|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
johny c

|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:20 am Předmět: |
|
|
mně se líbilo jak philovi upřímně popřál kai greene
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:23 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já doufám, že už se to nikdy nestane. Chtěl bych, aby se to střídalo, bylo to pestřejší a nikdy nebylo nic jistý. |
nikdo to nebude met jisty, ale kulturistika neni jako fotbal, ze muze z haluze vyhrat MS Angola... Tam je proste ta stala 10tka zavodniku, ktera se obmenuje hodne pomalu a uprime v ted nevidim nikoho, kdo by mohl Phila ohrozovat. Kdyz beru v uvahu, ze budou vsichni dobre pripraveni... Phil je proste dalsi vyjimecnej talent a vidim to na peknou serii sosek pro nej, nez se neco zmeni ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:27 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | OMG zas to vzal ten pokroucenec Lewis pro me 202 kral, skoda ze to nevyral pro svou nemocnou mamku co tam za nim prijela... |
tohle je fakt znásilnění bodybuildingu, bože muj
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:29 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | hovnival napsal: | OMG zas to vzal ten pokroucenec Lewis pro me 202 kral, skoda ze to nevyral pro svou nemocnou mamku co tam za nim prijela... |
tohle je fakt znásilnění bodybuildingu, bože muj |
No jo, English - nemůžeme chtít všechno. Ale je to fakt magor, on vyhraje a nehne ani brvou! O tvarech atd. nemluvě.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:31 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | nikdo to nebude met jisty, ale kulturistika neni jako fotbal, ze muze z haluze vyhrat MS Angola... Tam je proste ta stala 10tka zavodniku, ktera se obmenuje hodne pomalu a uprime v ted nevidim nikoho, kdo by mohl Phila ohrozovat. Kdyz beru v uvahu, ze budou vsichni dobre pripraveni... Phil je proste dalsi vyjimecnej talent a vidim to na peknou serii sosek pro nej, nez se neco zmeni ... | Nezapomeň, že se mění pravidla a příště už jen vítězové. Desítka asi zůstane plus minus stejná ale bude jich vůbec víc než deset?... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:32 am Předmět: |
|
|
Velká gratulace Jarovi, to jsem ani nedoufal !!!
ale kdyby se hrálo podle pravidel ( 1. nevěřim a nejsem sám, že English splnil váhový limit, 2. tento hošík má bojovat na konci startovního pole, protože ani jednu partii nemá bez požkození a jeho svalový reliéf je uplně zdegenerovaný) tak třetí místo byl bylo pro Jara snovým zakončením kariéry
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:45 am Předmět: |
|
|
A v podstatě není v open co rozebírat, vše dopadlo nad očekávání očekávaně a já jsem osobně moc spokojen!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jaken
|
|
|
Souhlas s Jarim, ale čtvrté místo je paráda. Ke konci jsem váhal u Victora a Kaie. Jsem rád za to jak to dopadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
koms
|
|
|
| citace: | | Nezapomeň, že se mění pravidla a příště už jen vítězové. Desítka asi zůstane plus minus stejná ale bude jich vůbec víc než deset?... |
"I believe it is to be voted in this weekend.
I've been told it was to cut costs for flying guys in, etc...."
To jen neco k tomu, je to od nekoho z MD staff.. takze v te dobe to asi nebylo projednany, ted uz mozna jo, kdovi. Kopcek by mohl vedet vic, ten ma konexe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:04 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | kdyz se divam na tu prvni radu sedadel, ty zensky s deckama a dost prazdnejch kresel.... |
Někde tu už zaznělo myslím, že první řadu dostávají VIP, sponzoři atd. Takže dost lidí o to asi ani nemá zájem když to dostanou zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:12 am Předmět: |
|
|
Phil? Pecka... zaslouží si to, protože je ted opravdu nejlepší kulturista na světě... a to i díky tomu, že se učil od nejlepšího - od Jaye.
Jay?Po včerejšku nevím nevím, jestli je 2. místo fair... každopádně defekty nedefekty zepředu, zezadu vypadal hnusně. Ty spodní záda, jako co to je?
Kai - at už proboha využije na Olympii svůj potenciál... dřív byli regulerní souboje o 1-5. místo... Ronnie Flex Kevin Chris Shawn apod.. ted je připravenej málokdo a je to škoda = (
Vic - moc rád ho nemám, ale po Philovi nejhezčí postava
Freeman - top7 je pecka, když si vezmu, že ti před ním byli líp připravení... rozhodčí ho mají rádi. Navíc... top7 v 45 letech, nebo kolik mu je? X-Man power!
Hide a Rockel - tihle dva se mi jakžtakž poprvé líbili. Hide byl fakt vysekanej
Rhoden a Dohne - dva supertalenti s perfektníma postavama. Pokud udržej pas, tak to budou do pár let x-factoři
JoJ mě zklamal, a Mr. O si přinesl příšernou formu :-/
McGrath - podle mě po Philovi druhej nejštastnější člověk mezi soutěžícími... a co, že se neumístil, ale byl na Olympii
202
Blbost! Pokud vyhrál English, tak měl Olympii vyhrávat i Ruhl....
Flex a Jose pecka... Flex ten zadek a back double biceps! Jose prostě velkej malej Branch
Jaro zvládl nemožné... top4 je spravedlivý. Osobně bych před něj dal Taverniera, protože ten předvedl životní formu... English tak 7. místo
Ward - Marvin zklamal, kdyby přišel na 100%, tak je 4. nejhůř
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:29 am Předmět: |
|
|
abych pravdu rekl tak pro mne zacina byt cim dal vic zajimava kategorie do 202lbs
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:58 am Předmět: |
|
|
Kteri dementi delaji ty rozhodci to je pekny hnus a demence... je to lidska demence nebo ta jejich americka ?!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:58 am Předmět: |
|
|
Ještěže to nedali Cutlerovi. Phil vyhrál naprosto oprávněně. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
Dobře to dopadlo, až na tu 202 s Flexem, to je skutečně zhovadilost a nechápu to. Jinak Cutler ten biceps měl nastřelený, jak naznačoval Dorian, je nesmysl, aby si natrhl sval a on zmodral a zanítil se až po 2 týdnech, na té fotce z koupelny 2 dny před Olympií neměl nic, tohle ať si píše do zemědělských novin, ale kdo je aspoň trochu zdravotník či sportovní poranění viděl, se může jen pousmát.
Jinak nevíte, kdy bude záznam z finále? Zatím jsem našel na BB.com jen 15 nejlepších - sestavy, ale smaotné finále a vyhlašování tam není, neříkali, kdy to tam bude?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|