|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Poradte nejaky novejsi akcni sci-fi film, neco ve stylu Armagedonu nebo Den nezavislosti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
Draper: Battle Los Angeles _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper: Battle Los Angeles |
tvoje tipy sa mi vacsinou pacia a pozeram bez toho aby som cital o com to je. ale toto sa mne nepacilo. nebolo to zle, ale nezaujalo ma to nicim. mimozemstania na 1535. sposob
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper: Battle Los Angeles |
dik, zkusim, uz to stahuju.
Neni to neco ve stylu district 9? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
| vird napsal: | | tvoje tipy sa mi vacsinou pacia a pozeram bez toho aby som cital o com to je. ale toto sa mne nepacilo. nebolo to zle, ale nezaujalo ma to nicim. mimozemstania na 1535. sposob | Já jsem čekal podobnou odpověď od někoho, kdo to viděl. Ale vezmi to tak, Den nezávislosti nebo Armagedon se ti líbil? Tady taky vyhraje zlo, jsou tam super američané, nejdřív to nejde a pak to najednou jde. Všichni jsou šťastní :-)
Osobně mám nejradši sci-fi filmy jako je třeba 2001: Vesmírná odysea, Moon a podobné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | daymoon napsal: | | Draper: Battle Los Angeles |
dik, zkusim, uz to stahuju.
Neni to neco ve stylu district 9? |
=) kdybys měl fakt víc času, tak zkus seriál "V" a "Falling skies" ;) to je taky na tenhle styl
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Tak serial rozhodne ne, Gilmore Girls byl muj posledni :-) jsem rad kdyz se zvladnu jeden film na 5x :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 12:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 07, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
Jak se vam libil Paranormal activity 2? Pro me asi lepsi nez jednicka, sympatictejsi postavy a celkove mne to zaujalo vic, i kdyz to bylo skoro nastejno.
Jinak diky Daymoonovi za typ na Battle Los Angeles , presne neco takoveho jsem mel na mysli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
2? Naprostej bullshit, s jedničkou se to nedá vůbec srovnat, měl sem problém se na to dodívat. Jednička taky nic moc,ale aspoň tam bylo pár dobrých momentů. Jestli chceš něco podobnýho tak zkus notoricky známou Záhadu Blair Witch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 07, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
a pre tych,co si myslia ze obe boli nudne sracky odporucam film Rec _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | a pre tych,co si myslia ze obe boli nudne sracky odporucam film Rec |
REC jednicku jsem kdysi videl, ale PA pro me o hodne lepsi. Dvojku si ted stahuju. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
Grave Encounters, tohle je pořádná duchařina typu paranormal aktivity, až na to, že paranormal aktivity je proti tomu strašná sračka:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|