|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | Grave Encounters, tohle je pořádná duchařina typu paranormal aktivity, až na to, že paranormal aktivity je proti tomu strašná sračka:o)) |
to vypadá dobře, už stahuju....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ignasov
|
Zaslal: st září 07, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
pani zasnem co za filmove kusky to tu poniektori pridavate....
pozrite si : Lincoln lawyer, Kill the Irishman ... za posledne obdobie len tolko, inak plna hrst sraciek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 07, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
Kazdy ma jiny vkus, takze tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 07, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
já jsem teda s filmy v tomhle roce velmi spokojenej, tím spíš, srovnámm-li to s loňským rokem... ty dva filmy, který jsi napsal, jsou dobrý... ale určitě bylo víc dobrých i lepších filmů... a to klidně v podobě známých X-Men, Fast and Furious a Pirátů.... ale i dost méně známých
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 07, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Kazdy ma jiny vkus, takze tak. |
Ja treba vyhraneny vkus nemam, kdyz uz se na nejake filmy divam, tak vzdy na 1-2 od urciteho zanru a stacilo a zase hledam neco jineho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 08, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Gohan napsal: | | Kazdy ma jiny vkus, takze tak. |
Ja treba vyhraneny vkus nemam, kdyz uz se na nejake filmy divam, tak vzdy na 1-2 od urciteho zanru a stacilo a zase hledam neco jineho. |
Ja treba filmy nehodnotim vubec podle zanru, ale podle toho jestli staly za to se na ne podivat nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt září 08, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
Bridesmaids - produkce opět Apatow, nicméně je to film o mařkách, jak řeší svatbu a nechybí fekální humor. Nejslabší Apatow, co pamatuju, 6/10
Na víkend mám nachystané nějaké sexploitation ze 60. let, spravím si chuť.
Viděl už někdo Hobo with a shotgun ? _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 08, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
jop,ja  vyborny grindhouse,Rutger Hauer je king _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
Daymoone....Ty mi připadáš jako přemýšlivej kluk. Zkus film TAJEMSTVÍ JEJICH OČÍ.
Oscar za cizojazyčný film. Jeden z nejlepších filmů, za poslední léta pro mě. Kombinace Krimi- Drama-
Pak mi řekneš jak se ti to líbilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | opicoid napsal: | | Grave Encounters, tohle je pořádná duchařina typu paranormal aktivity, až na to, že paranormal aktivity je proti tomu strašná sračka:o)) |
to vypadá dobře, už stahuju.... |
Taky jsem se kouknul, hezká duchařina, zajímavé provedení. Podle mě už se to ke konci trochu zvrhlo a bubáků bylo příliš. Uvítal bych i jinej konec, ale jinak jako celek slušný. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
Mlha je u mě spíš povedená akce než horor. Film dobrej, ale i tak má do kvality předlohy daleko. Rozhodně ale zdařilý filmový King, což se třeba o TO bohužel říct nedalo. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Cizem v otázce Mlhy i přitaženého konce v Grave Encounters.
Naopak konec Mlhy je soda, která film zvedá o dvě hvězdy. Skvělé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|