|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ShawnRay napsal: | | opicoid napsal: | | Grave Encounters, tohle je pořádná duchařina typu paranormal aktivity, až na to, že paranormal aktivity je proti tomu strašná sračka:o)) |
to vypadá dobře, už stahuju.... |
Taky jsem se kouknul, hezká duchařina, zajímavé provedení. Podle mě už se to ke konci trochu zvrhlo a bubáků bylo příliš. Uvítal bych i jinej konec, ale jinak jako celek slušný. |
Dodíváno. Velký zklamání, na to jaký to mělo předpoklady- opuštěná bývalá psychiatrie, kde je zamčená skupinka lidí. Tam kde z toho BlairWitch vytěžilo maximum, tak tady to totálně posrali. Strach dělá to co nevidíš, ale tady jak byly ti bubáci, tak to bylo spíš k smíchu, škoda no.
btw. vysvětlí mě někdo ty změny času a změny místností? To jak už pak není real, je fakt o ničem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Dodíváno. Velký zklamání, na to jaký to mělo předpoklady- opuštěná bývalá psychiatrie, kde je zamčená skupinka lidí. Tam kde z toho BlairWitch vytěžilo maximum, tak tady to totálně posrali. Strach dělá to co nevidíš, ale tady jak byly ti bubáci, tak to bylo spíš k smíchu, škoda no.
btw. vysvětlí mě někdo ty změny času a změny místností? To jak už pak není real, je fakt o ničem. |
Tak pro mě byla zatím nejděsivější Paranormal activity, takže taky nejsem příznivce inflace lacinejch lekaček. Souhlasim, že z prostředí a námětu šlo vyždímat mnohem víc.
Pro mě bylo třeba obrovský zklamání Gacy House, kterej začal pěkně, budoval atmosféru, jen aby to nakonec všechno podělali naprosto komickou scénou. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Tak pro mě byla zatím nejděsivější Paranormal activity, takže taky nejsem příznivce inflace lacinejch lekaček. Souhlasim, že z prostředí a námětu šlo vyždímat mnohem víc.
. |
Pro me taky. Ted jsem koukal na REC 1,2 jak tu nekdo chvalil, ale s PA pro me nestovnatelne.
kua to me tak sere hnit doma v kresle a cumet se na filmy misto toho, abych byl ve fitku nebo delal neco jineho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | http://www.csfd.cz/film/294239-tunnel-the/
toto prej je dobrý, zatím sem to neviděl, na Gacy house se taky chystám...
Pokud se ti líbil Paranormal, zkus již zmiňovaný REC
Jinak král hororů je shutter
http://www.csfd.cz/film/197195-shutter/ |
Tunnels jsem viděl, je to zajímavý, docela se mi to líbilo, ale "fear factor" to u mě mělo ve srovnání s PA nebo Blair witch minimální. Za zkouknutí ale určitě stojí.
REC mě moc nenadchnul, zombíky moc v oblibě nemám a když už, tak spíš v takovym tom humorně-akčním provedení jako je úsvit mrtvých pro zábavu.
Shutter nevim jestli rozdejchám, ještě nejsem rozhodnutej _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 08, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
Tak proti Blair Witch jsou všechno nuly. To je neopakovatelné.
Rec je zábavnej. Scény na půdě s tajemnou basketbalistkou nemaj chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 08, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
Nevim no ten shutter mě nějak moc nebral. Blair Witch taky ne. Má být další pokračování PA tak uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá září 09, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Tak Hobo With A Shotgun těžké zklamání, do nástupu Plague jsem tomu ještě dával šanci, ale finále to totálně potopilo. Jediná pozitiva jsou Rutger Hauer a pár bizarností jako tanaček v krvavé sprše, kopání v bruslích, řezání hlavy obloukovou pilou a bodaní pahýlem kosti z useklé ruky. Jinak je to opravdu věrná kopie osmdesatkových videovýplachů, které taky postrádaly vtip a špetku nadhledu. 3/10 _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá září 09, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
xcrowx - vies,co je to grindhouse?skus popremyslat o com to asi malo byt... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: pá září 09, 2011 9:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá září 09, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | http://www.csfd.cz/film/280046-insidious/
nejstrašidelnější film za poslední roky,co jsem viděl.
člověk se u toho občas dokonce i lekne :o) |
jj James Wan umí tohle točit, jeho SAW 1 je pro mě nejpromakanější film co sem vůbec kdy viděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: pá září 09, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
Slušně drsnej film a navíc tam hraje Bas Rutten
csfd.cz/film/249578-sinners-saints/
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|