Zkouknul jsem jen sestrih z AO zapasu a neprisel mi tak marnej jak tady pisete. Jen se do toho tak nehrnul, ale spatnej podle mne rozhodne nebyl.
Sestrih muze byt tendencni, z meho pohhledu oba hrali to svoje, ale zatimco AO neudelal na zemi nic, tak Fabricio i ve stoji nabodoval vic. Ale jenom kvuli tomu na to nekoukej, je to, tak jak tak, ztrata casu.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
A zrodila se hvezda... BigFoot dostal lekci jak prase, skoro kazdou kombinaci chytl a po par cistych sel k zemi. Sen o vyhre je jaksi v pdachu... Nevim jestli mel ten boxing vzdycky tak pasivni, ale Cormier i pres ten reach ho krasne trefoval. Myslim, ze tu mame Henda II, tvrdy zapasnik, ktereho na zem jen tak nekdo nedostane, dobry boxing, pohyb, power punch...
Josh se s tim nesral a po par vyrovnanych vymenach, kdy tam parkrat zasmrdel muzikuv plavak, ho vzal na zem a celkem nebylo co resit.
Skoda, ze to nebyl turnaj na jednom eventu, mohlo to byt uz vyrizene, oba finalisti se jen trochu zapotili.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Barnet stihol pekných pár chytiť v stand upe, potom ho vzal na výlet na zem a bolo rozhodnuté heh
Cormier paráda, skvele skolil toho orangutána, finále bude moc zaujímavé, obaja skvelá zem, uvidíme, čo zaváži.
a King Mo - nemusím ho, ale toto KO bolo brutálne, Gracie bol ešte pekne dlho totálne mimo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jinak ten Barnet na zemi s prehledem, skoda, ze to ve stand-upu nevydrzeli dyl
zatim sem videl jen toho silvu a tohle jsem necekal , cormier uplne s prehledem silvu k nicemu nepustil parada... nejlepsi je ze jsem ani o cormier (ovi) nikdy neslysel a pak tohle:P
DC super! hrozne prekvapil (nastesti sem nevsadil, takze mi to nevadi)) jinak pral sem to vic kharimu, ale bylo jasny, ze na zemi se z toho uz tezko dostane, skoda..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
main card opravdu povedenej =) a Cormier... no snad má před sebou velkou budoucnost. Pokud by fajtoval tak, jako v tomhle zápase, tak bude dost "watchable"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru