Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 550, 551, 552 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I bez úpravy to vypadá takhle nádherně... při žádný fotce polární záře nikoho nemrazí tolik, jako když jí ve dvě ráno vidí na vlastní oči a nevěří tomu, co vidí
Tím chci říct... je to upravený... je to brutální kýč... ale to z toho nedělá nic míň. Takhle prostě příroda vypadá
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
I bez úpravy to vypadá takhle nádherně... při žádný fotce polární záře nikoho nemrazí tolik, jako když jí ve dvě ráno vidí na vlastní oči a nevěří tomu, co vidí
Tím chci říct... je to upravený... je to brutální kýč... ale to z toho nedělá nic míň. Takhle prostě příroda vypadá

Jasně, nechci to shazovat na to že se většina práce udělá v PS? ale prostě ta úprava je vetsinou tresnicka na dortu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem si dal něco méně zdravého - pizzu se sýrem a žampionama, zajedl jsem to nanukem, projel jsem se v autě nočním městem a prohlédl si holčiny, které rostou jak po dešti .
Grimley

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se právě povedlo ubalit dvě dobře mířený napřesdržky hoperovi, kterej na mě přes ulici řval co čumím a když jsem ho vzápětí poslal do prdele a přiběhl ke mě a chytl mě pod krkem za tričko, nečekal jsem, pravá levá a byl pryč ... je to sice dobrej skutek udělit dvě výchovný takovýmu člověku, ale kam ta dnešní mládež spěje ? ..a to jsem jen venčil psa
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal jsi to nejlepší co jsi mohl udělat, hlavně se s tím nesrat, netahat se, nekřičet, prostě mu ji tam lupnout a je klid
Grimley

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Udělal jsi to nejlepší co jsi mohl udělat, hlavně se s tím nesrat, netahat se, nekřičet, prostě mu ji tam lupnout a je klid

No .. tak nebudu čekat, až si to promyslí a koupím ji jako první já ne?:D .. já jsem člověk, co má celkem velkou osobní zónu a když už mě nějakej cizí zmrd přiběhne přes ulici chytnout za límec, tak to se mi už vůbec nelíbí :)) asi nejsem humanista
ygg

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/ostatni/clanek.phtml?id=712985

.. se jí to konečně povedlo.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic moc, mě se víc líbí tenhle =) a dost jich je "lepších"... zrovna před 3 dny asi sem tohle youtuboval

Teď mi dělá radost Ronaldinho svým fotbalem proti Ghaně, je supr ho sledovat... musím se od něj naučit to, že není nikdy naštvanej a fotbalem se baví, né jak já
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

51 hodin bez jedineho sousta jidla. Preste takovou ocistu jsem potreboval :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
51 hodin bez jedineho sousta jidla. Preste takovou ocistu jsem potreboval :)

coze? tos byl nakoply? XD
normalne bych to nevydrzel
Draper

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja taky ne, kdybych mel pristup k jidlu, co mam rad, ale jelikoz jsem k nemu pristup nemel respektive mel jen k tomu nemocnicnimu, na kterem bych si stejne nepochutnal, tak jsem si proste rekl, ze nebudu jist. A jelikoz se cele roky preziram, tak si myslim, ze zrovna mne to prospelo vic nez komukoliv jinemu. Da se to uplne v pohode vydrzet, klidne bych vydrzel i vic.
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja taky ne, kdybych mel pristup k jidlu, co mam rad, ale jelikoz jsem k nemu pristup nemel respektive mel jen k tomu nemocnicnimu, na kterem bych si stejne nepochutnal, tak jsem si proste rekl, ze nebudu jist. A jelikoz se cele roky preziram, tak si myslim, ze zrovna mne to prospelo vic nez komukoliv jinemu. Da se to uplne v pohode vydrzet, klidne bych vydrzel i vic.

Jó nemocnice, taky sem zažil, kdo je náhodou zdravej, tak onemocní z toho jídla tam... Jako večeře krajíc chleba a levnej tavenej sejra, tomu říkám výživa pro zdraví a sílu..
Draper

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono neslo ani o to jidlo, sice to neni to, co mam nejradeji, ale krajic chleba s maslem a tavenakem nebo chleba s medem a ta jejich melta nebo co to rano davaji neni nic spatneho (alespon pro me ne, protoze tyhle jidla bezne nejim), ale proste jsem si rekl, ze si dam ocistu a kdyz ne ted, tak jindy se k tomu nedokopu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 550, 551, 552 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: