ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Thomy

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 11:11 pm    Předmět: ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D Odpovědět s citátem

Po delší době nepsaní logu se vracím zpátky, uvážil jsem, že psát log je zkrátka potřeba, hlavně kvůli zpětnýmu sledování progresu a na druhou stranu je to i pěkná motivace. Tak trochu tomu pomohlo i nedávné "zranění". Díky tomu je dost času na sestavení novýho tréninku, pořádnýmu uspořádání jídelníčku po dlouhý době a hlavně to všecko musí dostat nějakej pevnější řád.

V půlce srpna mi byl diagnostikován akutní zánět slepého střeva a k mému neštěstí mám ještě vrozené dolychosigma (což je nenormální prodloužení esovité kličky tlustého střeva), takže se operace neobešla bez komplikací. Místo rutinního zákroku se ve mě umělci z chirugie hrabali asi 3,5 hodinky a jizvu mám asi tak třikrát větší než normálně. Všechno se sice rychle hojí a vypadá to, že je vše bez komplikací, ale stejně mám cca do konce září útrum od činek. Takže ke konci září bude týden nějakého lehčího tréninku a pak naběhnu na něco perspektivnějšího. O kompletním tréninku se ještě rozepíšu.

Ještě něco málo k představení. Tomáš Kalenský , 18 let, závodně dělám silový trojboj a benchpress v ČAST (česká GPC/WPC). Závodím za SK Powerlifting Trutnov, ale trénuji ve Vrchlabí, kam nám trutnov zapůjčil vybavení a trénujeme ve vlastní posilovně. Jsem členem Aminostar Professional Teamu, tudíž doplňky, které používám, jsou pouze od firmy Aminostar (není to žádná reklama, ale asi tu často narazíte na jejich výrobky ). Co se týče úspěchů, tak tam jsou tituly Mistra světa, Mistra Evropy, vyhrál jsem Světový pohár a pár titulů Mistra republiky, ale vždycky to spíš posuzuju podle absolutky, přecijen ty kategorie v OPEN asociacích nejsou tak nabité, a stejně jsou ty tituly k prdu
Má osobní maxima jsou: dřep - 290kg , benchpress - 165kg , mrtvý tah - 270kg (něco v 75ce, něco v 82,5ce), všecko jsou to equip maxka, závodím v dresech.

Jelikož zatím nemůžu cvičit, tak se v nejbližší době rozepíšu o kompletním tréninku (jak jednotlivý fáze, tak kompletní dlouhodobej plán), jídelníčku a suplementaci při různých trénincích.

Ještě přidám odkaz na naši skupinu na Facebooku (https://www.facebook.com/groups/182632888474661/), kde momentálně teda asi žádný moje video nenajdete, jelikož jsem pasován do role kameramana, ale jen co mě pustěj k činkám, určitě se tam taky objevím

Naposledy upravil Thomy dne ne duben 15, 2012 9:24 pm, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrkol som na nejaké videa na tom fb a preboha ten Lukáš Novotný, to čo je za monštrum pri tej telesnej váhe???? 210 x 9 reps a 230 x 5, 250 x 2 všetko raw mrťáky, proste brutál, klobúk dole na ten vek.
Thomy

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkrátka náš raw deadliftkiller Lukáš Raw mrtvolka mu jde jak nic jinýho a zatím se ten progres ještě nezastavil, uvidíme, co z toho bude dál. Jediná škoda, že zatim neumí vytěžit potenciál z dresu, ale na tom s ním ještě zapracuju a ono z toho ještě nějaký hodně pěkný číslo vyleze
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 11:43 pm    Předmět: Re: ThomyCZ - cesta k 750kg totalu v 82,5ce Odpovědět s citátem

Tenhle log budu sledovat, bude to asi ten nejzajímavější, pokud se mu budeš věnovat...
Thomy

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za zájem
Věnovat se mu budu, ta chuť do cvičení a všech věcí kolem tréninku je teď neskutečná, jak člověk nemůže trénovat, tak ho to neskutečně namotivuje do budoucna. Zatím mám na papíru sepsanej dlouhodobej trénink, jídelák a komplet suplementaci, kde se asi rozepíšu i o jednotlivých doplňcích vhodných pro trojboj, ale na to času dost
Thomy

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě přihodím nějaká videa z přípravy na ME WPC (kterého jsem se teda nakonec kvůli spoluorganizaci samotného ME nezúčastnil) a GP ČAST v mrtvolce, kterou mi po prvním závodu ve Volyni zkazila právě výše zmíněná operace.

