|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
poldi

|
Zaslal: pá září 16, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
tvrdokozus: tie festiny vyzeraju super..rozmyslam ze si ich kupim najblizsie..
momentalne mam tieto http://www.montresandco.com/montre-Festina-Multifonctions-F16235-6-pBNU.html lacne, pekne,elegantne..dobre vyzeraju na ruke..
festina su podla mna idealna znacka na zaciatok..od nich vyssie zacinaju "serioznejsie" hodinky..a su hlavne dostupne aj za babku.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rachela

|
Zaslal: pá září 16, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
http://www.hodinkar.sk/emporio-armani-ar0735/d-74090/
Ja neviem o hodinkach nic, tieto som si kupil, lebo sa mi strasne pacia _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: pá září 16, 2011 2:35 pm Předmět: Re: . |
|
|
V této cenové hladině je to samozřejmě dobrá volba, uvnitř je tuším quartz 7T62, mám s ním jedny hodinky už 8 let, baterie měněna pouze 2x.
Až budeš mít chuť na mechanický strojek, pořiď si určitě Seiko z řady SARB, jak tady někdo poznamenal. Jde o hodinky za cca 500 dolarů a kvalitou zpracování jsou hodně vysoko (někdo je nazývá malými Grand Seiko - což je samozřejmě úplně jiná cenová liga).
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 16, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Freimen:
Dobra volba v ramci moznosti. Urcite radsej Seiko ako Festina, o tom by som ani nediskutoval. Skus sa pripadne este pozriet na ceny Tissot PRC 200 Quartz. Tie moje stare absolvovali more, termalne vody, piesok, slnko, mraz... Netusim ale, kolko v sucasnosti stoja.
http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0034/refid_VDE3XzFfNTg2XzQy
Na tvojom mieste by som si hodinky isiel vyskusat do kamennej predajne. Nemusia byt ziadne konkretne, len aby si mal prehlad o velosti. Ak sa nemylim, tie Seiko maju diameter 38mm? Aby si nebol prekvapeny, ze na ruke vyzeraju prilis male. Aj ked osobne nie som zastancom velkych budikov, ale pri obvode zapästia (netusim, kolko ma tvoje) povedzme 21cm to moze vyzerat "divne". Ja mam hodinky od 39mm, cez 42, 45m az po 53mm (G-Shock) a pod 39 by som nesiel...
Shixin:
Grand Seiko je skutocne pohladenim duse pre cloveka, ktory ma rad hodinky. Ale to je uz chronobundus _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá září 16, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Frei:
Já myslím, že dobrá volba, pokud nechceš automaty. A uvidíš, že naživo budou vypadat mnohem lépe než na fotkách
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 16, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Freimen dne pá září 16, 2011 3:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá září 16, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
Na hodinkách se nemá šetřit. Pokud se dobře koupí tak je to investice na velkou část života.
Já mám Invicta subaqua noma III na který sem šetřil hooodně dlouho a neměnil bych.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: pá září 16, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Vikio dne pá září 16, 2011 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 16, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
Invicta nosil jednu dobu aj Arnold..... Pokial neskusil Panerai
Podobne ako Sly... _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 16, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
vypadají fakto dobře, co ? Právě, že i na těchto fotkách vypadají na té ruce dobře, takže moc nechápu ty parametry. Ty, co jsem zkoušel a byly 41x42 byly legračně malé, ale tyhle 38x45 vypadají přesně akorát.
Ještě bych se jen zeptal - máte někdo zkušenosti s tímto? Tyto by se mi líbily asi nejvíce, ale bylo mi řečeno v Koscomu, že na ně je více reklamací než na festiny, které jsou spolehlivější, tak mě to překvapilo.
http://www.hodinky-koscom.cz/cz/jacques-lemans-1-1302a
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: so září 17, 2011 1:00 am Předmět: |
|
|
Nosit kazdej den stejny hodinky mi prijde po case otravny. Neni od veci jich mit vic na vymenu (prece jen je to doplnek) a je jedno jestli staly 500 nebo 5000. Hlavne, ze se dobre nosej, makaj a libej se majiteli. Vsichni uz snad vime, ze cena v dnesni dobe neni vubec zarukou kvality. Mam treba jedny 5-6let stary digitalky z Nextu (pouzivany vyhradne do fitka a na manualni praci) za cca 600-700, slapou suprove a jeste me nezklamaly.
Nechapu lidi, co utrati za hodinky dvacku (pokud teda neberou sestimistne castky mesicne) a pak nemaj cely mesic nebo nedejboze dyl co zrat.
Mam dobry zkusenosti se Storm, DKNY, Guess a Fossil (+ ten Next). Tata a jeden kamos maj/meli Seika a spokojenost. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so září 17, 2011 1:31 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | asi tak, boty,brýle a hodinky by měl mít člověk kvalitní. První dvoje, protože Tě nohy celý život budou nosit a bez zraku není život taky asi nic moc - no a hodinky?-...to je jen frajeřina ...ale taky bych si nekoupil např. bentime. |
kdyz uz jsi zacal i o tech brylich , tak jsem neskutecne rad , ze u nas v meste mam takovou rodinnou optiku, kde maji bryle super kvalita , opravdu velky vyber jak starsich tak i modernich modelu ( i neco mezi ) a za hubicku , dneska jsem se dival na bryle - obroucky 1299kc ( totalni lidovka ... ) a opravdu pekne , nerozeznal bych je ( coz si opovazi rict , ze ja se docela vyznam a koukam ) od nejakych bryli za 10 papiru
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:28 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Deadlift napsal: | asi tak, boty,brýle a hodinky by měl mít člověk kvalitní. První dvoje, protože Tě nohy celý život budou nosit a bez zraku není život taky asi nic moc - no a hodinky?-...to je jen frajeřina ...ale taky bych si nekoupil např. bentime. |
kdyz uz jsi zacal i o tech brylich , tak jsem neskutecne rad , ze u nas v meste mam takovou rodinnou optiku, kde maji bryle super kvalita , opravdu velky vyber jak starsich tak i modernich modelu ( i neco mezi ) a za hubicku , dneska jsem se dival na bryle - obroucky 1299kc ( totalni lidovka ... ) a opravdu pekne , nerozeznal bych je ( coz si opovazi rict , ze ja se docela vyznam a koukam ) od nejakych bryli za 10 papiru |
Brýle to je taky kapitola sama o sobě, když kupuješ brýle za 10ku, tak věř tomu, že 7čka je marže optika. třeba tady mají ty nejlepší brýle, co normálně stojí v optice 10k asi za 4ku: http://www.bryledomu.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so září 17, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|