|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dzardas

|
Zaslal: út září 06, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Dzardas - pises blbosti ale to nevadi,z toho sa da vyspat |
Ty si tady hraješ na nějakýho mistra nebo co? :D ... Já píšu svůj tip a když se ti nelíbí, tak si toho nevšímej a čti si něco jinýho experte.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út září 06, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
ale to nie je tip,ale znoska blbosti. skonci na takom mieste lebo jeho treningy na kladkach nie su pritazlive? ze nikto nema sancu kvoli sponzorom? uz to nehul _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: út září 06, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
Bože ty seš Venda... Psal jsem, co se mi na něm nelíbí a s pořadím to nemá nic společnýho! A Jay v roce 2007 vyhrál protože byl nejlepší? ... Napsal jsem tip, jak si myslím, že to skončí a to co jsem napsal k tomu je jen můj názor... Neříkám, že to je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út září 06, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Dzardas napsal: | | Bože ty seš Venda... Psal jsem, co se mi na něm nelíbí a s pořadím to nemá nic společnýho! A Jay v roce 2007 vyhrál protože byl nejlepší? ... Napsal jsem tip, jak si myslím, že to skončí a to co jsem napsal k tomu je jen můj názor... Neříkám, že to je pravda. |
Asi tak, :D nevím co tu ten Petey nacvičuje ... měl by si to lépe přečíst a nehulit. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 06, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
este tu chyba lukas95 a panoptikum je kompletne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: út září 06, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
podle mě by měl vyhrát james flex lewis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 06, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
marcos23 - to je mozne,ale on je momentalne v 202 a zatial nie v main show _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: út září 06, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 06, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
a co rikate na Horvata ? Me se ta forma nezda byt tak dobra jako mel minulej rok v tuto dobu pred soutezi, ale tak furt Jaro aj Kopcek rika, ze to je dobry, tak to je asi dobry... Kazdopadne to bude met hodne tezke se dostat do finale : (
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út září 06, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | a co rikate na Horvata ? Me se ta forma nezda byt tak dobra jako mel minulej rok v tuto dobu pred soutezi, ale tak furt Jaro aj Kopcek rika, ze to je dobry, tak to je asi dobry... Kazdopadne to bude met hodne tezke se dostat do finale : ( |
Právě no, defakto může přijít v nejlepší formě svýho života a přesto může skončit hůř než loni, to je pak k nasrání...
Navíc, když to má být jeho definitivně poslední soutěž, tak třeba taková třetí příčka by byla snovým zakončením kariéry....ale....musí pár lidem nevyjít forma. Moc bych mu to přál
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 06, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 06, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
z FB:
"Branch is a relentless warrior and bounced back from injury on two previous occasions. He suffered both a biceps and a triceps tear in years past. Each time he came back bigger and stronger. Both of the previously injured body parts now possess larger dimensions than the uninjured sides. He will now focus on a full recovery and the birth of his first child, expected later in the year. "
Branch bude supr táta, snad bude mít jednou kluka i holku
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 06, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | hovnival napsal: | | a co rikate na Horvata ? Me se ta forma nezda byt tak dobra jako mel minulej rok v tuto dobu pred soutezi, ale tak furt Jaro aj Kopcek rika, ze to je dobry, tak to je asi dobry... Kazdopadne to bude met hodne tezke se dostat do finale : ( |
Právě no, defakto může přijít v nejlepší formě svýho života a přesto může skončit hůř než loni, to je pak k nasrání...
Navíc, když to má být jeho definitivně poslední soutěž, tak třeba taková třetí příčka by byla snovým zakončením kariéry....ale....musí pár lidem nevyjít forma. Moc bych mu to přál |
ja vlastne uplne zapomel, ze on minulej rok pred Olympiou absolvoval 2 souteze a ta forma mu gradovala soutez od souteze a na Olympii byl na 100% kdezto letos nic az Olympie hm... Jinak letos tam nema Henryho a Correu a novej kod by mohl byt nebezpecnej je Cisternino a Tavernier. V tipovacce sem to dal takhle
1. Raymond
2. English
3. Lewis
4. Tavernier
5. Horvath
6. Cisternino
Jestli bude zase letos pred Jarem ten hnusak Arntz tak se fakt poseru...
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: út září 06, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | a co rikate na Horvata ? Me se ta forma nezda byt tak dobra jako mel minulej rok v tuto dobu pred soutezi, ale tak furt Jaro aj Kopcek rika, ze to je dobry, tak to je asi dobry... Kazdopadne to bude met hodne tezke se dostat do finale : ( |
myslim, že formu bude mít dobrou i když to teďka tolik nevypadá...škoda jen těch nohou doufal jsem, že je zlepší víc, ale po tom zranění to asi není jednoduchý..jinák vršek je perfektní..jediná póza, co mu podle mně nejde je triceps z boku, příjde mi že by měl víc nafouknout kozy...nejhorší je, že i když se mu forma povede, tak ho ani tu bednu nedají...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|