|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: ne září 04, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
Mam dalsi z rady prichuti Combatu, tentokrat jsem se odvazil jit do tripple berry, cehoz jsem jakozto ne zrovna milovnich ovocnych prichuti obaval, ale obavy byly zbytecne. Prvni vec, co me na nem zaujala byla hodne vyrazna vune prasku hned po otevreni pixle a to jsem do ni ani nemusel strkat hlavu :) Druha vec byla samotna chut kokteilu, ze vsech combatu zatim asi nejsladsi a nejvyraznejsi bez chemicke pachuti, coz nedky u ovocnych prichuti byva problem. Tezko ale rict, k cemu to prirovnat. Nechutna to ani jako jahoda, ani jako malina, ostruzina ci neco podobneho, ale ma to takovou velmi specifickou chut (asi i podle nazvu to bude smes chuti nekolika ruznych plodu). Kokteil peni o neco malo vic nez Combat cokolada, ale oproti Whey core nebo Promilu je to naprosto zanedbatelna vrstva peny (pro me jedine minus  ), jinak je ale oproti cokolade vic hustej (s mlekem). Z ovocnych prichuti zatim nejlepsi, co jsem mel. Malinovy nebo jahodovy tasty od Smartlabsu jsou sice take po chutove strance jedny z nejlepsich ovocnych proteinu, ale kdo ma rad vyraznejsi chut, tak Combat je jednoznacne v tomto ohledu lepsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: ne září 04, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Diky za info. Muj uz je na ceste, zitra ma snad prijit.. Tak uz se tesim zas o neco vic..:-)) _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 04, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
Drapere ty znas tu znacku ? Ja to vidim poprve, proc treba tomuhle veris (kdyz sis to koupil) a neveris treba tomu SYNGEXU od VPX ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Lidičky, který protein je nejlepší do vloček s mlíkem?
Vím, že je to podle chuti jednotlivce ale už se to tu snad jednou řešilo, že s některýma to fakt chutná dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš jen ochutit vlocky tak vol Myofusion...ten tu hodne chvalej co se chuti tyce. Draper chvali ve vlockach Combat. Ja ho do vlocek dal asi 2x a chutnalo mi to, takze bych to doporucil taky... Ale ve vlockach mi chutna i Extrifit nebo Reflex... Ono je to skoro jedno.. Kazdej protein, kterej Ti chutna ve vode/mliku bude dobrej i ve vlockach... _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Já zítra ozkouším extrifit čoko ale když si představim tu chuť ve vločkách, tak se mi skoro zvedá kufr. A to mi ve mlíku moc chutná.. No uvidim. S promilem a whey core nevíš jak byl kdo spokojený? (protože na pěnivost se tam nebude dát stěžovat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Já zítra ozkouším extrifit čoko ale když si představim tu chuť ve vločkách, tak se mi skoro zvedá kufr. A to mi ve mlíku moc chutná.. No uvidim. S promilem a whey core nevíš jak byl kdo spokojený? (protože na pěnivost se tam nebude dát stěžovat) |
ty penive a prasive se do vlocek moc nehodi.
A jak pise kolega nademnou, myofusion, combat nebo treba i champion, syntha 6 od BSN, Matrix atd... vsechny jsou ve vlockach super. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Za tejden objednávam protein a myofusion cookies and cream zní moc dobře. Tak pak poreferuju jakej v těch vločkách byl :)
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
ten bych nekupoval, udajne to neni ten samej protein co se prodava v USA, ale nejaka nahrazka s polska nebo co :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Já jsem proti suplementaci z USA docela zaujatej, takže nevím, jestli mi to až tak vadí..
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
tak hlavne ze ti ten mouckovej cukr se susenym bilkem bude chutnant no :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Já vim, že se dneska dějou všelijaký věci, ale tohle by přece nemohlo nikdy projít.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
no me to takhle bylo receny, ze myofusion neni to co se prodava v USA a kdyz to je u myofusionu, tak to pak tady je teda kazda usa znacka fejk nebo ja nevim...
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: ne září 04, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
Tak mám doma Combat čoko-arašíd. Do vloček super a sladký je to jak cecek, čili za mě palec nahoru  . Akorát, že není krémovej, ale to bude možná tím, že ho míchám s vodou _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: po září 05, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
Tak sem pořídil to nový MyoFusion příchuť-čoko butter a je to uplně parádní (vůbec nepění, je krémovej a nezanechává žádný hrudky) jeden ztěch lepších proteinu co sem zatím měl, ve sve cenové kategorii nemá co se chuti týče u mě konkurenci. Postupně vyzkouším i ostatní příchutě.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|