Nějak nikdy nepochopím lidi, co hrajou automaty, vždyť to je stejný jako házet peníze do popelnice, jenom u toho blikají barevný světýlka demence.
Dáš tam 50kč a vyhraješ třeba 200,- ...pak narveš víc abys vyhrál víc a ejhle....ono to vyšlo....tak tě to začne bavit, ale hraješ tak často, že už ti ten automat sežere peněženku, tak si pučíš abys to vyhrál zpátky, ale to ti to taky sežere...hrál sem je pul roku a zavislost na nich se ve me vybudovala, pak sem přestal...furt sem si řikal, rači se na to vyser, tohle neni správný. Fitko ti dá odost víc a tim sem na to zapomněl, taky sem měl i trochu závislost na sázení...furt vyhrát něco i když sem měl 11 kč, tak sem běžel a vsadil nějáké 5 ligy a stejně prohrál...tohle sou peníze co se házej do kanálu, nejlepší najít jinou zábavu a koníček a věnovat se tomu a ne hazardu a sazeni. Je to humus. Ještě, že sem nebyl něják extra závislej jako většina lidi co to hrajou. Když je příležitost a peníze, jen tak za drobný si zahraj vit, když na to máš..ale propadnout tomu musí bejt šíleství...každej si řiká jak je chytrej, dyt já tomu nepropadnu...dyt šance na výhru je malá...a ejhle dvakrát vyhraješ kuli štěstí a hned budeš chtít víc a víc. Takovejhle život nemá ani budoucnost. Možná tak mít na krku problémy, dluhy a jedna noha v kriminálu.
Já nevím, nechci nikoho urazit, ale... Tohle může víc než jednou udělat snad jen dement. Onehdá mě překecali hodit dvacku nebo snad i pade? do nějaký týhle blbosti. Všude blikaly světýlka, byla tam spousta tlačítek, a oni do mě hustili nějaký divný termíny a pokyny. Něco jsem mačkal, za deset vteřin byly prachy pryč a já si říkal co to je za píčovinu, a že tohle snad nikoho s IQ přes 70 nemůže bavit.
Resp. nikdo s IQ přes 70 si snad nemůže myslet, že něco vyhraje.
Já nevím, nechci nikoho urazit, ale... Tohle může víc než jednou udělat snad jen dement. Onehdá mě překecali hodit dvacku nebo snad i pade? do nějaký týhle blbosti. Všude blikaly světýlka, byla tam spousta tlačítek, a oni do mě hustili nějaký divný termíny a pokyny. Něco jsem mačkal, za deset vteřin byly prachy pryč a já si říkal co to je za píčovinu, a že tohle snad nikoho s IQ přes 70 nemůže bavit.
Přesně tak, každý kdo ma IQ větší jak 80 MUSÍ na 100% vědět, že dlouhodobě ten automat (nebo sázková kanceláč nebo loterie) prostě vrací asi jen cca 30-40% toho, co se do něj nasype.
Chápu ještě tak když jede člověk do Las Vegas a jde do casina a bere to jako zážitek, podobně jako by šel třeba do divadla a počítá s tím, že ho to bude nějakou tisícovku stát. Ale sypat prachy do automatu v zaplivaný putyce na nádraží?
Jo, ale 20, 50,- co to je? To je to, co přesně myslim, dokud tam nenarveš 4 stovky aspon a neprohraješ je a dokud tomu nepropadneš nepochopíš to, někdo si myslí, že to zahraje 10x po 20,- a myslí si, ježiš, já sem ten dobrej, já sem tomu nepropadl...přitom si tam běž prohrat každý den pár stovek. Uvidíš, že se to už hraje za účelem "získat peníze zpět"....a co se stane když je dostaneš? Hraješ stejně dál prtože chceš víc a stejněje prohraješ....furt dokola...někdo tam sedí a mačká a čeká že se stane zázrak a přijou mu kasparci a odnese si buh vi co. Je to závislost jako každá jiná Octopuss...fakt. Jen ale fakticky tyhle lidi sou tak do toho zažraný, že prostě oni tam choděj aby vyhrali ty penize zpet aspon...ale nepochopej jen tak, že je s velikou pravdepodobnosti zase protočej.
