s vetsim procentem tuku |
|
43% |
[ 42 ] |
| Vyrysovanou postavu, sixpack, zily, minimum tuku. |
|
56% |
[ 55 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 10:41 pm Předmět: Re: KK |
|
|
| powr napsal: | | Konstantinovs vypadá na těch fotkách fakt dobře, byl jsem jeho fanoušek! Nemusíš na to mít nějak extra kostru přeci. spíš vejšku a zvedat a ..suplementovat.. |
Otázka vkusu. Mě se vysloveně nelíbí. Podle mě, lidi s hezkou postavou by měli mít štíhlý pas. On je jak špalek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 10:45 pm Předmět: Re: KK |
|
|
| Mablung napsal: | | powr napsal: | | Konstantinovs vypadá na těch fotkách fakt dobře, byl jsem jeho fanoušek! Nemusíš na to mít nějak extra kostru přeci. spíš vejšku a zvedat a ..suplementovat.. |
Otázka vkusu. Mě se vysloveně nelíbí. Podle mě, lidi s hezkou postavou by měli mít štíhlý pas. On je jak špalek. |
Zčásti je to stavba těla a z velké části výsledek tréninku. Je na něm vidět, že má neskutečně silnej střed těla a ten širokej pas k tomu holt patří. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:13 pm Předmět: Re: KK |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Otázka vkusu. Mě se vysloveně nelíbí. Podle mě, lidi s hezkou postavou by měli mít štíhlý pas. On je jak špalek. |
Zčásti je to stavba těla a z velké části výsledek tréninku. Je na něm vidět, že má neskutečně silnej střed těla a ten širokej pas k tomu holt patří.[/quote]
Vítězství funkce nad vzhledem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
Pro me je to teda vitezstvi obou, vypada imho dost dobre, proste takovej chlap, medved.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Takže momentálně se ti líbí tohle? Né vyrýsovaná postava, na kterou letěj holky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan Kenny
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Ten Stallone naprostý luxus tomu říkam styl :) fotka během natáčení Expendables?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Proč sem znova dáváš stejnou fotku?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
Spis objem, protoze z 90% chodim v obleceni.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
Stallone na té fotce nahoře vypadá bombasticky.
Před těmihle zkušenými senior bombarďáky hluboce smekám, jsou to machři. Teď měl fotku v Muscle Fitness Draper, je to pořád bomber. Dědkové, ale našlapaní jak kapusta.
Respekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
ja se priznam ze se mi libi objem spojeny absolutnim vyrysovanim. Ten Stalone je dokonalej...
Ale vztahnu-li to na sebe tak radsi objem s trochou speku protoze jakmile uhnu z diety tak by to bylo hned videt, takze radsi zeru nez rysuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Spíš to vyrýsování. Příliš velký objem vypadá v oblečení blbě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|