Dobře to dopadlo, až na tu 202 s Flexem, to je skutečně zhovadilost a nechápu to. Jinak Cutler ten biceps měl nastřelený, jak naznačoval Dorian, je nesmysl, aby si natrhl sval a on zmodral a zanítil se až po 2 týdnech, na té fotce z koupelny 2 dny před Olympií neměl nic, tohle ať si píše do zemědělských novin, ale kdo je aspoň trochu zdravotník či sportovní poranění viděl, se může jen pousmát.
Jinak nevíte, kdy bude záznam z finále? Zatím jsem našel na BB.com jen 15 nejlepších - sestavy, ale smaotné finále a vyhlašování tam není, neříkali, kdy to tam bude?
ale kdyby se hrálo podle pravidel ( 1. nevěřim a nejsem sám, že English splnil váhový limit, 2. tento hošík má bojovat na konci startovního pole, protože ani jednu partii nemá bez požkození a jeho svalový reliéf je uplně zdegenerovaný) tak třetí místo byl bylo pro Jara snovým zakončením kariéry
jari proc si myslis, ze nesplnoval vahovej limit ? On jen tak vypada, ma male klouby zveda na treningach velke vahy atd. Ale kdyz se podivas treba ba tyhle fotky, tak me prijde jeste mensi nez Jaro... Btw ten sirokej zadovej Englishe, no to je proste katastrofa Takovej Vojta Koritensky by ho zezadu uplne rozdrtil ...
abych pravdu rekl tak pro mne zacina byt cim dal vic zajimava kategorie do 202lbs
souhlas, nejak me posledni 2 Olympie nevzaly, hlavne ted sem nemel vubec motivaci a chut vubec sledovat primy prenos, to pred x lety sem se uz mesice predem nmohl dockat jak to zas zacne. Ani fotky se mi nijak nelibi, hlavne zacinam mit radeji ty mensi souteze a AC. A tu 202, Kevin vyhral...spokojenost, jen skoda ze Horvath uz nebude.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru