LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Latina
45 minut trénink techniky

Plavání
10x25m sprint kraul

Večer ještě pudu běhat. Včera trošku nemilá věc, sedli si nad schody na Vítkově ve 2 ráno nějací milenci, čuměli na mě a jejich pes bez náhubku mě začal honit po schodech . Taky sem si změřil za kolik v běžným provozu zaplavu těch 25m kraulem a je to něco pod 18s.
LJ

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Latina
75 minut trénink partneringu
60 minut trénink techniky

Včera jenom latina, v klídku.
LJ

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
10x25m sprint kraul

Latina
75 minut trénink techniky

Super, nová partnerka je na dobré cestě, vypadá jako juniorská závodnice v soutěži krásy takže mě to nakoplo .
LJ

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek
Plavání
10x25m sprint kraul

Latina
90 minut zkouška nové partnerky

Pátek
Latina
75 minut trénink techniky

Sobota
Plavání
10x25m sprint kraul

Neděle
Plavání
10x25m sprint kraul

Latina

Tak si tak tancuju, zítra první pořádnej trénink s novou partnerkou. Nechci to zakřiknout, ale je famózní, super vypadá a taky by mohla bejt skromná, takže by mě to hezky doplňovalo .
LJ

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 1:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Latina
125 minut trénink partneringu

Plavání
300m prsa

Dneska poprvý ranní trénink, asi umřu . Příští středu chci vyjet na závody, takže jsem začal předsoutěžní dietu .
LJ

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Latina
120 minut trénink partneringu

Běh
30 minut běhání po Vítkově, 10x schody nahoru a dolu

Naplánoval jsem si na příští středu první poprázdninovou soutěž. Abych byl ve formě, dal jsem si do tý doby úplnej zákaz junk food plus na noc jím samotnýho tuňáka bez přílohy. Sem z toho nasranej ale chci být jako proutek, tak to nejde jinak .
LJ

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokračuju v tréninku s tím, že se snažím každej den držet minimálně 2 aktivity, víceméně bazén a tanečky nebo bazén a běh s během na schodech. Dneska ale změna tak o tom musím napsat .

Vyzkoušel jsem si možnosti World Classu v Praze na Václaváku a není to úplně marný, gumová hrazda ve 2 metrech, lano na šplh, stroje, volný činky, aerozóna, indoor cycling zóna a multifunkční sál. Dal sem si na protažení asi 30 shybů s pauzama na tý hrazdě ve vzduchu, projel sem si všechny ty supermoderní stroje a trochu si zaposiloval, celkem 45 minut.

Pak sem si zašel na 30 minutovou lekci "Crossfitu" abych zjistil jak na tom sem. Lekce byla určená primárně pro ženy a nutno dodat, že některé byly spíše dívky . Celou lekci jsem odjel bez problémů, na konci se mě lektorka ptala jaký to bylo tak jsem ji naznačil že nuda a jel sem rovnou další lekci, 30 minutovou posilovačku břicha a stabilizátorů. U břicha a rozsahů noh mám rezervy takže už to taková nuda nebyla, ale cvičení na stabilitu pořád v pohodě.

Výborně sem se protáhl a mám z toho super pocit, taky sem napumpovanej jako hajzl, a to mi ještě utekla lekce indoor cyclingu, takže plánuju si to do konce tejdne ještě párkrát zopakovat a vážně přemýšlím o tom, že bych si zkusil tu normální variantu vedených crossfit lekcí co dělá crossfit Praha, protože to už bude jiný kafe a nebudu se vůbec chytat .

Na kondičku a funkční svaly co de používat u sportu mi všechny tyhle varianty crossfitu a tabat přijdou fakt geniální, i jako doplněk k tancování to je podle mě paráda.
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2011 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle týden jedu celej v duchu týdenní permice do World Classu . Prošel jsem si už všechno včetně Zumby kterou vedla jedna holka od nás z klubu až po posilování s činkama na hudbu.