Jenom někdo s IQ do 70 si může myslet že závislost si nemůže vypěstovat někdo s IQ nad 70
U automatů nejde o tu výhru. Je to čirá závislost a všechny zdůvodnění a příčiny jsou stejná jako u ostatních závislostí
Sorry, kdokoli kdo narve do automatu 400Kč (a není černá držka nebo nějakej podobnej nižší živočišnej druh) je u mě idiot.
Co je 20, 50Kč? Hranice experimentu normálního člověka. Hodím tam 20, zjistím že to je celý kardinální blbost ( což jsem věděl dávno předtím, protože jsem například už za těch x let četl dostatečný množství varovných článků ), a už se k tomu nepřiblížím.
To už mám snad větší "pochopení" pro fet, ze kterýho zřejmě člověk aspoň něco (chvíli?) má.
Jenom někdo s IQ do 70 si může myslet že závislost si nemůže vypěstovat někdo s IQ nad 70 U automatů nejde o tu výhru. Je to čirá závislost a všechny zdůvodnění a příčiny jsou stejná jako u ostatních závislostí
Stim IQ bych teda fakt nesouhlasil, souhlasim úplně stim tučnym.
Dobře, někdo je blbej a propadne tomu. Ale pak toho nechá a přestane. Uvědomí si, že je to špatná cesta. Ale nechápu proč tu teď píšete o IQ 70, 80...navíc, jak někdo "podle vás s iq <70"...může hrát maty a třeba zároven, vypočítat ve škole příklad, kterej ostatní ve tříde nezvládaj..? Tohle neni o IQ. Tohle je JENOM závislost.
No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund.
Sorry, kdokoli kdo narve do automatu 400Kč (a není černá držka nebo nějakej podobnej nižší živočišnej druh) je u mě idiot.
Co je 20, 50Kč? Hranice experimentu normálního člověka. Hodím tam 20, zjistím že to je celý kardinální blbost ( což jsem věděl dávno předtím, protože jsem například už za těch x let četl dostatečný množství varovných článků ), a už se k tomu nepřiblížím.
To už mám snad větší "pochopení" pro fet, ze kterýho zřejmě člověk aspoň něco (chvíli?) má.
Takle nepoznáš, že je to celé kardinálni blbost. To bys poznal až po nějákých zkušenostech, ale po vhození jedné dvacetikoruny ne. Nebo by si chtěl říct snad, že když si vsadíš u sázkové kanceláře tiket za dvacku a on nevýjde tak je to kardinální blbost? Jistě že neni....tys prostě hodil dvacku a nedalo ti to nic, já poprvé hodil pade a dalo mě to něco. Teď mi teda vysvětli co by sis myslela kdyby si z té dvacky jedné vytáhl 300? (je to možný, jde jen o štěstí)...to bys tvrdil že je to fungující? Nemůžeš přeci říct že je to blbost když si vhodil jen 20 kc.
(rozhodně nerýpu, nic proti nemam, respektuju tvuj názor)
No právě, třeba např. chlast, fet, tráva, junk food z toho člověk něco má... Ale automat? Vždyť to je "zábava" na úrovni 3-4letého dítěte, jednou jsem tam hodil 20ku a nebavilo mě to ani 20 sekund.
Někdo je pro fet, někdo má rád čísla, peníze, blikačky. Jde o to čemu propadne.
měls ty 4000,- nasrat aspoň do rulety, tam máš aspoň nějakou procentuální šanci, že něco vyhraješ. Do automatu jedině, když má člověk u sebe nějaký přebytečný drobný a neví co s níma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru