|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
johny c

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
jay sice vypadá hůř než minulej rok, ale stejně vypada dobře...líp než greene tomu se forma fak moc nepovedla má štěstí, že má dost hluboký svaly...myslím, že o třetí bude boj mezi wolfem, greenem a martinezem
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:41 am Předmět: |
|
|
Jsem velmi velmi zklamán z Jaye, slabiny vylézají čím dál víc a už je to hodně špatný, tim nastřelenym bicákem to u mě pohřbil uplně. Připomíná mi to Colemana v 2007 ale porovnání na konci znamená, že je stále favorit
Phil je best ever, ale ve trojici s Kaiem a Cutlerem, je prostě hubený, nemůžu si pomoct ale takhle nevypadá jako Mr. Olympia, škoda že Kai není na 100 % protože každý soudný člověk musí vidět, že když by se mělo rozhodnout mezi Kaiem a Philem, oba ve formě, tak Phil ztrácí....
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:44 am Předmět: |
|
|
Strašně se mi u Phila nelíbí ten jeho uzoučký pas.. prostě mi to nesedí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: so září 17, 2011 7:46 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Jsem velmi velmi zklamán z Jaye, slabiny vylézají čím dál víc a už je to hodně špatný, tim nastřelenym bicákem to u mě pohřbil uplně. Připomíná mi to Colemana v 2007 ale porovnání na konci znamená, že je stále favorit
Phil je best ever, ale ve trojici s Kaiem a Cutlerem, je prostě hubený, nemůžu si pomoct ale takhle nevypadá jako Mr. Olympia, škoda že Kai není na 100 % protože každý soudný člověk musí vidět, že když by se mělo rozhodnout mezi Kaiem a Philem, oba ve formě, tak Phil ztrácí.... |
Me se nekdy zda ze vam jde jen o velikost - me to prave prijde uplne naopak - postava Kaie uz neni Mr Olympia ale spiz to vypada jak tlusty prase s obrovskymi bicepsy a stehny
narozdil od nej mi Phil pripada fakt super _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:48 am Předmět: |
|
|
Phil se mi taky zdál takovej drobnější. Ale i tak si myslím, že Jaye předběhne. Prostě první dvě místa jsou jasná. Na třetím bych rád viděl Greena
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so září 17, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
Tak jsem je dal aspon pri FDB vedle sebe a na fotkach se mi Kai zas libi o hodne vice jak na videu, holt by to tam chtelo byt na zivo :)
http://imm.io/9gVS
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 17, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
Letos to ale prostě bere...
Slabinu výraznou nemá, esteticky vypadá nejlíp a je skvěle připravenej. Jay už není největší + je zraněnej, nebo wtf - nerozumím tomu ... Kai není na 100%. A Phil tam pořád má to WoW...
Prostě to bere, je to novej Mr. O... nebude to tak, že stejně jako Kevin nevyhrál nikdy, tak Phil bude další... Phil je letos prostě nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so září 17, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
Originally Posted by Chris Aceto
JAY has a torn LEFT BICEPS... looks terrible..... all swelled and black and blue
me reknete, kde si ho utrhl, pri rozcvicovani  aby to nebyl nahodou abcess...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 17, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: so září 17, 2011 8:16 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | Originally Posted by Chris Aceto
JAY has a torn LEFT BICEPS... looks terrible..... all swelled and black and blue
me reknete, kde si ho utrhl, pri rozcvicovani aby to nebyl nahodou abcess... |
myslím, že to spíš chtějí zakecat jak by mu při utrhnutí mohl takle extrémně vyrůst a zároveň zůstat stejně dlouhej?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so září 17, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | hovnival napsal: | Originally Posted by Chris Aceto
me reknete, kde si ho utrhl, pri rozcvicovani aby to nebyl nahodou abcess... |
myslím, že to spíš chtějí zakecat jak by mu při utrhnutí mohl takle extrémně vyrůst a zároveň zůstat stejně dlouhej? |
tak on nemusi met utrzenou bicepsovou slachu, to by nemohl ani vubec nastoupit na podium. Butto proste nekde uklouzl a potrhalo se mu v tom bicaku par vlaken, takze to natece a zarudne a nebo si tma proste blbe aplikoval nejakej sranec, jina moznost neni... A jestli to ma natrzeny, tak to se pak blbe pozuje a nemohl to prodat na 100%...
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: so září 17, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
no jsem zvědavej na sheru classic...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|