Mrtvý tah - 270kg - osobáček

Mrtvý tah RAW z 8cm špalků - 250x2

Benchpress - 165kg - tréninkový osobák

grogy

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase někdo kdo se s tím nesere a pořádně maká určitě budu pravidelně sledovat

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Thomy

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jak jsem slíbil, dneska bych si trošku rozepsal dlouhodbější plán tréninků. Dlouhodobý plánování je vždycky dost ošemetný, člověk nikdy neví, co se mu zrovna stane, kdy ucítí přetrénování atd, ale podle mě je zkrátka potřeba mít nějakej plán, kterej se bude zakládat na určitých fázích, kde si člověk bude hrát s objemem, silou i tělesnou hmotností.

Takže k samotnému rozpisu:

Září
1. - 3. týden - volno, rekonvalescence po operaci (maximálně izolovaně jednoručky na určité partie)
4. týden - lehké fullbody, náběh do tréninků
5. týden - lehké fullbody, náběh do tréninků

Ty první tři týdny si maximálně občas zajdu na nějaká izolovaná ramena a ruce s mini váhami, protože bych se zaprvé unudil bez činek a už mě nebaví koukat, jak to ze mě všecko jen mizí. Poslední dva týdny v září se pokusim naběhnout do nějakého serioznějšího tréninku, jednoduché fullbody 3-4x týdně, kdy si oťukám jednotlivý cviky, zjistim co a jak, na čem bude potřeba nejvíc zapracovat, co nejvíce spadlo atd.

Říjen

1. týden - HST (2x15)
2. týden - HST (2x12)
3. týden - HST (2x10)
4. týden - volno (maximálně 3 tréninky jenom dynamika s vlastní vahou)

HSTčko v tomhle měsíci bude zastávat charakter kratšího objemového tréninku. Určitě bych jako objemový trénink zvolil radši něco jako je Korte nebo třeba Beara, ale nemůžu si to dovolit právě kvůli návratu k činkám po operaci. Začít na 15 opakováních bude určitě šetrnější než kdybych jel rovnou třeba šestky. V tomhle měsíci se pokusim zpátky nabrat ztracenou váhu (spadl jsem z cca 82kg na 75kg), takže tomu bude odpovídat i jídelníček, o kterém se zas rozepíšu příště. Na konci měsíce bude následovat povinná pauza od činek, bude to vlastně 5 týdnů tréninku v kuse, tudíž to bude potřeba. V téhle pauzičce zařadim podle chuti buď nějaký dynamický tréninky (výskoy na box, švihadlo, angličáky atd.) nebo případně aerobku.

Listopad

1. týden - Fomin (1. minicyklus)
2. týden - Fomin
3. týden - Fomin (2. minicyklus)
4. týden - Fomin

Prosinec

1. týden - Fomin (3. minicyklus)
2. týden - Fomin
3. týden - volno (maximálně 3 tréninky jenom dynamika s vlastní vahou)
4. týden - WSB (kombo 2xME + 2xDE day)
5. týden - WSB

Pár slov k Fominu. Pro mě osobně je to snad nejlépe navrhnutá objemová fáze ze všech silovek, co jsem vyzkoušel. Takže po x opakování z HST nasadíme Fomina s variantou těžšího benče, což by měla bejt slušná změna pro tělo. Klasicky podseknu maxka a každé 2 týdny (tam kde mám psané minicykly) budu přihazovat (v posledním minicyklu bych se měl dostat na maxima nebo lehce přes ně). Fomin na 6 týdnů se mi jeví jako ideální příprava, kde natrénuju hrubou objemovou sílu, kterou pak bude později potřeba akorát vypeakovat, takhle se mi to vždycky nejvíc osvědčilo. Po Fominovi musí samozřejmě následovat týdenní pauza.

