Mr.Olympia 2011

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr.Olympia 2011
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tak jak to dopadne ?
Jay Cutler
50%
 50%  [ 73 ]
Kai Green
16%
 16%  [ 24 ]
Phil Heath
23%
 23%  [ 34 ]
Branch Warren
5%
 5%  [ 8 ]
Dennis Wolf
2%
 2%  [ 4 ]
nekdo jinej
1%
 1%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 145

Autor Zpráva
Mikuc

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to amatérsky okoukl, s každým následným rokem to prožívám méně a méně:)
Jay má dle mého lehce natrhlý biceps, snad je natolik inteligentní aby se nenechal takto blbě napíchnout!?
Jinak je pro mě hrůza na něj koukat - otlučená krabice svalů, která je na každou stranu jinak zmuchlaná, vše jakž takž zachraňují extrémně široká ramena. O pasu ani nemá cenu snad psát. Takový TýRex.
Roky prostě nezastaví.
Není na něm nic co by bylo spojeného se slovem estetika a typem líbivého kulturisty!
Phil je pro mě jednoznačně nejlepší! Hezky se na něj kouká:)
A že vypadá mezi J.C. a K.G. trošku subtilněji? O to více je estetičtější - dle mého by se tímto směrem měla kulturistika ubírat! Nabouchané ,ale na této postavě líbivé a nebrutálně působící objemy, pěkná separace, symetrie a perfektně upravená pokožka.
Kai bude dle mého druhý. Předvádí standart, nic nevého, rží pohromadě, nemocný není, naše oči si už na něj zvykly, na finále ještě vytvrdne, ale myslím, že pro většinu okolo není ten pravý na titul.
Kdyby ale vyhrál, také bych se nezlobil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:

A že vypadá mezi J.C. a K.G. trošku subtilněji? O to více je estetičtější - dle mého by se tímto směrem měla kulturistika ubírat! Nabouchané ,ale na této postavě líbivé a nebrutálně působící objemy, pěkná separace, symetrie a perfektně upravená pokožka.

No nevim, podle mě je Phill naprosto stejný monstrum jako Jay, Coleman, Yates a další. Phill má jedinou výhodu, že je mladej a tudíž ne tolik zničenej a nepoznamenanej zraněníma.
Což tedy v důsledku znamená, že vypadá nejlíp, ale pořád je to monstrum z komksu a ne žádnej estét
Coody

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/116550-Phil-vs-Jay-Pics dukazy misto slibu. je z historie jasny, ze olympia nebyva spravedliva, ale i nespravedlnost musi mit nejaky meze. jay to by to letos vyhrat nemel ani diky politice, a levej bical + pravy rameno vypadaji opravdu podezrele..
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:27 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

zajímavé, zajímavé, nechtěl bych být rozhodčí (byť tam samozřejmě o sport nejde :), ale zaujal mě tento příspěvek: "jay bodys is brutallly beaten... looks like Dorian Yates in 1997... still with the capicity to win but without a huge no questionable victory" , který říká asi vše. Skutečně nevím, co je s tím bicepsem, na jedné fotce to vypadá, že má utrhlou vnější hlavu, ale to mi pak nejde pochopit, že s tím normálně vše odpózuje. Zase si říkám, že není tak hloupý, aby něco aplikoval, ale tohle prostě nevypadá normálně.
Azmodan

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha snad to tomu Cutlerovi letos nedaj, ten biceps teda nevypadá vůbec pěkně, ale to je až to poslední. Celej mi přide takovej divnej, nedotaženej a i přes tu krabicovitost malej (podle fotek samozřejmě těžko hodnotit). U mě vede každopádně Phil.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy večer to snad hoděj na net a určitě uslyšíme pravdu (... při psaní tohodle mě napadlo, že to asi zní dost ironicky )
Majesty

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

johny c napsal:
Mě teda nepříde phil drobnější..

Podivej se na ten rozdil v sirce ramen.. Phil vypada strasne uzkej a vysokej v porovnani, nevim, Jay ma proste libivejsi postavu.
A ano, jak uz tady myslim Jari rikal, takhle si Mr. O nepredstavuju, byl sice nejpripravenejsi a ma nejlepsi formu, ale jeho postava se mi nelibi..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska byl Phil i od krku nahoru Mr. Olympia podle tý fotky...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tam kde to ma natekly, tak to je ta cast bicaku, ktera jde videt pri BDB poze, tohle proste neni natrzenej bicak, ale nejaka neocekavana reakce na aplikovanou latku ...

Coody

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
johny c napsal:
Mě teda nepříde phil drobnější..

Podivej se na ten rozdil v sirce ramen.. Phil vypada strasne uzkej a vysokej v porovnani, nevim, Jay ma proste libivejsi postavu.
A ano, jak uz tady myslim Jari rikal, takhle si Mr. O nepredstavuju, byl sice nejpripravenejsi a ma nejlepsi formu, ale jeho postava se mi nelibi..

tak zrovna v tohmhle pripade to neni vina ramen ale nezatlych latu, ktery ma phil povoleny na tehle fotce a sveseny ramena, oproti jayovi..
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jay je na te fotce taky uvolnenej...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:

Myslím během celého semifinále... to sebevědomí na něm bylo hrozně vidět. Celkově prezentace, komunikace s diváky... a na konci dal ještě jednu dvě pózy pro diváky navíc spolu s, tuším, Dexterem...
Ale to bylo dneska... zítra to bude třeba zas jiný. Třeba to Kai ještě víc vylepší a zamíchá to tam
Coody

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:

muzem se prit o to, kdo je uvolnenejsi:D, pravdou ale je, ze jay ma vic ramena predsazeny dopredu diky stahlym zadum, to je videt.. phil je 100% relax, navic se strany, podle tehle fotky se sirka hodnotit neda. je fakt, ze jay je sirsi, ale ne zase o tolik a je to momentalne jeho jedina vyhoda proti philovi (nepocitam politicke vyhody)
Majesty

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:

Presne tak, je to proste videt na kazde fotce a v kazde poze.. Phil ma pro me z meho pohledu uzky ramena, prilis uzky pas, nic moc lytka.. jeho kvadry se mi taky nelibi... ale ma tento rok dobrou formu a prave proto ze je takovej uzkej tak ho to dela v urcitych pozach velkyho :) ale jako Mr. O ho neuvidim rad.. a myslim si ze sance jsou porad 50:50, nebo mozna i 55:45 pro Jaye :)
Coody

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: