|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út září 13, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | kubaz napsal: | | jari napsal: | | hovnival napsal: | to koureni je u kulturistu strasny, nemuzu si pomoct
|
mám na to stejný názor |
ja se jim jako kurak vubec nedivim , necekane nepijou,nehuli,neberou drogy , jedine zhreseni co vlastne muzou jsou ty cigarety |
hehe chlast a drogy sou u nich bezna vec |
s tema drogama jsem myslel pro zabavu nebo nejake poteseni , samozrejme ze vyjimky se najdou |
nevim no, drbat piko v diete, nebo ho strilet pro zabavu...porad je to piko :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
Zaslal: út září 13, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út září 13, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
spolupracoval někdy Cutler s nějakým trenérem nebo výživovým poradcem ,takhle před olympii někdy nevíte? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 13, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
s Rambodem spolupracuje už pár let, stejně jako Phil nebo Seth Feroce
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 13, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
heh 8 dnu do souteze drop set z 220kg na incline bench to je fakt mazec. Taky to rozcvicovani bere fakt vazne, ja bych mel po te jeho rozcvicce odcviceny :) Ale co me sere je kvalita tech videi. Takove jmeno jako flex a natacej to snad mobilem nebo co...
http://www.flexonline.com/news/olympia/doing-work
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 13, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
ty nohy jsou snad ještě větší než na NY Pro... snad snad snad mu letos vyjde forma
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út září 13, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 13, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Kai je brutálny na základných cvikoch, o tom niet pochýb + koľko toho dokáže nacvičiť na tých svojich všelijakých modifikáciách, klobúk dole. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út září 13, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Jak Jay vytáhnul nohavici a zatnul tak mi spadl jazyk až na zem... Snažím se být realista, takže Kaiovi fandím, ale jsem přesvědčený že Jay zaslouženě obhájí. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas2005
|
Zaslal: út září 13, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
ako hovorim to casto ze jay mi je velmi nesympaticky ale myslim ze o titul nebude velka bitka
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út září 13, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Nechme klobouk na hlavě, pořád ještě Green s Heathem můžou zamíchat pořadím, i když si taky myslím, že Cutler titul obhájí..
Nevíte v kolik hodin našeho času to začíná, resp. kdy se to objeví na bb.com? ..že bych se díval live..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 13, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st září 14, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|