Leden

1. týden - WSB
2. týden - WSB
3. týden - WSB
4. týden - WSB

No a právě k výše zmíněnému peaku použiju WSB training style a jejich ME dny. O konkrétní struktuře toho tréninku se ještě rozepíšu mnohem víc pozdějc. Ale klasicky zařadím stuff jako boxy, boardy, řetězy, bandy, molitan, crazy bells a další parádičky, které do té doby vymyslím.

Takhle asi k dluhodobějšímu plánování. Je tam zahrnut víceméně ryze objemový trénink na začátku přípravy, pak následuje silovo - objemový trénink, kde natrénuji objemovou sílu a pak WSB, kde se ta síla pěkně vypeakuje. Podobným systémem jsem trénoval, když jsem slavil největší úspěchy, takže bude potřeba se k tomu asi vrátit

Jinak v netréninkové dny klidně budu zařazovat aerobku, nechci nikoho urážet, ale pokud mi někdo bude tvrdit, že aerobka je do trojboje úplně zbytečná, tak jdu jen s úsměvem dál. Za prvé chci tu 82,5ku mít kvalítní a v plný náloži a za druhé není uplně fajn se zadejchávat po vyšlápnutí schodů do třetího patra
madball

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce, ať všechno šlape podle představ. Líbí se mi přístup i nadhled.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Thomy

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jenom stručně k jídelníčku, jehož bych se chtěl držet teďka v tom "objemovém" tréninku, kdy se začnu vracet pomocí lehkého fullbody a pak rvonou najedu na HST. Žádný cyklování sachrů tam nebude, budu zkrátka takhle jíst každý den. Až najedu na silovku (Fomin a WSB), tak zařadím sachry v netréninkové dny a v tréninkové dny sachry jen ráno a v době okolo tréninku. Tak se mi to vždycky nejvíc osvědčilo. Teď k samotnému jídelníčku.

Snídaně č.1
Gainer, mléko
- vstávačka někdy kolem páté, namíchat gainer a zase jít na kutě, v objemu se mi tohle nastartování metabolismu skvěle osvědčilo..

Snídaně č.2
Ovesná kaše, ovesné vločky, mléko
- klasická sladká snídaně, bez toho se už nedá fungovat..

Svačina č.1
Celozrnné pečivo, šunka, sýr, zelenina

Svačina č.2
Celozrnné pečivo, šunka, sýr, zelenina
- s timhle je problém, nechce se mi do školy tahat boxy s jídlem a zas ráno to mám během chvilky hotový.. taky nejsem v přípravě na kulturistickou soutěž, takže bych to zas tak nehrotil, a myslím si, že tohle jako sváča v klidu postačí

Oběd
Maso (kuřecí, krutí, hovězí, ryba) + příloha (menší porce) - nejčastěji rýže, dále těstoviny, brambory

Po tréninku
Gainer, protein

Večeře č.1
Maso (kuřecí, krutí, hovězí, ryba) + příloha - nejčastěji rýže, dále těstoviny, brambory
- ve většine případů to bude to samý co k obědu, jednoduchost, zkrátka vždy maso, který navařím a k tomu příloha, nerad se seru s těstovinama a bramborama, takže v drtivé většine případů rejže..

Večeře č.2
Cottage sýr, celozrnné pečivo

Před spaním
Tvaroh

Co jsem to tak orientačně počítal, tak mi to vychází na 180-190g bílkovin , což je na mou váhu celkem dost, takže v nich je slušná rezerva. Sachry jsou okolo 400-420g , takže tam by to asi chtělo pak i případně přidat, což nebude problém a budu k tomu používat racio chlebíky, který zakousnu výdycky, když mě popadne sebemenší hlad. Tuky asi 40-50g a ty nějak zvlášť neřešim, občas tam možná k večeru zařadím nějaký zdravější rostlinný tuky, ale že bych to nějako hrotil každej den, to určitě ne..

