|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 09, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
Taky bych si určitě troufl... jako malej jsem jedl dva maxiburgery unás v nějakým fastfoodu na posezení :D Tam byly nějaký 4 kusy masa, houska, zelí, rajče, vokurka kečup a tatarka a v pohodě
Pokud v jídle není rejže a vločky, tak bych si věřil asi na dost jídel :D Ale na čas nevím, furious Pete nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá září 09, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, jakej teď mám hlad, tak možná i na posezení, pokud se mi už nezcvrkl žaludek. Ale kdyby to byly třeba vločky, tak ani 200g. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá září 09, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | http://tip.seznam.cz/tip-dne
Tak kdo myslíte, že byste to dal ? Věřil bych si, kdyby to bylo tak na 3 hodiny. Za 60 min. asi ne. |
Půl kila masa sežeru za chvíli, to mám vyzkoušené. Nicméně, i kdybych do sebe nacpal tohodle macka, dobře by mi to neudělalo, takže to klidně vynechám ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá září 09, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Deadlift napsal: | http://tip.seznam.cz/tip-dne
Tak kdo myslíte, že byste to dal ? Věřil bych si, kdyby to bylo tak na 3 hodiny. Za 60 min. asi ne. |
Půl kila masa sežeru za chvíli, to mám vyzkoušené. Nicméně, i kdybych do sebe nacpal tohodle macka, dobře by mi to neudělalo, takže to klidně vynechám ... |
1kg mi taky nepřijde tak moc, když nějakej borec myslím drží rekord se sežraným asi 2,5kg steakem na posezení.
Ale bál bych se tý oblohy, protože to je dost sytý... houska, zelenina, majonéza a sýr...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 09, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
zejtra me ceka 250g celozrneho peciva, 500g makaron a 250g vlocek OU YEAH !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
Nový boty na běhání + 10kg mléčné rejže + 8x protein. tyčinky (díky ronnie, alespoň mám co k svačině) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
Kolik tak spořádáš naráz, aby tě zasytila? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Kolik tak spořádáš naráz, aby tě zasytila? :) |
500g (půl balení). Zdá se to, ale sníš to rychle. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:04 pm Předmět: |
|
|
Joj, tak to asi vyjde draho..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Joj, tak to asi vyjde draho.. |
Nevyjde, 1000g stojí asi 35 (?) Kč, mě většinou 1 krabice vydrží na 3 svačiny, a svačina za 12kč není drahá. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá září 09, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Noo.. Tak když sacharidy, tak vločky, mam to na 5x za 10-12kč, takže dávka za 2,5. Ale ono je to asi taky hodně o tý chuti, určitě skvělá alternativa, to jo :)
Jsem to omylem postnul do mléčný rýže
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 10, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Po čtvrt roce jsem dneska stál bez berlí a bez ortézy na obou nohách. Do stavu kdy budu chodit ještě docela daleko, ale i tak celkem fajn změna. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|