Tady bych si dovolil poznámku, přišel jsem na sál a samý ženský, instruktorka měla velkou činku a na ní 10kg, tak sem si naložil na tu mou 20kg aby viděla jak se to dělá a jeli sme. Problém byl, že 45 minutová lekce vypadala tak, že se 5 minut v kuse jely cviky dřep - přítahy - mrtvola - clean and press - bench - francouzáky - bic. zdvihy. Přiznám se, že opravdu je problém i s pitomejma 28kg na zádech jet 5 minut v kuse dřepy a ještě měnit tempa z 1-1 na 3s dolů 1s nahoru atd. Mohl sem se z toho posrat a poprvé po opravdu dlouhý době mám totálně na sračky nohy i zadek .

Jinak pokračuju v tancování, měl sem středa čtvrtek 2x 3h trénink, byl sem plavat, včera sem měl lekci baletu. Protože moje nová taneční partnerka skončila v nemocnici a je na x měsíců vyřazená ze sportování (nezmlátil sem jí !), musel jsem si najít novou a tím se i posunul start na prvních závodech podzimní sezóny na 15. října.

Pro zpestření tejden stará forma, mám nejlepší poměr váha/pas/fyzička jakej sem kdy měl, takže sem fakt spokojenej.
m4l

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2011 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pekna forma......
to jsi ty partnerce tak nalozil ze je v nemocnici?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděla
Plavání
10x25m mix kraul, prsa sprint

Tanečky

Pondělek
Tanečky

V neděli sem si zapomněl plovací brýle, tak sem musel kraula prokládat prsama aby si odpočly oči od chloru. Pokračuju v tréninku tanečků, od středy chystám intenzivnější režim. Plán je 15. a 16. jet na soutěž a pak za týden pokud se to povede dát tejden soustředění v Římě a dostat se do formy. Díky 4 návštěvám World Classu se cítím jako tancující kulturista , tak to má být.

m4l: "ještě cekneš slovo a máš ji tam..a ona cekla"
LJ

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je novýho? Koupil jsem si permici do toho World Classu na Václaváku, protože sem tam začal docela radostně chodit cvičit á la cross fit. Svůj trénink sem si nahodil následovně:

5-7 sérií:
dynamické shyby na pružné hrazdě, 5-8 opakování
přítahy na laně se sklonem 15% k zemi, 8-10 opakování
trhy s kettlebellem, 10-15 opakování
dynamické benche, 20-30 opakování

Tohle je takovej můj základ co mě baví. Problém toho základu je, že já potřebuju hlavně výbušnost v nohách a to ji vůbec neřeší . Takže sem si dneska slavnostě předplatil trenéra a dnešní trénink vypadal následovně:

Nohy, 4 kolečka v kuse, 30s pauzy
dřepy s 20kg, 10-15op
dynamické dřepy s výskokem, 5-10op
výpady, 15op
podkopávání v kliku, 15-20op

Vršek, 4 kolečka v kuse, 30s pauzy
shyby na stroji, 10op
kliky na lavičce, 10op

Břicho
kombinace 4 a pak 2 cviků kdy vůbec neznám jména ... nejzábavnější bylo s nohama i trupem nahoře v sedě chytat nějakej pár kilovej balón co lítal do stran a házet ho po trenérovi .

Trénink mám zaměřenej na výbušnost noh, střed těla a břicho, to hlavně na tancování potřebuju, budu postupně tréninky snad zvládat těžší, přece jenom je to pro mě nezvyk, takže mi chvilku bude trvat, než to začne být zajímavý. Plánuju tyhle tréninky 2-3 týdně plus k tomu ty moje radůstky, tancování pořád denně. Co pude teď stranou bude asi plavání, běh záleží na tom jak se bude posunovat fyzička.
LJ

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 2 - pátek

warmup veslování, 10 minut rychlým tempem

5 sérií
shyby/shyby s odlehčením, 8-10op
clean and jerk, 10op
lezení po laně nahoru a dolu, 10op

5 sérií
trhy s kettlebellem jr/obouruč, 15op
výpady, 20op
podkopávání v leže, 20op

5 sérií
mix cviků na břicho

Ve čtvrtek pořád ještě svalovka na nohách jako prase *a20. Trénink docela příjemnej, akorát mi odešly velmi rychle bicepsy musím si zvyknout. Po tomhle tréninku a sauně únavá žádná, nejvíc mi odcházejí kvády a hambáče co nejsou na fitko zvyklý.