Ještě co jsem tak koukal na novej rozvrh, hezky se mi to vylučuje s tréninkama. V pondělí i středu mám odpoledne dvouhodinový semináře, takže s největší pravděpodobností, pokud nepřesunu tréninky, zařadím ještě předtréninkové jídlo. Nic složitýho, nějaký rychlejší sachry, třeba nějakej banán, racia a gainer, ještě uvidíme

Jinak je to jen hodně stručná kostra. Určitě s tim jídelníčkem budu den co den hýbat. Cottage nahrazovat tuňákem, občas někam dát vejce, místo pečiva někdy racia nebo třeba i samotnou rejži atd. Jinak nemám tam psanou zeleninu, ale tak s tou počítám víceméně u všech jídel. Už jen kvůli vláknině by v jídelníčku neměla chybět.

Příště se asi stručně rozepíšu o suplementaci v objemový a silový fázi tréninku
Thomy

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem pracoval na videu, které jsem dělal pro místní rugbyový tým. No myslím, že se nakonec celkem i povedlo :)

Thomy

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem se dostal k tomu rozepsání suplementace. Napsal sjem si to ve dvou variantách - pro objemovej a silovej cyklus tréninku. Všechny výrobky, které používám, jsou od firmy Aminostar, tudíž budu rozepisovat jejich produkty.

Objemová fáze (HST - říjen)

Ráno
FatZero 4Men
- primárně tam jde spíš o ten Tribulus, ne že bych na spalovače nějak extrémně věřil, ale člověk tim určitě nic nezkazí..

Přes den
Kreatin, Aminokyseliny

Před tréninkem
Synephrine, Nitric Oxide
- on ten NO přecijen na pumpingt není špatnej a Synephrine pro pocit..

Po tréninku
Gainer, Aminokyseliny, Kreatin
- snad asi klasika..

Před spaním
Tribumax, L-Arginine, Aminokyseliny
- nakopávač tesťáku navečír..

Silová fáze (Fomin, WSB - listopad - ...)

Přes den
Kreatin, Aminokyseliny, Kloubní výživa

Před tréninkem
BCAA, Inosin
- bcaačka jasně kvůli síle a inosin jen dodělat..

Po tréninku
Gainer, Aminokyseliny, Kreatin

Před spaním
Anabolic Booster, Glutamin, Aminokyseliny
- anabolic booster je snad nejkomplexnější kopačka pro tesťák, co jsem vůbec vyzkoušel, šlape perfektně.. glutamin spíš pocitově a hlavně díky imunitě, tělo je v těchle fázích dost náchylný k čemukoliv..

Občas, když ucítím, že je CNSka přepálená nebo to chce víc rege, tak vařím čaj z mixu meduňky a třezalky nebo podle chuti dám lapacho. Neradno podceňovat bylinky :)
Minerály a vitamíny asi nemá cenu vypisovat.
Proteiňáky a gainer v průběhu dne taky ne, dávám pokud není jídlo, nebo když není dostatek bílkovin atd.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Tome, zdravim Te po dlouhe dobe. :-) Povazuju Te za jednoho z nejvetsich talentu u nas, tak uz se tesim az se do toho zase opres a bude co cist. Fandim Ti. Preju zdar a silu.
Thomy

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdár:) To už budou možná dva roky, co jsme se viděli, ale log teda sleduju pečlivě
Díky za podporu, budu se snažit, aby bylo co číst.. chci si zas jednou dokázat, že tam něco pořádnýho musí padnout. Jsem teďka sice v maturitním, takže nebude moc času, ale trojboj nemůžou dělat hošánci, co si stěžujou a maj ubrečený očka, takže s plnou vervou do toho
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar flákači, jaktože už neřádíš na IF? Doufám, že si mě ještě pamatuješ. :)

Jinak taky přeju ať se daří

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: