|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: so září 10, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | Never back down 2 - tak to bola des a hruza , taku sracku som uz dlho nevidel, na jednicku sa to zdaleka ani nechyta, preafektovany herec a reziser v jednej osobe MJW nepredviedol ani svoj standart... inak pekna reklama pre UFC jedine co ma na filme zaujalo bola herecka Jillian Murray, ta bola 100 bodova
|
Jj, strasna blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 10, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
Appaloosa - tyhle filmy opravdu nemusím, ale dva herci z toho filmu mě zaujali, takže jsem to zkoukl... parádní chemie a i docela stylovej film.
Viggo Mortensen bude hrát i jako "starej" určitě moc zajímavý role a to je dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne září 11, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | c87 napsal: | Never back down 2 - tak to bola des a hruza , taku sracku som uz dlho nevidel, na jednicku sa to zdaleka ani nechyta, preafektovany herec a reziser v jednej osobe MJW nepredviedol ani svoj standart... inak pekna reklama pre UFC jedine co ma na filme zaujalo bola herecka Jillian Murray, ta bola 100 bodova
|
Jj, strasna blbost |
mega hlupost ten film
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: ne září 11, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
Black Dynamite - parádní pocta blaxploitation filmům, afro, funky, nejvíc macho. Samozřejmě nic inteligentního ani seriózního a vtipy jsou hodně prostoduché. Ale i tak poctivá 7/10 _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út září 13, 2011 12:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út září 13, 2011 5:50 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Jinak v Grave Encouters jak se tu nedávno řešil sem našel chybu, v 2. části filmu, při těžkém hledání oken/střechy, nějak zapomněli na tu okenní tabulu asi 5x5 metrů kde se samo otevíralo to okno. kde btw. byly asi 4x v tom filmu, takže cestu určitě znali poslepu.
http://www.csfd.cz/film/292251-grave-encounters/ |
nj, jenze ten barak se jim furt menil ne? kdyz pak nemohli ani najit schody...
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: út září 13, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | ShawnRay napsal: | Jinak v Grave Encouters jak se tu nedávno řešil sem našel chybu, v 2. části filmu, při těžkém hledání oken/střechy, nějak zapomněli na tu okenní tabulu asi 5x5 metrů kde se samo otevíralo to okno. kde btw. byly asi 4x v tom filmu, takže cestu určitě znali poslepu.
http://www.csfd.cz/film/292251-grave-encounters/ |
nj, jenze ten barak se jim furt menil ne? kdyz pak nemohli ani najit schody... |
taky mám dojem, že se ten barák furt měnil, nikdo nemůže bejt přece tak blbej, aby nenašel cestu ven
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út září 13, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
Taky jsem se díval na ty grave encouters a přišlo mi to jako docela dobrý film, sice trošku zhoršení když se začali objevovat ti duchové a i když byli strašidelní, tak by to mělo určitě lepší atmosféru, kdyby proste nebyli videt, viz poskakující postel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út září 13, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/5914-tenkrat-v-americe/
Téměř čtyřhodinový film, který byl celkem slušný, ale žádný zázrak. Opět jsem se přesvědčil, že mafiánské filmy jsou IMHO velmi přeceňované. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út září 13, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Gohanem. Neměli nikoho znázorňovat. A ten lobotomickej dodatek byl už úplně trapnej. První dvě třetiny filmu slušné, ale ono toho v takovém filmu zase tolik zkazit nejde.
Shutter jsem zkouknul na doporučení a smál jsem se od začátku do konce. Asijské horory, resp jejich ztvárnění, jsou směšný.
Naposledy upravil Johncreasy dne út září 13, 2011 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út září 13, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Souhlas s Gohanem. Neměli nikoho znázorňovat. A ten lobotmoickej dodatek byl u úplně trapnej. První dvě třetiny filmu slušné, ale ono toho v takovém filmu zase tolik zkazit nejde.
Shutter jsem zkouknul na doporučení a smál jsem se od začátku do konce. Asijské horory, resp jejich ztvárnění, jsou směšný. |
Jj však už to tady psal Cizo i já, tam kde z toho BlairWitch udělalo tu atmosféru, žes nevěděl co tam vlastně je, tady nadrbali bubáky a tím ta atmosféra padla.
A ten úplnej konec sem nepochopil...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 14, 2011 12:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 14, 2011 7:19 am Předmět: |
|
|
Piranha 3D je podle mě úplně stejnej film, jako Expendables... tvůrci se chtěli vyblbnout a taky to tak vypadá. Milovníky Šóšenků, Šindlerova seznamu apod. ten film nejspíš neocení... ale člověk co kouká na filmy proto, aby se pobavil, zrelaxoval a viděl něco novýho, tak to musí žrát. Stejně jako u Expendables tam je dost šílená závěrečná scéna a u toho sem se chlámal nejvíc... a ty herečky tam, taky krása =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 19, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem na to koukal, 1ku jsem nevidel, 2ka a 3ka byly dobry, 3ka asi nejlepsi.
Jinak nejaky typ na dobry katastroficky film pripadne neco sci-fi ve stylu Armagedonu, Battle LA, Den nezavislosti...? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|