Trénink 3 - neděle

warmup běh, minutu sprint 19km/hod

5 sérií
hluboké dřepy s vč, 15op
dynamické výskoky do vzduchu, 10op
výpady dopředu, 20op

5 sérií
koncentrované stahování horní kladky před hrudník, 12op
veslování, 12op

5 sérií
tricepsové kliky s nohama na gumovým míčy, 10op
stahování tric. lana, 15op
kliky na nějakým gumovým hajzlu co se dá pod jednu ruku a balancuje se na něm, 15op
výdrže ve stoje na jedný ruce a noze stranou, 30s

3 série
zvedání noh ve visu na břicho

Trénink v neděli bohužel až po tanečním tréninku, takže sem byl trošku unavenej a dost ze mě lilo, takže břicho na konci už odesraný, ale pro kardiovaskulární systém naprosto správný zatížení. Zítra mám pokračování a chci zkusit pro srovnání teď a za měsíc změřit výkonost nějakým testem (běh 12 minut, angličáky), tak uvidíme.
LJ

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink úterý

12 minut běh na test kondičky, 2630m

5 sérií
nadhoz a výraz s vč, 15op
přítahy hrudníku rovnoběžně se zemí k multipressu, 10op

4 série
tricepsové kliky s nohama na míči, 12op
stahování tricepsového lana, 10op

4 série
swings s kettlebellem, 20op
sklapovačky s trupem i nohama ve vzduchu jen se zadkem na lavičce, 20op

5 sérií
předávání medicimbalu/chytání medicimbalu, 20op
výkopy břichem nahoru, 12op
střhání nůžkama na břicho, 6/10op

Dneska sem si dal na začátek běh na otestování kondičky, neodhladl sem dobře náročnost takže sem jel dejme tomu na 85 procent. Až to půjdu příště, naložím tomu víc .

Jednak aktuální le forma , TH cca 90kg.
LJ

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od středy do dneška byl trenér na nějakým soustředění, takže sem si dal několik dnů po sobě kombinaci hodinka tanec, lehký fitko, sauna. Saunování po fitku je fakt parádička.

Za zmínku stojí, že sem dneska na veslu zajel na nějaký malinký zatížení 1km za 4:20, nevím jestli to je hodně nebo málo ale prostě sem to zajel . Po tréninku si dávám pravidelně famózní Scitec Nutrition skořice-vanilka protein, asi sem nikdy chuťově lepší protein neměl, je to jako si dát dezert v cukrárně .

Při cvičení ve fitku pořád jedu lehký váhy, přestávky mezi sériema 30s a počet opakování 15-20. Opět dávám jednu aktuální formu z mý kolekce póz, co neexistujou .

LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 3:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Týdenní shrnutí
Tenhle týden jsem měl pauzu od latiny, potřeboval jsem si orazit.

4x jsem si dal v posilovně kombinaci 20 minut intervalový aerobky a k tomu doplňkový cviky, abych nevypadl z tempa. Po tréninku vždy sauna. Jednou jako zpestření jsme si dal nějakej hip hop s ženskejma .

Na ty intervaly jsem střídal běh na elicpticalu a stroji kde je pás rozdělenej na dvě části co se střídavě zvedaj nahoru. Jezdím na něm na max. rychlost a je to docela namáhavý.

Dneska jsem se konečně vrátil k tréniku latinu a zítra už mám zpátky trenéra, takže do toho začneme bušit naplno, plus mi přijdou suplementy, konkrétně rodinné 5kg balení toho skořicovýho proteinu, amina a bcaa.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: