|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RAT

|
Zaslal: pá září 16, 2011 7:26 am Předmět: |
|
|
Co je na hodinkách zajímavý, že od okamžiku uvedení modelu na trh ani po letech netratí svoji hodnotu jako ostatní "elektronika". Po jedněch už koukám 4 roky - teda 4 roky starej model a pořád je ne a ne slevnit...potvory _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: pá září 16, 2011 7:33 am Předmět: |
|
|
Taky když si někdo koupí hodinky za 12000Kč tak mu většinou vůbec nejde o to aby věděl kolik je hodin ale jde o určitou prestiž a image že jo. Já osobně hodinky také k ničemu nepotřebuji. Dnes je to spíš takový
módní doplněk. Když přijdete do společnosti v nějaké exkluzivním značkovém obleku nebo máte práci na nějakém vysokém postavení tak jsou k tomu takovéto hodinky dost vhodné. I lidé se na vás potom dívají trochu jinak. Jako ředitel v jedné firmě kde jsem jednu dobu pracoval, který nosil v náprsní kapse u saka pero za 35000Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá září 16, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Občas si připadám jako šťastný člověk že podobné píčoviny neřeším.
Čas je na mobilu, šperky nechám holkám, metrosexuálům a negrům ... |
To je blbost, taky jsem měl chvíli tehle názor, ale hodinky na mobilu stačí tak možná traktoristovi z Horní Dolní.
Pokud alespoň trochu potřebuješ mít pojem o čase (což typicky potřebuje skoro každej, kdo se nějak pohybuje denně ve společnosti), tak je hrozně nepraktický a hloupý pořád někde lovit po kapsách mobil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: pá září 16, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
vřele doporučuju prostudovat si www.chronomag.cz . Pomůže to vyléčit se z nápadů jako Bentime atd..
V cenové relaci do 5000 se dá sehnat něco slušnějšího hlavně od Seika (velmi doporučuji například http://www.seiyajapan.com/ ).
Jinak se porozhlédni také ve fóru výše zmíněného chronomagu, v sekci prodám tam bývají dobré nabídky místních "chronomagorů" - většinou mají hodinek desítky, a pokud něco prodávají, prodávají to ve 100% stavu.
poznámka: jak zabředneš do chronomagu, není cesta zpět. Hodinky už mám patery, a zdaleka to nekončí.
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: pá září 16, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
mám tyto a maximální spokojenost jedou přesně už rok...zpoždění zatím cca 14 vteřin ( podle ČT24 natažené)
http://www.hodinky.cz/festina-16495-1-box.html _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá září 16, 2011 9:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá září 16, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: |
Blbost, hodinky sou dobrý, na nic sou řetězy a podobný chujoviny co akorát zavazí. |
Hodinky byly vždy částečně šperk. Funkční, ale šperk. Řekněme 50:50. Teď se jejich funkce přesunula tak z 80 % na šperk, 20 % na funkčnost.
| Freimen napsal: |
perfektní, to má pro ostatní stejnou hodnotu jako napsat, že jsi rád, že svaly, formu, sílu a podobné hovadiny neřešíš a přenecháš to metrosexuálům, protože řešit vzhled je povrchní |
Do určité míry je. Jenže každý má tu míru jinde. Někdo řeší hodinky, jiný vyholenou hruď, jiný parfémy a manikůru ...
| Spazik napsal: |
To je blbost, taky jsem měl chvíli tehle názor, ale hodinky na mobilu stačí tak možná traktoristovi z Horní Dolní.
Pokud alespoň trochu potřebuješ mít pojem o čase (což typicky potřebuje skoro každej, kdo se nějak pohybuje denně ve společnosti), tak je hrozně nepraktický a hloupý pořád někde lovit po kapsách mobil. |
Stačí traktoristovi z Horní Dolní a dalším 95 % populace . V naší společnosti je pár procent lidí pro které mají hodinky svůj funkční význam, pro ostatní je to zejména šperk.
|
|
| nahoru |
|
 |
lotto
|
Zaslal: pá září 16, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
jak říká kolege výše.....s chronomagem oparně, může se to ještě časem prodražit. Co se týká Seika z Japonska (http://www.seiyajapan.com)...tam se do pětky nevlezeš, ale okolo destíky už máš pěkné diversky nebo oblekovky. Sám jsem si před několika měsíci jedny SARBy objednal a velká spokojenost. Zpracování v dané cenové třídě nevídané.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 16, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
Ja som toho nazoru, ze radsej zainvestovat viac a aj viac dostat. A nikdy nie je od veci aspon mierne sa odlisit od masy. Nepisem o hodinkach 3000eur a viac. Daju sa najst podstatne lacnejsie, spickovej kvality a zaroven osobite.
Skus sa pozriet na laco.de, stowa.de, steinhartwatches.de, pripadne na nejake Hamilton. Za rozumny peniaz mas spickovu kvalitu. Moje stowa seatime, wr 300m su nastavene na +1 sekunda denne, co je u mechanik spickova presnost. Kazda aj zo spomenutych znaciek robi niekolko typovych radov hodiniek a da sa slusne vybrat.
Ak mas rad hodinky, ktore maju vela vydrzat a planujes sa potapat, padat z bicykla, brodit sa v bahne :) Traser napriklad, alebo einsatzuhr od Laco. A ceny podla mna celkom prijemne prekvapia. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá září 16, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
V této cenové relaci taky můžu jednoznačně doporučit Seika.
Já mám tyhle http://www.blog.countspin.com/seiko-SRP003K1%20
Před cca rokem jsem je kupoval asi za 4,5 tisíce. Automaty, safírové odolné sklíčko, průhledné dýnko (je vidět na strojek), dostatečně elegantní, že vypadají dobře i k obleku, dobrá luminescence. Po zajití dělaj rozdíl cca 10-15 vteřin denně, což je za tuhle cenu super.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 16, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
skus pozriet:
http://www.azwatch.cz/katalog/seiko _________________ EQ20002:
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: pá září 16, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
mne osobne se vzdy zamlouvaly hodinky hamilton (nepr jazzmaster) a nebo treba archimede- krasa jednoduchosti
ale to je jina cena, kdyz jsem ale tady projizdel nejaky ty odkazy a tak, tak se mi na prvni pohled libi napr toto.:[url] http://www.hodinky.cz/festina-16486-4.html [/url]
jinak nevim, co myslis tim celokovove, jako kovovy remen? tak ja jsem spis zastance kozeneho, vypada to podle me o tridu lepe
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 16, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
nevyzeraju zle, tie festina, ale ja osobne by som dost tazko rozdychaval datumovku a prekrytie 3...je to individualne, ale mne by to prekazalo _________________ EQ20002:
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 16, 2011 2:05 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá září 16, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | V této cenové relaci taky můžu jednoznačně doporučit Seika.
Já mám tyhle http://www.blog.countspin.com/seiko-SRP003K1%20
Před cca rokem jsem je kupoval asi za 4,5 tisíce. Automaty, safírové odolné sklíčko, průhledné dýnko (je vidět na strojek), dostatečně elegantní, že vypadají dobře i k obleku, dobrá luminescence. Po zajití dělaj rozdíl cca 10-15 vteřin denně, což je za tuhle cenu super. |
tak tohle jsou snad prvni lowendy za takovou cenu a kozenym paskem , ktere se mi libi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|