|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:14 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Kdo o pravděpodobnosti něco ví,tak peníze z bedny tahá.Není to tak těžké. |
Pravděpodobnost je ale jen pravděpodobnost. A i to, co má třeba 0,2% šanci, tak se může stát ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:32 am Předmět: |
|
|
haino dobre vis ze zakon pravdepodobnosti v zahardu funguje na dlouhodobem opakovani a nasobeni dvojitych cyklu , coz znamena , ze z druhe strany ti na prdel tlaci velikost penezenky kterou ti zruinuje dlouha serie proher
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:34 am Předmět: |
|
|
Jsem jen napsal,ze jsem prosral čtyrku. Mačknu si tak dvakrat za rok, ruletku,karty,ted i maty Udelame si s klukama hezky vecer. Nekdy vyhrajem,nekdy ne. To jen na vysvetlenou. Nekdo si zaskočí sem tam do bordelu,my na hazard  Tak asi tak.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | haino dobre vis ze zakon pravdepodobnosti v zahardu funguje na dlouhodobem opakovani a nasobeni dvojitych cyklu , coz znamena , ze z druhe strany ti na prdel tlaci velikost penezenky kterou ti zruinuje dlouha serie proher |
Haino je výjimka, jemu chodi vyhra 4/5
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Tak treba Haino nejakou tu bedynku vlastni to potom ta pravdepodobnost ze z ni neco vytahne je hoodne velka. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil kulíšek dne ne září 18, 2011 10:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Zrovna jsem si říkal, že jsi se tu dlouho neukázala :)
A teda gratuluju
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Zrovna jsem si říkal, že jsi se tu dlouho neukázala :) |
Jj... brala jsem si dovču, abych se mohla učit a odstátnicovat:)) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Ak chcete za par dni rozpravkovo zbohatnut, poslite mi pm, dam Vam cislo uctu, za 20 € Vam predam neporazitelny system Martingale na ruletu |
heh pamatuju si jak mi bylo nejak 13 roku o tomhle jsem se docetl a jasal jsem jeste 3 dny jak budu bohaty
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Tohle je pro me naprosto neskutecny, jak nekdo muze vyrazit nad hlavu 229kg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
me spis neleze do hlavy to premisteni
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Jupí... Já jsem v pátek odstátnicovala a Jiřík včera vybojoval zlato na ME -23!! :)
|
To je frajerina... a nejkrasnejsi je ten potlesk
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|