|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
Vladik

|
Zaslal: ne září 11, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
..myslis cukrovani asi ze ..o)..ty zily ma ovsem asi z jiny ..sypacky..o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 11, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Trošku OT: Já četl o nějaké metodě, kdy se týden nejí sacharidy, pak se jich tam nasype třeba 500g na den a takhle ty žíly vylezou.. Jak dlouho zůstanou ty cévy rozšířené, nevíte? | on ma ty zily furt, jen mu asi tak nejdou videt , kdyz nema tak nizke % podkozniho tuku... Takovou vaskularitu kazdej nema, se podivej treba na Heatha/Cutlera/Lewise, ti moc zilnati nejsou ani pri 4% podkozniho tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 11, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
zily dobry, ale ty stehna sou furt dost slaba, nema vubec separovane ty jednotlive hlavy hvadricepsu kdyz zatne...
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne září 11, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | zily dobry, ale ty stehna sou furt dost slaba, nema vubec separovane ty jednotlive hlavy hvadricepsu kdyz zatne... |
já věřim, že až stáhne vodu, tak ty hlavy vylezou...stejně to ale stačit nebude...letos to vydím na raymonda
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 11, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
Já to mam asi tak nějak podobně, třeba na bic. mam úplný sítě z těch žil, něco jako Silvestr. Akorát to mam (díky bohu) zalitý tukem, tak jdou vidět jenom ty modré sítě a nic ze mě nečouhá.
A po té sacharidové superkompenzaci to vydrží týden/dva, měsíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 11, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne září 11, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
ty nohy ma skvely , a jak nadzdvihl tricko a ukazal vice tak neni o čem pochybovat , zase bude připraven se bít o trun ,
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne září 11, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
jay má pěknou formu ty nohy vypadaj už tady dost vysušeně...ale příde mi, že má trošku menší lýtka než dřív
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne září 11, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
tolko cvikov na hamsi  ... tie lytka fakt nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po září 12, 2011 8:06 am Předmět: |
|
|
a co jako, hamstringy sou stejne dulezitej sval jako ostatni, to ma na ne odcvicit 4 serie zakopu v leze a jit dom ? Si to trochu pletes s klukama tady na foru, kteri drti hlavne partie ktere vidi a ktere jdou videt a zbytek odjedou aby se nereklo, tak ale profici necvici, protoze na podiu jde videt vsechno, tam nechodi v teplakach a tilku :) Btw lytka nikdy nemel nejak extra velky, ale mel/ma je tak akorat...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 12, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
Vedle Afro-američanů a bílýho Wolfa ty jeho nic moc lejtka furt docela vyniknou =)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po září 12, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
fotky 3 dni do olympie... Ta posledni je fakt brutal, ale ty zada nevim jestli to dela nejak ta fotka, ale az takhle extremni je nema, ikdyz je ma v realu neskutecny :)
http://www.eastlabs.biz/gallery/768
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|