PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Draper napsal:
Deadlift napsal:
Promil nedělá špatné proteiny.

Pokud jde o chut tak ano. V CR dokonce podle me nejlepsi.

Přijde mi jen, že Promil je malinko hůř stravitelnější, než např. takový Extrifit apod. Ale to asi bude trochu už překonanou výrobní technologií...

No to bych e docla hádal jestli dělá proil dobré příchutě. silně bych pohcyboval. Nvíc už je překonanej, cena je sice docela slušná, ale např. stravitelnost mi vždycky dělala docela peklo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec napsal:
Co říkáte na Professional WPC 80 co se příchutí týče? Chtěl bych něco jinýho než čokoládu.Máte někdo zkušenost i s jinou přichutí? Přemejšlel jsem nad vanilkou nebo banánem.

Je to takový docela vodový protein, moc mi nechutná. Možná jenom příchuť borůvka mi přijde zajímavá. Jinak bych do toho nešel .
PavelV

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec napsal:
Co říkáte na Professional WPC 80 co se příchutí týče? Chtěl bych něco jinýho než čokoládu.Máte někdo zkušenost i s jinou přichutí? Přemejšlel jsem nad vanilkou nebo banánem.

Jednoduchá rada. Kup si ty 30-ti gramové pytlíky s různými příchutěmi a vyzkoušej je. Investice je minimální a nemůžeš šlápnout vedle.
ivolens

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
Trhanec napsal:

Je to takový docela vodový protein, moc mi nechutná. Možná jenom příchuť borůvka mi přijde zajímavá. Jinak bych do toho nešel .

Hustotu (nebo tzv. krémovitost) syrovátkovým proteinům dodává zahušťovadlo. Protein sám o sobě je po nasypání do vody zcela řídký. Čím méně zahušťovadla, tím lépe. Zahušťovadlo pouze ubírá % bílkovin a přidává % cukrů.
Luster

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-4050-long-core-80.html kaseinat vapenaty?? v dnesni dobe bych teda od novyho vyrobku cekal spis micelarni kasein..
Draper

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-4050-long-core-80.html kaseinat vapenaty?? v dnesni dobe bych teda od novyho vyrobku cekal spis micelarni kasein..

mno dobrej postreh....
a na to je teda i docela drahej.
Luster

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: spis drahy jak prase, uplne zbytecnej produkt
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na vyskusanie som si vzal niekolko prichuti Weider protein 80 Plus https://obchod.ronnie.cz/s-881-protein-80-plus.html
Konkretne prichute: citron-tvaroh, lesne plody-jogurt a kokos. Je tam sice obycajny kazeinat a nepatral som po % zlozeni jednotlivych druhov bielkovin, ale ak mam hodnotit chut (vo vode) tak sa jedna o prichute orgazmickeho charakteru. Kazein tomu dava patricnu hustotu, bol som prekvapeny, kolko vody som musel pridat k 50g prasku... Ale ta chut, ta je neuveritelna.
Draper

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj tyhle 80ky od Weidera stejne tak Formula 80 evolution od Multipower (stejny vyrobce) nejsou sice slozenim zadny zazrak (i kdyz ani zadny velky pruser), ale za to jako chutovky jsou to jedny z nejlepsich proteinu. Tech prichuti je strasne moc.
krytero

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj

vedeli by ste mi poradiť ktorý z týchto proteínov sa oplatí najviac resp. je najlepší ?

-bsn-syntha-6-

-optimum-100--whey-gold

dymatize-elite-gourmet

pro-whey-45-kg-molecular-matrix---mvp-biotech#

dik
Culda13

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

musíš sám ochutnat , protože každej má rád něco jiného
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krytero:
Syntha bol jeden cas moj velmi oblubeny protein, kvoli chuti. A skor ako nahrada jedla. Skus sa ale pozriet na zlozenie, kolko % bielkovin tam je a ci nepotrebujes/nechces skor nieco s vyssim %.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu proč pořád honíte tu chuť - pokud to udržíte v žaludku, tak je splněno, nač se u toho ještě olizovat? Hladomor na vás, rozmazlenci.
c87

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pod dlhsom rozhodovani som si kupil WPC 80 od Extrifitu a urobil som dobre. Rozpustnost, chut, prasnost a vstrebanie je fakt na urovni. Predtym som mal whey core od Nutrendu a musim povedat ze za cely uspech tohoto proteinu stoji len masmedialna giganticka reklama, inak si to neviem vysvetlit lebo po vsetkych strankach to bol hnus velebnosti Kto si chce odskusat Extrifit WPC 80, odporucam.
krytero

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
krytero:
Syntha bol jeden cas moj velmi oblubeny protein, kvoli chuti. A skor ako nahrada jedla. Skus sa ale pozriet na zlozenie, kolko % bielkovin tam je a ci nepotrebujes/nechces skor nieco s vyssim %.

ja sa v tom vôbec nevyznám, iba známy mi odporučil niečo z tohto si vybrať a neviem si nijak vybrať : (

resp poradte nejaký iný proteín tak do 50 EUR +-

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: