| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Holíte si hrudník, břicho případně nohy? |
| ANO |
|
36% |
[ 22 ] |
| NE |
|
51% |
[ 31 ] |
| Nerostou mi |
|
11% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
SCYL
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 06, 2011 5:11 pm Předmět: Re: Holíte si hrudník/břicho? |
|
|
Ne, nemám tam ještě žádnou kožešinu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: út září 06, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
já jen nohy teda... _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út září 06, 2011 5:44 pm Předmět: Re: Holíte si hrudník/břicho? |
|
|
| SCYL napsal: | Možná gay otázka, ale docela jsem nad tím nedávno přemýšlel, protože když vidím někoho s dobrou figurou, tak nemá chlupy na hrudníku skoro nikdo :D Takže buď se holí spousta lidí a nebo jim to prostě neroste a tím pádem se mi nabízí další otázka a to ta, jestli lidi co jim nerostou chlupy, maj lepší genetický předpoklady být korby. |
Svaly a chlupy rostou nejlépe lidem kteří mají hodně testosteronu.
To co ti po ulicích chodí bez trička nejsou kulturisti ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út září 06, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem si hrudník holil, ale pak jsem si jednou nechal ty chlupy narůst a zvykl jsem si na ně, po nějakým čase jsem si je zas oholil a úplně jsem se zhrozil jak je to strašně gay. Od tý doby si hrudník neholím, nohy samozřejmě taky ne _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 06, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Oholiť si hruď? hahaha dobrý vtip. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út září 06, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
po prve sem si oholil castecne chlupy na brise a hrudniku protoze chodim obcas k jedne holce. Jinak bych se na to mohl vy..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út září 06, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Mě je uplně fuk, jestli je to podle většiny gay nebo chlapský. Když si chci hruď oholit, tak si ji oholim, když ne, tak ne. To platí i ostatních místech....
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: út září 06, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
70m: _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 12:04 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | po prve sem si oholil castecne chlupy na brise a hrudniku protoze chodim obcas k jedne holce. Jinak bych se na to mohl vy.. |
privátek ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 07, 2011 6:32 am Předmět: |
|
|
Gay negay, v létě bych asi chcípnul  Ještě že jsem blonďák _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
DISCO
|
Zaslal: st březen 05, 2014 11:55 am Předmět: Pomoc, hrůza!!! |
|
|
Zdarvím,
lidi pomozte! Vydepiloval jsem si hrudník, protože mě zajímalo, jaké to je. Je to hrůza a teď nevím jestli se mám s velkou nechutí pustit na na břicho, protože si říkám aby jsem pak neměl víc chlupatý břicho a na hrudníku jenom takový chmíří a aby se to časem pak vůbec vyrovnalo, jako to bylo dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara